Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Tsetsochisloto
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Tsetsochisloto » 23 май 2020 05:08

soulfly1948 написа:
rsk написа:Ние и тия, дето викат на Литекс - ЦСКА сме от различни планети. Изобщо не бива да бъдем слагани в едно изречение с хора, оставили любимия си клуб, за да припознаят селския Литекс. Левски е институция, ГМО-то е дъно.

откакто поехте всичко от шиши-при вас всичко е рок в минало време....

С какво точно Пеевски е по-лош от Божков, че не моем да се сетим?

Tsetsochisloto
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Tsetsochisloto » 23 май 2020 05:14

ivo55 написа:Мартинчо, тия деца ги изгонихте като помияри на шестия месец и домъкнахте подуенчета като Мариян Огнянов. Кого лъжеш, бе, хахаха. На твоята демагогия и синът на шефката на Разград няма да повярва, толкова е плоска. ;)

Ивчо, не си прав, брато. Калата Стефанов, Йоан Маринов, Айкут Рамадан, Радой Божилов си играха с нас и Втора лига, но просто такова е нивото на момчетата и конкуренцията ги измества.

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 23 май 2020 05:22

Mitata написа:
P_Panov написа:Кажи къде да прочетем за бюста на шиши и къде ще го качваме?
Ама само не ми пращай линкове към писаници на га. Тези вие си ги четете за успокоение на душите :) :) :) RIP

Да вземаш пари от Шиши, може би най-злокобната фигура в родната политика и бизнес, директно или чрез посредници, е равносилно на качването бюста му на Мусала, ако не и по-лошо.

С какво Божков и Ганчев са по-добри от Пеевски, тва некой, ако ме светне, ще съм адски благодарен.

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 23 май 2020 05:24

ivo55 написа:Мартинчо, файтонджийо, пак ли си писал едно и също 40 пъти, бе, хахахаха.
Сектор Б те зове тая година. Изборът на Армията да си гост си е твой. :)

Мачовете с Литекс ще са на Васил Левски. Гответе се за сектор Б и вие.

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 23 май 2020 05:25

ivan56 написа:След интервюто на Гришата днес за държавните бензиностанции, като нищо след месец можем да гледаме ново джиросване от Дубай, епизод 2 :lol:

Милко дер Елек ще е в ролята на Тити.

Tsetsochisloto
Контакти:

Мнениеот Tsetsochisloto » 23 май 2020 05:33

djd написа:
Tsetsochisloto написа:
djd написа:
Ozzimozzi написа:Много силен ход ще е да върнете Беладоната и Кашчейката! :)

Малката Цека много ми прилича на Беладоната по начина на говорене. Та ако е той, сега има друга работа, няма да се занимава с нас. :)

С вас ми е разруха. Ще ви бием много тази година. Ботев Луковит/ Литекс го изпънахме още в 4 та лига, сега в Ефбет лига ще изпънем и истинския Литекс.

Вие първо бийте Витоша, Етър, Ботев Враца, пък после по-големите. Истинския Литекс не можете да го биете никога, вече не съществува. Играли сте с наследника му.
А сега в твойта лига ще играете с наследника на ЦСКА. Наследник, какъвто вие не можете да бъдете, понеже нямате никаква връзка със стария клуб. Ако се беше бръкнал на търга в Кърджали, можеше да е друго.

Ти си фен на наследника на Кърпачев, смениха името на Литекс и ви го поднесоха като ЦСКА. Няма проблем, брато, мисли си, че е наследник на ЦСКА. Аз съм на друго мнение. Тази година ще бием Литекс! Ботев Луковит го бихме и паднахме миналата година. А иначе ги бихме още в четвърта лига с оплюваните юношки на ЦСКА във Враца. Отборчетата на Гришата ще ги мачкаме и днеска и нощеска, а него може да го затворят и за черно тото, ако продължава в този стил както мача с Черно море.

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 23 май 2020 06:48

Tsetsochisloto написа:
ivo55 написа:Мартинчо, файтонджийо, пак ли си писал едно и също 40 пъти, бе, хахахаха.

И ако цесекарите решат да си купят за "Г" как ще разберете?
Вярно че се знаете всичките 23 -ма човека дето ходите на мачовете на числото,ама нали бяхте 15000-20000 фенове в интернет,може да са решили да ви гледат в елита.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 23 май 2020 07:57

Tsetsochisloto написа:
Mitata написа:
P_Panov написа:Кажи къде да прочетем за бюста на шиши и къде ще го качваме?
Ама само не ми пращай линкове към писаници на га. Тези вие си ги четете за успокоение на душите :) :) :) RIP

Да вземаш пари от Шиши, може би най-злокобната фигура в родната политика и бизнес, директно или чрез посредници, е равносилно на качването бюста му на Мусала, ако не и по-лошо.

С какво Божков и Ганчев са по-добри от Пеевски, тва некой, ако ме светне, ще съм адски благодарен.

Сещам се, когато преди няколко години щяха да правят Пеевски шеф на ДАНС се вдигнаха всички "прогресивно мислещи", държавата бе блокирана. Сега всички мълчат, сам си дай отговор защо мълчат.
За да разбереш добре разликата изгледай видеото с Цецо Василев - http://glasove.com/categories/novini/news/yavor1
Там е казано почти всичко.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 23 май 2020 08:02

Tsetsochisloto написа:
ivo55 написа:Мартинчо, тия деца ги изгонихте като помияри на шестия месец и домъкнахте подуенчета като Мариян Огнянов. Кого лъжеш, бе, хахаха. На твоята демагогия и синът на шефката на Разград няма да повярва, толкова е плоска. ;)

Ивчо, не си прав, брато. Калата Стефанов, Йоан Маринов, Айкут Рамадан, Радой Божилов си играха с нас и Втора лига, но просто такова е нивото на момчетата и конкуренцията ги измества.

Няма значение, след като година и нещо ги "защитавахте", клехте се в момчетата, трябваше да ги оставите в клуба. Вие извършихте предателство срещу тях.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 23 май 2020 08:04

Tsetsochisloto написа:

Литекс не е в Първа лига. Колкото до мачовете с ЦСКА, предполагам сектор "Б" ще е празен и в двата мача. Когато ЦСКА е домакин, стадионът ще е пълен, без "Б", когато вие сте домакин, В. Левски ще събере 300 човека ваша публика.

Върни се в “Левски”