Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот metodito » 17 авг 2020 15:59

Blue_Blood84 написа:[. Истината е генерален спонсор, с който да започнем да си погасяваме дълговете, сегашните и дългосрочните, до тогава кой каквото и да си пише, файда никаква, феновете помагаме до някаква степен, но не можем да издържаме отбора на 100 процента всеки месец.

А такъв, вземайки предвид световния цирк и Борисов, трудно. Ако Борисов падне... кой знае?!
Между другото, ако наистина не подпишат тея договора за правата и изхвърлят клуба, трябва да играе сопата и да си подготвят чувалите за трупове.
Значи хората ще си отделят от залъка и те ще се изплюят на всичко. Не е истина.
:evil:
Унизителен, не знам какъв - договорът е такъв, какъвто е.

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 17 авг 2020 16:10

Днес Георги Цветков каза:" В отбора липсват футболисти с характер"! Това не се придобива - или го имаш или не! Вярно е че отбора е притиснат до стената, но никога до сега не е бил толкова занижен критерия при определяне на селекцията....Стига да обичаш Левски и да си съгласен - заповядай :roll:

LP250
Контакти:

Мнениеот LP250 » 17 авг 2020 16:25

Това за Ната е супер съмнително. Вчера четох как Селото отказали оферта за него от чужбина на стойност 500к, днес го пускат в Левски без пари... Няма никаква логика.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 17 авг 2020 16:34

Нали ПК каза,че ще свалят разходите до 600-700к. на месец заедно с вноската за НАП. Този месец има проходи заради картите и екипите,другия ще има от членските карти,а след това от къде пари? Има 4млн. дългове за заплати, играчи не може да се продадат засега :roll:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 17 авг 2020 16:54

mikata написа:Нали ПК каза,че ще свалят разходите до 600-700к. на месец заедно с вноската за НАП. Този месец има проходи заради картите и екипите,другия ще има от членските карти,а след това от къде пари? Има 4млн. дългове за заплати, играчи не може да се продадат засега :roll:

Ами то двамата нидерландци, Паулиньо, Насиру и Холмар като ги продадем/разкараме по някакъв начин и май ще се влезне в един много малък бюджет. Сигурен съм, че тия 5 играча взимат повече от всички останали в отбора взети заедно. Ще падне класата, но нали търсим по-нисък бюджет за издържане на отбора. Някои от тия играчи, които ще взимат по 2500 5000 евро може и да са доста по-полезни от тия с по 15-30 хиляди евро заплата. Нали се чака трансферния прозорец, иначе за играч като Робърта след време само ще си мечтаем, друг е въпроса, че в сегашното състояние на отбора няма как да покаже колко добър футболист е, така че по-добре да го продаваме, една птичка пролет не прави. :))))

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 17 авг 2020 17:06

mikata написа:Нали ПК каза,че ще свалят разходите до 600-700к. на месец заедно с вноската за НАП. Този месец има проходи заради картите и екипите,другия ще има от членските карти,а след това от къде пари? Има 4млн. дългове за заплати, играчи не може да се продадат засега :roll:

Тоя месец от карти и екипи, другия от членски карти, третия от трансфери и на четвъртия, ако нямаме генерален спонсор лошо, хубавото е, че има време до тгава. Иначе отбора, ако беше чист без тия космически задължения и тия играчи със заплати по 15-30 хиляди евро можехме феновете да го издържаме, но сега кой заем да се погасява първо, кой играч да се махне първо, кашата е голяма. Иначе почти всички отбори от първенството биха си мечтали за такъв формиран бюджет само то феновете, както ние го направихме последните месеци, но да беше чист отбора.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 17 авг 2020 19:07

Кой чака Цоневите? Аз си спомням много добре как напуснаха клуба, който ги обгрижваше, плати операциите на Боби и си тръгнаха като свободни агенти, за да вземат пари при подписване с новите клубове.
Такава е моментната ситуация, че събираме от кол и въже някакви играчи. В сравнение с Юруков двамата са като Де Бройне. В сравнение с нивото на А група ни виждам отбора на 8-11 място.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 17 авг 2020 20:02

metodito написа:По-добре, че не бихме. Самият Тодоров го каза: иска си време.

Аз имам по-различно виждане за времето... Но за целта трябва да се направи правилната селекция с играчи, които поне могат да си спират топката без да се спъват в нея. Като се види, че в тези играчи има потенциал, тогава да се говори, че имат нужда от време... А, с такива хванати от кол и въже, да ми се обяснява за нужда от време е смешно. 100 години да ги чакаме, пак няма да станат отбор, то си им личи и без да си футболен експерт.

Колкото до мача с Арда... Дори с тези играчи можехме да го спечелим, ако бяха показали поне 50% от желанието и хъса, с които играха кърджалии. Но не би... Бавно, плахо, страхливо и нескопосано. Разбира се с невероятните 644156234687 паса назад. Когато Ники Михайлов е играл повече с топката, отколкото Робърта, Стаси, Паулиньо и Спиерингс взети заедно, не очаквай нищо добро.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 авг 2020 20:36

koisa написа:
metodito написа:По-добре, че не бихме. Самият Тодоров го каза: иска си време.

Аз имам по-различно виждане за времето... Но за целта трябва да се направи правилната селекция с играчи, които поне могат да си спират топката без да се спъват в нея. Като се види, че в тези играчи има потенциал, тогава да се говори, че имат нужда от време... А, с такива хванати от кол и въже, да ми се обяснява за нужда от време е смешно. 100 години да ги чакаме, пак няма да станат отбор, то си им личи и без да си футболен експерт.

Колкото до мача с Арда... Дори с тези играчи можехме да го спечелим, ако бяха показали поне 50% от желанието и хъса, с които играха кърджалии. Но не би... Бавно, плахо, страхливо и нескопосано. Разбира се с невероятните 644156234687 паса назад. Когато Ники Михайлов е играл повече с топката, отколкото Робърта, Стаси, Паулиньо и Спиерингс взети заедно, не очаквай нищо добро.

Ами, аз не мисля, че нещата са толко зле. Може и да си прав. Аз мисля, че времето ще покаже най-добре.
Дано обаче "Левски" има време. :roll:
Да имаш ти исландски национал и да не може да го монетизираш? WTF? Що за некомпетентност? За съжаление в теорията на Талеб за "черния лебед",
https://www.infodar.com/index.php?optio ... Itemid=606
за която говори Колев има лек пропуск с някои от примерите, които дава и "неочакваните" събития често нито са неочаквани, нито толкова изненадващи - поне за тези, които трябва. Тоя цирк с короната... за него се знае, можеше да се предположи от края на миналата година. Оттогава и се знаеше за Васко Зара. Виж глупаците и съвпадението на събитията са истинския черен лебед.
Да видим...
Не взехме пари за Йерсон. Не взехме за Давид. Не взехме за Нашименто. Вероятно е няма да вземем за Холмси. Не взехме за Тиам. По 150 000 евро да им бяха взели, ето ги милион и половина лева. Абе, мърлящина, няма какво да се говори.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 18 авг 2020 01:03

LP250 написа:Това за Ната е супер съмнително. Вчера четох как Селото отказали оферта за него от чужбина на стойност 500к, днес го пускат в Левски без пари... Няма никаква логика.

Сираков е близък със собственика на Селото. Явно ще е вид милостиня.
Иначе ми е странно как Царско Село намериха трима класни чужденци, Ботев Пд. всяка година намират качествени също.

Върни се в “Левски”