damyanov1963 написа:HardWork написа:tiparnik написа:Директивата е ясна. Мастиите от Разград, трябва да станат шампиони. Тука последните мачове съдиите се бяха поспрели да ги побутват. Направиха една изкуствена интрига уж, че Левски и ЦСКА имаме шанс за титлата. Вече последните кръгове наближават и няма да се рискува. Съдията нагледно показа, кой кой е в първенството. И вместо ние феновете на Левски и ЦСКА да се дърпаме и обиждаме. И като свирят против ЦСКА, феновете на Левски, да злобеят, или, както днес да свирят феновете на ЦСКА да злобеем. Време е да се обединим феновете и да изметем това продажно ръководство на БФС и незабавно въвеждане на VAR. Защото се поставете на мястото на Божков или Ганчев. Какъв ти е стимула да инвестираш пари в някой от тези отбори, при положение, че първенството е наредено и шампиона е ясен. А от там и пътят ти към единствените големи приходи за българските отбори, а именно европейските турнири.
Време е за обединение !!!
П.С от фен на ЦСКА.
Аз не видях нито един фен на ЦСКА днеска в този форум да драпа и обижда! Едва ли някой от нас се кефи на загубата на Левски. Би било хубаво ако феновете на Левски също започнат да показват здрав разум, като спрат със системното заяждане. Истината е, че няма никакъв смисъл да се мразим. Футболът би трябвало да възпитава уважение, дисциплина и феърплей, а не омраза, злоба и лицемерие!
Не знам как ще ви прозвучи моето изказване, може би популистко, или както се казва там, но, феновете на двата ни отбора винаги са били за пример за останалите в България. Едно време, когато ходехме заедно на мачовете и след това зедно се прибирахме, а на стадиона седяхме едни до други в А и В сектор нямаше проблеми и така беше в цяла България. След това при демокрацията запичнаха войните по улиците и другите фенове започнаха да ни подражават. Ако сега започнем да се държим както преди, сигурен съм, че това отново ще стане модерно и за останалите фенове - имам предвит най-вече пловдивските.
Всъщност, струва ли си заради една игра, от която някои печелят милиони, ние да се псуваме и биеме?
Дамянов, преди време си говорихме в този форум, бях ти казал, че никога не ме е боляло сърцето така, както на Антверпен - Левски, нищо че съм цесекар от малък. Така беше навремето, така е, пак ги имаше бъзикането, закачките, фолклора, но на мачове съм бил с 2 аверчета от Левски и един от Славия - никога не е имало проблем! Сега народа оскотя! Полудя, оскотя, и затъпя! Хубаво пишеш, но няма да стане, за подобни неща требе и акъл!