Зимната подготовка на Левски Вековен (контроли, трансфери, спекулации и др.)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: Зимната подготовка на Левски Вековен (контроли, трансфери, спекулации и др.)

Мнениеот realno » 08 фев 2024 15:53

LoveAndPeace написа:
realno написа:
LoveAndPeace написа:
realno написа:
LoveAndPeace написа:
Николай Костов: Подобрихме много неща в нашата игра
8 фев 2024 | 12:55

Не че се очакваше да каже - Пролетта очаквайте още от същото като през есента.
Но , кой какво видя като подобрение ?
Вратарския пост ? Защитата ? Излизане от пресата на противника ? Точността в подаванията в центъра ? Пресата ?

Друго си беше когато практикувахме правилен футбол при Рибаря. Там видимо всичко беше подобрено, че даже и антирекорда. :)))
Но тогава не задавахте същите въпроси, а сляпо му се кланяхте и доверявахте.
П.С. Тъй като за мен е важен Левски, а не някой треньор и "собственик" ще се радвам всеки път когато Левски побеждава, а Кольо ви разваля настроението. Трябва да разберете, че за тези пари по - добър треньор няма да намерим. Дори зелените си върнаха Дерменджиев въпреки неограничените ресурси, с които разполагат. Рибаря го забравете. Никой не го е гонил сам си избра да напусне "любимия" клуб. Докато ни беше треньор бях зад него. По същия начин сега съм зад Костов.

Не е новост , че не виждаш по-далеч от носа си.

Но виждам по - далеч от Рибаря.

Лекувай я тая обсесия. Не е нормално мъж да се чувства толкова зле от "предателство" на непознат за него друг мъж.

Не ми прехвърляй проблемите си. Аз се чувстван добре когато Левски побеждава за разлика от вашата секта към същия непознат човек.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

На линия
Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: Зимната подготовка на Левски Вековен (контроли, трансфери, спекулации и др.)

Мнениеот LoveAndPeace » 08 фев 2024 16:08

Все повече и повече заприличвате на припоците , които заради едните голи обещания за победи и титли си затриха отбора.
И сега когато мина време и почват малко по малко да осъзнават микренизацията вече е "късно либе за китка".

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 08 фев 2024 16:25

LoveAndPeace написа:Все повече и повече заприличвате на припоците , които заради едните голи обещания за победи и титли си затриха отбора.
И сега когато мина време и почват малко по малко да осъзнават микренизацията вече е "късно либе за китка".

Че си прав, прав си, ама от устата на умнокрасив фен на Зглобката на заварката на некоалицията, е малко едно такова, почти като на реално-то за рибаря и мръсните наркоси, които искат акциите на готЕния Насо :oops:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

На линия
Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 08 фев 2024 16:34

tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:Все повече и повече заприличвате на припоците , които заради едните голи обещания за победи и титли си затриха отбора.

Че си прав, прав си, ама от устата на умнокрасив фен на Зглобката на заварката на некоалицията, е малко едно такова, почти като на реално-то за рибаря и мръсните наркоси, които искат акциите на готЕния Насо :oops:

[offtopic]Нелепо е това , че когато човек отговаря на определени теми му се лепят някакви етикети неподплатени с никаква логика и факти.
Двама ми обясняват , че съм страдал когато Левски бие , друг че съм бил фен на "Зглобката"[/offtopic]

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 08 фев 2024 16:48

LoveAndPeace написа:
tmanolov написа:

[offtopic]Нелепо е това , че когато човек отговаря на определени теми му се лепят някакви етикети неподплатени с никаква логика и факти.
Двама ми обясняват , че съм страдал когато Левски бие , друг че съм бил фен на "Зглобката"[/offtopic]

[offtopic]Е, не е ли вярно за умнокрасивитета :lol: Ти сам си го казвал, когато сме се бъзикали на темата за орките и т.н. Но принципно си прав де, обаче лафовете ад хоминем са неразделна част от нас :mrgreen:[/offtopic]
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

На линия
Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 08 фев 2024 17:11

tmanolov написа:
LoveAndPeace написа:
tmanolov написа:

[offtopic]Е, не е ли вярно за умнокрасивитета :lol: Ти сам си го казвал, когато сме се бъзикали на темата за орките и т.н. Но принципно си прав де, обаче лафовете ад хоминем са неразделна част от нас :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]Това понятие съм забравил от къде тръгна , учиндолския селяндур с вечно навъсената физиономия стил "2ри месец я лекувам тая гонорея и не ми се получава" от канапето в кабеларката или от варненската матрьошка забита дълбоко в гъза на стопанката на руZzкото посоство ?
Принципно , когато го използваш като нападка към някой , не се ли позиционираш сам в ролята на .......грознобедила ?[/offtopic]

На линия
vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 08 фев 2024 17:59

csimoen2 написа:Тоагава всички казахме, че е за доброто на Левски, имали претенции и т.н. и по-добре, че не са в Левски...

Сега - защо не сме потърсили Боби, е нема угодия...

Аз не съм казал, че е добре, че ги махат. За мен момчетата играха и помогнаха много на Левски в труден период. Тогава нямаше пари, нямаше играчи. И като цяло бях против махането им, , защото не са лоши играчи.
Не знам дали са имали претенции и какви са били, ако са имали, ама всеки си има някакви претенции. Какъв трябва да е този безхарактерен човек без никакви претенции ?!

