ППЛ: Левски - Лудогорец / 0:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

1
104
35%
Х
57
19%
2
138
46%

Общо гласове: 299

Kiril2681

Re: ППЛ: Левски - Лудогорец (14.04.2019 год.)

Мнениеот Kiril2681 » 14 апр 2019 22:35

damyanov1963 написа:
HardWork написа:
tiparnik написа:Директивата е ясна. Мастиите от Разград, трябва да станат шампиони. Тука последните мачове съдиите се бяха поспрели да ги побутват. Направиха една изкуствена интрига уж, че Левски и ЦСКА имаме шанс за титлата. Вече последните кръгове наближават и няма да се рискува. Съдията нагледно показа, кой кой е в първенството. И вместо ние феновете на Левски и ЦСКА да се дърпаме и обиждаме. И като свирят против ЦСКА, феновете на Левски, да злобеят, или, както днес да свирят феновете на ЦСКА да злобеем. Време е да се обединим феновете и да изметем това продажно ръководство на БФС и незабавно въвеждане на VAR. Защото се поставете на мястото на Божков или Ганчев. Какъв ти е стимула да инвестираш пари в някой от тези отбори, при положение, че първенството е наредено и шампиона е ясен. А от там и пътят ти към единствените големи приходи за българските отбори, а именно европейските турнири.
Време е за обединение !!!
П.С от фен на ЦСКА.

Аз не видях нито един фен на ЦСКА днеска в този форум да драпа и обижда! Едва ли някой от нас се кефи на загубата на Левски. Би било хубаво ако феновете на Левски също започнат да показват здрав разум, като спрат със системното заяждане. Истината е, че няма никакъв смисъл да се мразим. Футболът би трябвало да възпитава уважение, дисциплина и феърплей, а не омраза, злоба и лицемерие!

Не знам как ще ви прозвучи моето изказване, може би популистко, или както се казва там, но, феновете на двата ни отбора винаги са били за пример за останалите в България. Едно време, когато ходехме заедно на мачовете и след това зедно се прибирахме, а на стадиона седяхме едни до други в А и В сектор нямаше проблеми и така беше в цяла България. След това при демокрацията запичнаха войните по улиците и другите фенове започнаха да ни подражават. Ако сега започнем да се държим както преди, сигурен съм, че това отново ще стане модерно и за останалите фенове - имам предвит най-вече пловдивските.
Всъщност, струва ли си заради една игра, от която някои печелят милиони, ние да се псуваме и биеме?

Дамянов, преди време си говорихме в този форум, бях ти казал, че никога не ме е боляло сърцето така, както на Антверпен - Левски, нищо че съм цесекар от малък. Така беше навремето, така е, пак ги имаше бъзикането, закачките, фолклора, но на мачове съм бил с 2 аверчета от Левски и един от Славия - никога не е имало проблем! Сега народа оскотя! Полудя, оскотя, и затъпя! Хубаво пишеш, но няма да стане, за подобни неща требе и акъл! :) Апропо...майните са непоправими! :)
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

LM10
Контакти:

Мнениеот LM10 » 14 апр 2019 22:37

Горанов е уникално слаб. Това момче не искам повече да го виждам със синята фланелка... за по-слаб бек аз не се сещам. Дидо и Юруков добре се представиха.
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 апр 2019 22:37

Eminem написа:Домусчиев се беше подсигурил със съдията. Чиста дузпа не дава за Левски, но бърза да свири такава за Лудогорец.
Толкова са нагли и противни, че предпочитам Литекс да стане шампион.

Подсигуриха се срещу осакатения отбор на Левски.
Както казват:"Шубето е голям страх!"
Нищо не се оставя на случайноста.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 апр 2019 22:47

HardWork написа:
TristaNNN написа:
HardWork написа:Аз не видях нито един фен на ЦСКА днеска в този форум да драпа и обижда! Едва ли някой от нас се кефи на загубата на Левски. Би било хубаво ако феновете на Левски също започнат да показват здрав разум, като спрат със системното заяждане. Истината е, че няма никакъв смисъл да се мразим. Футболът би трябвало да възпитава уважение, дисциплина и феърплей, а не омраза, злоба и лицемерие!

Явно си задрямал нещо, случайно си го пропуснал, съвсем случайно, нали ...
Da_go_duhate_goveda написа:Ей говеда майка ви ше еба.. смешни сте.. еничари... боклуци...И в софия сте гости, говеда прости... гунди ви зове , на синьото небе....Да го духате... смърт за жалката синя Зган... мозАци ... вие сте срам за апостола и България и за футбола в световен мащаб... вечно втори сте лайнари... шибани наркоманчета... Къде е дрогата? Къде е козирката? Къде е майка ви? В нас е... позна!!! Потурчихте България ... ДГД ... смърт за вас и точка.. боклуци... марш в обора вееее... говеда...рогати свине...ТАЛИБАНИ!!!

Как разбра, че е от наще? Това е някакво тролче, което си проси бан. Много добре се знаем във форума, покажи ми някой от наще.

