djd написа:Tsetsochisloto написа:djd написа:Ozzimozzi написа:Много силен ход ще е да върнете Беладоната и Кашчейката!

Малката Цека много ми прилича на Беладоната по начина на говорене. Та ако е той, сега има друга работа, няма да се занимава с нас.

С вас ми е разруха. Ще ви бием много тази година. Ботев Луковит/ Литекс го изпънахме още в 4 та лига, сега в Ефбет лига ще изпънем и истинския Литекс.
Вие първо бийте Витоша, Етър, Ботев Враца, пък после по-големите. Истинския Литекс не можете да го биете никога, вече не съществува. Играли сте с наследника му.
А сега в твойта лига ще играете с наследника на ЦСКА. Наследник, какъвто вие не можете да бъдете, понеже нямате никаква връзка със стария клуб. Ако се беше бръкнал на търга в Кърджали, можеше да е друго.
Ти си фен на наследника на Кърпачев, смениха името на Литекс и ви го поднесоха като ЦСКА. Няма проблем, брато, мисли си, че е наследник на ЦСКА. Аз съм на друго мнение. Тази година ще бием Литекс! Ботев Луковит го бихме и паднахме миналата година. А иначе ги бихме още в четвърта лига с оплюваните юношки на ЦСКА във Враца. Отборчетата на Гришата ще ги мачкаме и днеска и нощеска, а него може да го затворят и за черно тото, ако продължава в този стил както мача с Черно море.