На линия
Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 08 фев 2024 18:26

LoveAndPeace написа:

Вратарския пост ? Защитата ? Излизане от пресата на противника ? Точността в подаванията в центъра ? Пресата ?

Пролетта ще видим много малко от това, което виждахме през есента - за добро или лошо. Подготовката беше дълга, защото Костов започна да налага своите виждания за играта ни. Както сам каза, с един къс летен лагер няма как това да се случи. Изнасяне на крак; висока защита; бекове, влизащи във вътрешността при атака; заучени изпълнения на статични положения. Хиляди различни неща има от онова, което виждахме есента.

Дали ще са успешни? Един Господ знае. Обаче трябва да се отчете и разликата в изпълнителите. Един прост преглед показва, че откакто Костов е дошъл, са настъпили следните промени:
В отбрана напускат Сонко и Петрис, идва Хоакин Фернандес
В халфовата линия напускат Филип Кръстев, Ивелин Попов и Анди Краев, идват Фадига и Охене (Дарлан идва и си отива)
В нападение напуска Роналдо, идва Лима.

Продадени са играчи за 3 млн. евро, без пари и с изтичащ наем са изпуснати такива за още поне толкова. На тяхно място дупките запълват свободни агенти с по 50 професионални мача. Предните два сезона завършихме пети и четвърти - ако някой очаква да сме шампиони, докато се продава всичко читаво в отбора и се замества с бежанци - сори, ама няма как да го очакваме от Костов. Докато Сираков продължава да разсипва този отбор, Костов е последният човек, който може да носи отговорност за това, че сме на 4-5-6 място в класирането.

Костов каза и нещо много по-важно от цитата, за който си се хванал:
По принцип не се прави така, тъй като трябва да се изпипат нещата и да се организират футболистите, които избираме да се присъединят… Друг е подходът, ние действаме по елементарен начин, понякога правим грешки, а не искам да запълваме отбора със средна класа играчи

На линия
Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 08 фев 2024 18:53

futbolqga написа:
LoveAndPeace написа:

Пролетта ще видим много малко от това, което виждахме през есента - за добро или лошо. Подготовката беше дълга, защото Костов започна да налага своите виждания за играта ни. Както сам каза, с един къс летен лагер няма как това да се случи. Изнасяне на крак; висока защита; бекове, влизащи във вътрешността при атака; заучени изпълнения на статични положения. Хиляди различни неща има от онова, което виждахме есента.

Дали ще са успешни? Един Господ знае. Обаче трябва да се отчете и разликата в изпълнителите. Един прост преглед показва, че откакто Костов е дошъл, са настъпили следните промени:
В отбрана напускат Сонко и Петрис, идва Хоакин Фернандес
В халфовата линия напускат Филип Кръстев, Ивелин Попов и Анди Краев, идват Фадига и Охене (Дарлан идва и си отива)
В нападение напуска Роналдо, идва Лима.

Продадени са играчи за 3 млн. евро, без пари и с изтичащ наем са изпуснати такива за още поне толкова. На тяхно място дупките запълват свободни агенти с по 50 професионални мача. Предните два сезона завършихме пети и четвърти - ако някой очаква да сме шампиони, докато се продава всичко читаво в отбора и се замества с бежанци - сори, ама няма как да го очакваме от Костов. Докато Сираков продължава да разсипва този отбор, Костов е последният човек, който може да носи отговорност за това, че сме на 4-5-6 място в класирането.

Костов каза и нещо много по-важно от цитата, за който си се хванал:
По принцип не се прави така, тъй като трябва да се изпипат нещата и да се организират футболистите, които избираме да се присъединят… Друг е подходът, ние действаме по елементарен начин, понякога правим грешки, а не искам да запълваме отбора със средна класа играчи

В такъв случай не трябва ли да преразгледа стратегията си за начина на игра на Левски СЪС тези футболисти.
И аз искам да играем като Сити , но нашите не могат да се намерят "на крак" от повече от 3 метра.
Когато изнасяме при преса обикновено 1вия и 2рия пас са сигурни и точни и 3тия или 4тия вече са насигурни и отиват на метър , два встрани от играча който трябва. Той от своя страна когато я овладява повечето пъти му бяга и я прави спорна.
Обратното , когато ние правим преса и спечелим топката или овладяването не е читаво и тя се връща в притежание на противника или паса е припрян , прибързан и тя пак е у противника.
Но не мога да му отрека , че идеята с дългите диагонални подавания на крилото е добра. Харесва ми. Стига човека на крилото да може да се надиграва ек на ек със защитника. Ако продадем Уелтън (което мисля , че е правилно) обаче не виждам освен Джемили , кой може да мине на скорост защитник с финт.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 08 фев 2024 19:04

Сираков не разсипва отбора продавайки играчи, защото няма как да ги задържи при положение, че им предлагат в пъти повече пари на друго място и не искат да преподпишат. Единствената му опция е да ги продаде. Но Рибарската секта е недоволна, когато Сираков продава и когато не го прави. Когато продава разсипвал бил отбора, а когато не го прави, играчите ще ли да си тръгнат за без пари. Последно? Но от друга страна не искали да помагат на клуба, защото имали претенции към "собственика", но пък недоволстват, че новите попълнения не били класни. Ако бяхте жени щях да ви разбера, че не знаете какво искате, но явно фикцията по Рибаря ви е размътил трезвото мислене и сте се откъснали от реалността.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”