Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Без цензура!
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Между другото, ако съм на Цеките, веднага бих уволнил Ради Здравков "специалиста" заради трансфера на тоя големия бразилски защитник, или който там е отговорен. По-тъп футболист трудно може да се види. Нашите го разминаваха тоя автобус с лекота, освен това направи дузпата с волейболен приом, застъпи собствения си вратар и го контузи малко преди втория гол, изкара си червен картон и какво ли още не. И има кравешки поглед, все едно е бавноразвиващ се. :)))
Аз бих се вбесил, че се налага да му плащам заплата, камо ли за разходи за командировки и за трансферна сума, комисионни за мениджъри и т н..
Аз бих се вбесил, че се налага да му плащам заплата, камо ли за разходи за командировки и за трансферна сума, комисионни за мениджъри и т н..
Последна промяна от ivo55 на 31 авг 2022 09:08, променено общо 1 път.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
ivo55 написа:Между другото, ако съм на Цеките, веднага бих уволнил Ради Здравков "специалиста" заради трансфера на тоя големия бразилски защитник, или който там е отговорен. По-тъп футболист трудно може да се види. Нашите го разминаваха тоя автобус с лекота, освен това направи дузпата с волейболен приом, застъпи собствения си вратар и го контузи малко преди втория гол, изкара си червен картон и какво ли още не. И има кравешки поглед, все едно е бавноразвиващ се. :)))
Е да бе, да го уволнява, само Стоилас да не пипа, че кой ше води параолимпийци като футболистите в оранжево?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Стоилас е легенда и е неприкосновен.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
Жив и здрав да е Любо. Помня как ходихме на гости да гледаме по-сателита мачовете на Селта. Там той изкара не лош период също!
- damyanov1963
Непринуден написа:Harpuna написа:damyanov1963 написа:А на мене пък ми беше кеф да гледам сеира снощи на Армията и ракийката си ми вървеше много добре.
Чудна вечер.
Крайно време беше тия легенди, особено СМ, да усетят любовта на любимото си ЦСКА, в което се кълняха допреди има-няма и година, особено оня плоския.
Доволен си от победата значи. Наздраве !
И аз това викам. Очевидно всички левскари са били като нас и ги кефи това. Тогава какви спорове имаме!? Всички сме победители. Разбира се за нас ние си бием, за тях Литекс биел, все тая кой какво си мисли. Важното е, че ставащото на терена прави всички щастливи. Оставаме доволни и в следващите мачове пак така да става.
А те искат същото и в ЕКТ и аз ги подкрепям напълно! Мичо каза, че по-добре малтийци да ги бият, но се радва, че не бил Литекс. Ами ОК! Догодина да си пожелаем същото. Ако може да сътворят някакъв нов нечуван подвиг. Не съм подозирал, че могат да им направят обрат на обрата и двете след 90-та минута аматьори, но знае ли човек? Примерно да загубят 2 гола предимство в последните минути на доиграване след редовното време срещу 8 (трима изгонени) от Гибралтар. Ако има отбор който може да го направи това абсурдното то е само Левски. Остава великото усещане, че ЦСКА бил Литекс. Ние пък бием с нашето усещане, че сме ЦСКА и гледаме цирка на циганите. Така всички сме доволни. Нека да се случи пак! И те и ние го искаме.
След това словоизлияние, я сега кажете поздравихте ли Любо Пенев за рождения
му ден, щото ваш'то ръководство го направи с дълга и прочувствена нещо като декларация, или вие ще се разграничите от него.
Ха да ви видим!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
шивача написа:Скъпи говеда,
вашият идол, кумир и тн. спецът от сео Кюмурджии има един единствен гол във вечното дерби, и той е с екипа на ЦСКА срещу ментака на лафчис. На същия клоун вие се кланята.... .
Аха, добре. Язък, дейва, ще трябва да си дирим нов голаджия за отбора, явно с Мъри няма да стане работата.
Тежко оранжево бреме....
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Любители на лъжи и заблуди, днес вашата легенда Л. Пенев има рожден ден. Няма ли да го поздравите, да покажете клипчета с успехите му в ЦСКА? Или и него сте разприпознали както разприпознахте ЦСКА? Да не би да сте оставили успехите му в историята на цифровото ЦСКА? :)))
П.С. Ако мълчащия Димитър Пенев след поругаването на племенника му го поздрави за РД, ставали предател на оранжевата ви лъжедоктрина? Ще оринирате ли и на негова звезда на славата?
П.С. Ако мълчащия Димитър Пенев след поругаването на племенника му го поздрави за РД, ставали предател на оранжевата ви лъжедоктрина? Ще оринирате ли и на негова звезда на славата?
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Уважаемото селско ръководство е поздравило Пенев. :))
Вън предателите от ЕкоТой Арена!
Вън предателите от ЕкоТой Арена!
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс