Harpuna написа:Отворко миналата година играхме 2 финала и не са ни давали приходите от билетите.
Във втория не играхте. Играха с вас на чичо доктор.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Harpuna написа:Отворко миналата година играхме 2 финала и не са ни давали приходите от билетите.
1914.1902 написа:
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Harpuna написа:realno написа:Harpuna написа:Отворко миналата година играхме 2 финала и не са ни давали приходите от билетите.
Миналото си е минало. В миналото бяхте армейци, сега сте припоци. В миналото бяхте фенове на ЦСКА сега сте припоци на вековния Литекс. Хахахаха.
Психо всичко наред ли е ?
realno написа:Само това ли измисли?..
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Никой не се е загрижил. Отбелязваме какви отвратителни селяндури сте припоците. Малобройни, но за сметка на това ужасно нецивилизовани.
Питам аз защо не се тества целият отбор на Ловеч за допинг. Със сигурност аутиста Йомов не е сам.
ivo55 написа:Никой не се е загрижил. Отбелязваме какви отвратителни селяндури сте припоците. Малобройни, но за сметка на това ужасно нецивилизовани.
Питам аз защо не се тества целият отбор на Ловеч за допинг. Със сигурност аутиста Йомов не е сам.
Като ти гледам изказа и ми става ясно кой е селяндур :)
Да отбелязвам ли, че местността Герана за тия над 1000 години, откакто я има България, само последните няколко е част от населено място. Преди това е било пасище за говеда, тук са пускани и архивни снимки от този автентичен и романтичен период. :)
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 24 госта