LoveAndPeace написа:realno написа:LoveAndPeace написа:realno написа:LoveAndPeace написа:Николай Костов: Подобрихме много неща в нашата игра
8 фев 2024 | 12:55
Не че се очакваше да каже - Пролетта очаквайте още от същото като през есента.
Но , кой какво видя като подобрение ?
Вратарския пост ? Защитата ? Излизане от пресата на противника ? Точността в подаванията в центъра ? Пресата ?
Друго си беше когато практикувахме правилен футбол при Рибаря. Там видимо всичко беше подобрено, че даже и антирекорда. :)))
Но тогава не задавахте същите въпроси, а сляпо му се кланяхте и доверявахте.
П.С. Тъй като за мен е важен Левски, а не някой треньор и "собственик" ще се радвам всеки път когато Левски побеждава, а Кольо ви разваля настроението. Трябва да разберете, че за тези пари по - добър треньор няма да намерим. Дори зелените си върнаха Дерменджиев въпреки неограничените ресурси, с които разполагат. Рибаря го забравете. Никой не го е гонил сам си избра да напусне "любимия" клуб. Докато ни беше треньор бях зад него. По същия начин сега съм зад Костов.
Не е новост , че не виждаш по-далеч от носа си.
Но виждам по - далеч от Рибаря.
Лекувай я тая обсесия. Не е нормално мъж да се чувства толкова зле от "предателство" на непознат за него друг мъж.
Не ми прехвърляй проблемите си. Аз се чувстван добре когато Левски побеждава за разлика от вашата секта към същия непознат човек.