Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот peliforewer » 31 авг 2022 11:42

Само да попитам, ръководството на ЦСКА каква вина има, че феновете на Армията са решили така да посрещнат гостуващия отбор.Дори Ради Здравков призна, че Филипов и Джони Велинов са им съдействали да не пострадат.Значи на жълтите павета можеш да изразяваш мнение, а на стадиона не.Пак повтарям, ще чакам как ще посрещнете Хубчев на Герена и какви ще Ви бъдат коментарите.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 31 авг 2022 11:59

"Онзи ден го изритаха посред нощ от клуба, вчера го плюха, псуваха, целиха с камъни, слагаха му стотинки на звездата и какви ли не гнусотии още…. и днес …. ЧРД ??? ОТ-ЧАЙ-ВА-ЩО!", написа във Фейсбук Найденов.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 31 авг 2022 12:00

realno написа:Любители на лъжи и заблуди, днес вашата легенда Л. Пенев има рожден ден. Няма ли да го поздравите, да покажете клипчета с успехите му в ЦСКА? Или и него сте разприпознали както разприпознахте ЦСКА? Да не би да сте оставили успехите му в историята на цифровото ЦСКА? :)))

П.С. Ако мълчащия Димитър Пенев след поругаването на племенника му го поздрави за РД, ставали предател на оранжевата ви лъжедоктрина? Ще оринирате ли и на негова звезда на славата?

Ще го поздравим бе , спокойно...!
Вие кой ще поздравите...?
Някой козметичен салон може би , че предлагат услугата "епилиране" че да не се налага повече да се навират космите от задните части на един човек отново в очите ви...
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 31 авг 2022 12:03

TristaNNN написа:
"Онзи ден го изритаха посред нощ от клуба, вчера го плюха, псуваха, целиха с камъни, слагаха му стотинки на звездата и какви ли не гнусотии още…. и днес …. ЧРД ??? ОТ-ЧАЙ-ВА-ЩО!", написа във Фейсбук Найденов.

Принтирай си го и когато си на екскурзия и ти домъчнее, вадиш , четеш Цеката и си оправяш настроението от чакането на любимия ти отбор да "цъфне" от някъде...
:-)))

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 31 авг 2022 12:22

Кое не е така:)

Изображение
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 31 авг 2022 12:28

ugly bug написа:
TristaNNN написа:

Принтирай си го и когато си на екскурзия и ти домъчнее, вадиш , четеш Цеката и си оправяш настроението от чакането на любимия ти отбор да "цъфне" от някъде...

Когато и да ми домъчнее в тоя живот, за каквото и да било, си вадя принтираната "Декларация на Честта" и едно документче, в което пише, че Литекс променя клубната структура, като сменя и името от Литекс на ПФК ЦСКА-София, сменя седалището от Ловеч на София, сменя цветовете и други.
И така мигом се развеселявам, а душата ми се изпълва с радост и гордост, че съм Левскар, а не припок.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 31 авг 2022 12:31

ugly bug написа:
realno написа:Любители на лъжи и заблуди, днес вашата легенда Л. Пенев има рожден ден. Няма ли да го поздравите, да покажете клипчета с успехите му в ЦСКА? Или и него сте разприпознали както разприпознахте ЦСКА? Да не би да сте оставили успехите му в историята на цифровото ЦСКА? :)))

П.С. Ако мълчащия Димитър Пенев след поругаването на племенника му го поздрави за РД, ставали предател на оранжевата ви лъжедоктрина? Ще оринирате ли и на негова звезда на славата?

Ще го поздравим бе , спокойно...!
Вие кой ще поздравите...?
Някой козметичен салон може би , че предлагат услугата "епилиране" че да не се налага повече да се навират космите от задните части на един човек отново в очите ви...

С Удоволствие ще прочета поздравителнате ви декарация.
А, и не се възгордявайте толкова, оная вечер се кефих на Сеира ви.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 31 авг 2022 12:34

peliforewer написа:Само да попитам, ръководството на ЦСКА каква вина има, че феновете на Армията са решили така да посрещнат гостуващия отбор.Дори Ради Здравков призна, че Филипов и Джони Велинов са им съдействали да не пострадат.Значи на жълтите павета можеш да изразяваш мнение, а на стадиона не.Пак повтарям, ще чакам как ще посрещнете Хубчев на Герена и какви ще Ви бъдат коментарите.

Кога сме обявили Хубчев за Легенда?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 31 авг 2022 12:39

ЦСКА - София (София) може да играе пред празни трибуни в следващите си два домакински мача и да бъде санкциониран с 20 000 лева глоба за атаките на техните привърженици срещу делегацията на ЦСКА 1948.

В понеделнишкия двубой между двата тима фенове на домакините мятаха седалки и бутилки по служебните и длъжностните лица на гостите - в ложите и на пистата. Според дисциплинарния правилник на БФС това се води за малтретиране, което се санкционира с до 2 срещи и глоба по 10 000 лева на мач. Тълкуването на правилника може да доведе и до по-тежко наказание, но е малко вероятно да се стигне до него.

Това няма да е единствената санкция. ЦСКА - София (София) ще бъде глобен за навлизане на запалянко на терена по време на игра, за криене на топки от децата, които трябва да ги връщат, мятане на бутилки по страничния съдия и редица други неща.

Да видим синьото БФС какво ще направи по случая.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 31 авг 2022 12:46

TristaNNN написа:
ugly bug написа:
TristaNNN написа:

Когато и да ми домъчнее в тоя живот, за каквото и да било, си вадя принтираната "Декларация на Честта" и едно документче, в което пише, че Литекс променя клубната структура, като сменя и името от Литекс на ПФК ЦСКА-София, сменя седалището от Ловеч на София, сменя цветовете и други.
И така мигом се развеселявам, а душата ми се изпълва с радост и гордост, че съм Левскар, а не припок.

Няма значение какво...!
Всичко което те прави щастлив е добре дошло, че голяма мъка е при теб !
:-)))))

Върни се в “Левски”