Петър Хубчев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Всеки нов треньор заслужава кредит на доверие. Вие ще му дадете ли такъв?

Да
528
61%
Не
343
39%

Общо гласове: 871

Highlander
Контакти:

Re: Петър Хубчев

Мнениеот Highlander » 11 авг 2019 23:25

metodito написа:
Highlander написа:На какво се надяваме, след като ръководителите ни напълно умишлено унищожиха дълбочината в състава?

И в тази връзка, защо да прехвърляме всичко на Хубчев? Може той да е виновен. Може да е казал: тея не ги ща, няма как да знаем, но те ги изфъчкаха преди идването на Хубчев... Самото назначение на Хубчв стана при съмнителни обстоятелства. Визитката му... не е съвсем ок, за тренер на "Левски", но... то и на Стоилов не беше... Не знам, има много въпросително, но за мен една няма: това ръководстов на клуба е скандално, колкото предишното.

Те работят срещу клуб, фенове и всичко.

Напълно съм съгласен. Хубчев и той е част от ръководството - спортнотехническото И той има вина, която не е никак малка. Щом е съгласен с трансферната политика и методите на работа на ПК и т.н. значи е вреден колкото и него. Ако е мъж, да излезе и да каже, че при такива ненормални условия не може да се работи и напуска. Той си стой, мрънка някакви небивалици и налага такива идиотски схеми и тактики, че и Николай Митов би му завидял.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 11 авг 2019 23:34

metodito написа:
W84me написа:Добър коментар, пълен с неточности и авторски съчинения.

Да, изкарва се как Хубчев е големият проблем на "Левски" в момента. Дали не става дума за поръчков материал и не се подготвя смяна...?

П.С. Не съм фен на Хубчев. Тъкмо напротив.

Не знам, лошото е, че няма кой да ти каже. ПК лъже като съдран.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 авг 2019 23:40

Highlander написа:
metodito написа:
Highlander написа:На какво се надяваме, след като ръководителите ни напълно умишлено унищожиха дълбочината в състава?

И в тази връзка, защо да прехвърляме всичко на Хубчев? Може той да е виновен. Може да е казал: тея не ги ща, няма как да знаем, но те ги изфъчкаха преди идването на Хубчев... Самото назначение на Хубчв стана при съмнителни обстоятелства. Визитката му... не е съвсем ок, за тренер на "Левски", но... то и на Стоилов не беше... Не знам, има много въпросително, но за мен една няма: това ръководстов на клуба е скандално, колкото предишното.

Щом е съгласен с трансферната политика...л.

Не знаем дали е така. От една страна, привличането на Мазурек беше ясен сигнал, че Давиде е пътник, от друга страна, Хубчев започва с него титуляр. А как 1.4 милиона евро са някакви нечувани пари... :lol: Искам да ги предложат на звездата на Динамо Загреб или Звезда толкова, да видя как ще им се изсмеят. :lol:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 авг 2019 23:45

W84me написа:
metodito написа:

Да, изкарва се как Хубчев е големият проблем на "Левски" в момента. Дали не става дума за поръчков материал и не се подготвя смяна...?

ПК лъже като съдран.

Ау, сакън, недей дума против божеството.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 авг 2019 23:48

Highlander написа:
metodito написа:

Напълно съм съгласен. Хубчев и той е част от ръководството - спортнотехническото И той има вина, която не е никак малка. Щом е съгласен с трансферната политика и методите на работа на ПК и т.н. значи е вреден колкото и него. Ако е мъж, да излезе и да каже, че при такива ненормални условия не може да се работи и напуска. Той си стой, мрънка някакви небивалици и налага такива идиотски схеми и тактики, че и Николай Митов би му завидял.

Ако получаваш 30-40 000 лева, ще излезеш ли да зееш срещу ръководството, ама честно? Аз примерно, не. Ще си ги чакам да ме шитнат, да си получа неустойките, а после една-две години поне може да не бачкам. Нещо повече - би бил глупак сам да напусне.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 11 авг 2019 23:53

Хубчев осра тотално мача с Берое. Нашименто? Това не е сериозно. Виновен отвсякъде за първия гол, пълен несретник.
Крилата ни тотално изолирани от мача. Щото няма кой да им подаде. Нашименто? Не е сериозно. Тези момчета не са го виждали, не го познават.
Деян Иванов трябва да бъде преотстъпен веднага в отбор от А група, инак кариерата му приключва. А исландецът да влиза на терена, че ми писна от олигофрени отзад!
Не знам защо се плюе по Райнов, той вече не знае ЦЗ ли е, опорен халф ли е, по два пъти на мач му се мени позицията. Срамна работа!
Мазурек влиза в 70 минута? Несериозно.
Такива експерименти се правят в контроли и учебни игрички, не в мач за първенство.

С две думи : нещастна история.
Толкоз!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

LM10
Контакти:

Мнениеот LM10 » 12 авг 2019 00:03

metodito написа:
W84me написа:
metodito написа:

ПК лъже като съдран.

Ау, сакън, недей дума против божеството.

Къде се скриха адвокатите му?
Изображение

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 12 авг 2019 01:47

Колкото и да не ме кефи, Хубчев няма как да е единствен виновник за последните събития. Всички ненавременни действия водят след себе си съответните последствия.
Мисля, че е рано да се каже дали Хубчев става за тренер на Левски или не. Същото важи и за Мазурек и новите.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 12 авг 2019 06:44

metodito написа:Както не го долюбвам Хубси, така ви казвам, че ако разполагаше с футболистите на Роси щеше да ни вкара в групите на Лигла Европа. ВВервайте ми. ;)

Треньорът е длъжен да вади най-доброто от наличния материал. Това не се случва, защото на терена не са възможно най-подходящите играчи, от тези които в момента са здрави

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 12 авг 2019 07:28

По-добър от Хубчев няма да се намери. Ако го изгонят това значи, че грешките продължават да се повтарят с пълна сила и тенденциозно. И той се видя в чудо с тая закъсняла селекция, продажбата на Марияни, контузий, картони и т.н. Всичко зависи от ръководството с неговите закъснели и неадекватни трансфери, което продължава традицията на предишните. Нека се направи един "експеримент", да се остави един треньор поне една година, като му се осигури адекватна и навременна зимна селекция и тогава ще се видят неговите истински качества.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”