Изпитвам уважение към тебе, понеже по едно време водехме много културни и цивилизовани разговори из форумите, НО нали не искаш да кажеш, че този е от нашите? :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 14 апр 2019 22:48

Serafim написа:Абе не отмениха ли двойното наказание вече? Не се ли дава вече дузпа и ЖК само? Когато е извън наказателното и последния в защитата фуалира нападателя се дава ЧК, но не и когато нарушението е в наказателното...

Ако прочетете внимателно, какво е написано в това правило, ще си дадете отговор защо Горанов е получил червен картон.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 апр 2019 22:56

Dust написа:
Serafim написа:Абе не отмениха ли двойното наказание вече? Не се ли дава вече дузпа и ЖК само? Когато е извън наказателното и последния в защитата фуалира нападателя се дава ЧК, но не и когато нарушението е в наказателното...

Ако прочетете внимателно, какво е написано в това препоръчително правило, а не задължително ще си дадете отговор защо Горанов е получил червен картон.

Четем, ве... Ние този мач го "прочетохме" още от първата минута! Във Варна за протести Райнов получи ЖК. Тук, за протести, Моци не получи нищо. Кешеру за ритник в главата(абсолютно УМИШЛЕНО вдигнат крак) - нищо. Много добре "четем"! Горанов щеше да получи ЧК НЕЗАВИСИМО от своите действия!
Не ни са прай на отворко.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 14 апр 2019 23:02

Научи се да водиш дискусии и заповядай.
Коментирам единствено това положение и нищо друго.
Да правя сравнения с други мачове е тъпотия.

Горанов правилно получи червен картон и който твърди различно, определено не е прочел няколко реда правило:

Ако в своето наказателно поле играч извърши анарушение, чрез което
предотвратява очевидна голова възможност и съдията отсъди наказателен удар, то състезателят получава жълт картон, освен ако:

o Нарушението е задържане, дърпане, бутане (с ръце) или
o Извършителят не се е опитал или не е имал възможност да играе с топката или
o Нарушението е наказуемо с ЧК навсякъде по терена (напр. сериозна груба игра, насилие и т.н.)

В гореописаните три пункта се показва червен картон.

Днес бях в Хасково и там ВЕ-каха така.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 14 апр 2019 23:10

Стана добър мач :!: Радващото е, че има и реалисти, а по дискутиращите спорни теми...

Засада за Кишерю, при 200% гол дали има?
Дузпата на Вандерсон : 1:3 - от една камера е дискусионна, от 3 - не виждам каквото и да е съприкосновение /поне 20 см. дистанс/.
Къде е описана степента и позицията на радване след гол и в кой член е описана последваща санкция, извън късане на фланелка?
...и наистина си е услуга, че Горанов няма да играе срещу ЦСКА София, има голям шанс да биете - играта на Левски е с видимо подобрение !
висша математика:314 :idea:

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 14 апр 2019 23:11

blue avalanche написа:
Eminem написа:Домусчиев се беше подсигурил със съдията. Чиста дузпа не дава за Левски, но бърза да свири такава за Лудогорец.
Толкова са нагли и противни, че предпочитам Литекс да стане шампион.

Подсигуриха се срещу осакатения отбор на Левски.
Както казват:"Шубето е голям страх!"
Нищо не се оставя на случайноста.

Ти малко като Томислав Русев. Той пък от към младежи го докара

Д. Иванов - ЦЗ ви защитник е на 23г. и това му е първи мач като титуляр (вероятно ? )
Станислав Иванов - 20г. и има 9 включвания в мачове и първи в стартов (вероятно ? ) Горе пишете, че играете с 10 човека с него, обаче ..........за 20г. футболист да има 9 участия в мач ?? Ти Аякс да си гледал ?? Ще го съсипете това момче - дори и да е качествено. Най-любимия ми: Иван Горанов - стигнал и до национала. Няма фен на Левски дето да го харесва, обаче и няма фен на Левски, който да не пише, че иска българи.

Айде прочети горното - ама без да се дразниш и ще видиш много неща: Едно от които е, че например: Белмонт е 5 пъти по не кадърен от горните трима, ма за него нищо - плюете БГ момчетата и на всичкото отгоре - пишете, че Левски е осакатен...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 апр 2019 23:13

Dust написа:Научи се да водиш дискусии и заповядай.
Коментирам единствено това положение и нищо друго.
Да правя сравнения с други мачове е тъпотия.

Горанов правилно получи червен картон и който твърди различно, определено не е прочел няколко реда правило:

Ако в своето наказателно поле играч извърши анарушение, чрез което
предотвратява очевидна голова възможност и съдията отсъди наказателен удар, то състезателят получава жълт картон, освен ако:

o Нарушението е задържане, дърпане, бутане (с ръце) или
o Извършителят не се е опитал или не е имал възможност да играе с топката или
o Нарушението е наказуемо с ЧК навсякъде по терена (напр. сериозна груба игра, насилие и т.н.)

В гореописаните три пункта се показва червен картон.

Днес бях в Хасково и там ВЕ-каха така.

Добре, че си ти да преведеш. Понеже ние сме тъпи и не разбираме английски. Благодаря, учителю! Ти си единствения просветлен във форума. Как го постигаш?

Върни се в “Левски”