Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот rsk » 30 авг 2022 19:14

Harpuna написа:Отворко миналата година играхме 2 финала и не са ни давали приходите от билетите.

Във втория не играхте. Играха с вас на чичо доктор.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 30 авг 2022 19:26

1914.1902 написа:Изображение

Изображение

Тия и двете да пускат рекламация към хирурга.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 30 авг 2022 19:26

Harpuna написа:
realno написа:
Harpuna написа:Отворко миналата година играхме 2 финала и не са ни давали приходите от билетите.

Миналото си е минало. В миналото бяхте армейци, сега сте припоци. В миналото бяхте фенове на ЦСКА сега сте припоци на вековния Литекс. Хахахаха.

Психо всичко наред ли е ?

Само това ли измисли? Напрегни си мозъка и измисли нещо ново, че се излагаш като припок изпикал се над имената на легендите си в алеята на славата на умрелия си клуб.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 30 авг 2022 19:29

Гледам феновете на отбора признат от цял свят за евроидиот се загрижили за легендите на ЦСКА.

ПОХВАЛНО!

Явно тече процес на самоосъзнаване на досегашния им евроидиотизъм, осъзнават че са били фен на отбор без нито една легенда (позната в световен мащаб) и са вече на една крачка от решението да минат на десния бряг на реката. :)

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 30 авг 2022 19:35

Никой не се е загрижил. Отбелязваме какви отвратителни селяндури сте припоците. Малобройни, но за сметка на това ужасно нецивилизовани.
Питам аз защо не се тества целият отбор на Ловеч за допинг. Със сигурност аутиста Йомов не е сам.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 30 авг 2022 19:39

realno написа:Само това ли измисли?..

Това ти ли го написа бе ....!?
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 30 авг 2022 19:43

Григор тръгна убийствено на US Open ...
Дано му връзва и за напред...
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 30 авг 2022 19:46

Никой не се е загрижил. Отбелязваме какви отвратителни селяндури сте припоците. Малобройни, но за сметка на това ужасно нецивилизовани.
Питам аз защо не се тества целият отбор на Ловеч за допинг. Със сигурност аутиста Йомов не е сам.

Като ти гледам изказа и ми става ясно кой е селяндур :)

Да отбелязвам ли, че местността Герана за тия над 1000 години, откакто я има България, само последните няколко е част от населено място. Преди това е било пасище за говеда, тук са пускани и архивни снимки от този автентичен и романтичен период. :)

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 30 авг 2022 19:58

ivo55 написа:

Като ти гледам изказа и ми става ясно кой е селяндур :)

Да отбелязвам ли, че местността Герана за тия над 1000 години, откакто я има България, само последните няколко е част от населено място. Преди това е било пасище за говеда, тук са пускани и архивни снимки от този автентичен и романтичен период. :)

Кой го прати и от кога Левски е на Герена, и къде е бил умрели ви клуб преди това, че не се сещам? Благодаря предварително за отговора.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 30 авг 2022 19:59

Гениален довод, просто съм без думи :))))))))))) Все съм чел тъпизми в тоя форум, ама ти гониш челото. Предполагам всички фенчета на отборчето от Ловеч сте от тази част на София, която винаги е била населена.
Това, че отборът ви е учреден от селски партизани и комунисти да го оставим настрана, а?

Върни се в “Левски”