metodito написа:Highlander написа:На какво се надяваме, след като ръководителите ни напълно умишлено унищожиха дълбочината в състава?
И в тази връзка, защо да прехвърляме всичко на Хубчев? Може той да е виновен. Може да е казал: тея не ги ща, няма как да знаем, но те ги изфъчкаха преди идването на Хубчев... Самото назначение на Хубчв стана при съмнителни обстоятелства. Визитката му... не е съвсем ок, за тренер на "Левски", но... то и на Стоилов не беше... Не знам, има много въпросително, но за мен една няма: това ръководстов на клуба е скандално, колкото предишното.
Те работят срещу клуб, фенове и всичко.
Напълно съм съгласен. Хубчев и той е част от ръководството - спортнотехническото И той има вина, която не е никак малка. Щом е съгласен с трансферната политика и методите на работа на ПК и т.н. значи е вреден колкото и него. Ако е мъж, да излезе и да каже, че при такива ненормални условия не може да се работи и напуска. Той си стой, мрънка някакви небивалици и налага такива идиотски схеми и тактики, че и Николай Митов би му завидял.