M*******т Кранта би трябвало и е крайно време да бъде наказан за изцепките си.
И ако Берое и Пирин никой не ги брои, поне в това отношение вашите шефове следва да се заемат. Някой следва да го постави на място. А не днес лицето Стойкас да наглее.
Какво стана с бойкота на тирето преди време? Ако всички клубове бяха твърди в това отношение?
И ние носим вината си за легитимацията им с резилите за КБ през 2016г...
ППЛ: ЦСКА-София (София) - Левски (София) / 1:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ: ЦСКА-София (София) - Левски (София) / 1:0 FT
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016
-
- Контакти:
kiril.a.d написа:Моля ви, админо-модерaциятa нa този форум, не ме препрaщaйте по 3 пъти нa "преглед нa мнението"! - аз не съм левскaр и съответно съм, със сигурност грaмотен! - инaче, рaзбирaм желaнието ви дa помогнете нa..."нЕкои вaши... xорa"...
О Боже - до сегa, двa пъти... може би и нa вaс ви е трудно дa рaзберете, кaкво кaзвaм?...сори - не могa дa се изрaзявaм по-елементaрно!
Аве, Киро, препраща те, защото като дадеш да го оубликуваш, е пуснато ново мнение. И така няколко пъти, а не защото системата иска да те прецака.
ще ми се да отбележа и добрата игра на Горанов в мача. Абсолютно правилния избор на Роси за този мач. С Фигейредо мисля щяха да ни се случват случки на тоя басейн.
Лошото от този мач са трите картона. Не знам какви сметки ще правят да ги изчистват, но липсата на който и да е от тримата - Цветкович, Яблонски и Холма в някой от полуфиналите за купата ще е доста сериозно предизвикателство пред треньора.
Лошото от този мач са трите картона. Не знам какви сметки ще правят да ги изчистват, но липсата на който и да е от тримата - Цветкович, Яблонски и Холма в някой от полуфиналите за купата ще е доста сериозно предизвикателство пред треньора.
Представянето на Каранга днес много ми напомни онзи гол на Гонзо, вярно сега с много по-малка стойност. Жалко е като такъв играч е с грешната фланелка...Това за нашите, които го плюят само, повече такива играчи-повече истински мачове
helic написа:kiril.a.d написа:Пупи...кaто пепелна, нaпрaви ми рядко впечaтление, рускaтa думичкa "мерзaвски" - ти, дa не си от нaй-стaрите привърженици нa Динaмо Москвa, респективно, Динамо София?
Мерзавскш е руска думичка толкова колкото ти се казваш Кирил.....
A-a, тaзи твоятa думa, която дори не можax дa рaзчетa, със сигурност нямa ни руски, ни бългaрски корени...дa не си от Делиормaнa?...a може би от Аaнaдолa?...
И дa, aз се кaзвaм Кирил и блaгодaря зa руско-мерзaвското потвърждение

Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
-
- Контакти:
HardWork написа:ChuckNorris написа:HardWork написа:ChuckNorris написа:Отбора от Ловеч имаше желание да спечели мача. В крайна сметка го спечели, макар и случайно. Ние имахме желание за 0:0 или въобще не разбрах имаме ли желание за нещо в тоя мач. Сега терена ще ни е виновен, следващия път ще видим какво ще е. На теория все още можем да вземем купата. Другата цел трябва да е да се слжи прът в колелото на ГМО-то. Ако можем да вземем нещо от тях, и да легнем два пъти на Лудогорец. За мен това трябва да се случи. Както каза някой - войната все още не е загубена. Синя купа и тирето с празни ръце, все още е постижима цел.
Това мнение олицетворява манталитета на Левски! Евала! Винаги "горди", ето това се нарича "чест"!!
Ще ти отговоря с един цитат от Чарлз Дикенс - „Трябва да постъпваш с другия така, както той би искал да постъпи с тебе.“ .
Аз не съм сигурен, че ние бихме постъпили по същият начин ако местата ни бяха разменени. Но да приемем, че си прав. Тогава обаче, къде отиват претенциите ви за "чест" и "морал"?
Нали сте различни от остналите? Какво става с величието на Левски? Гунди и Котков биха ли легнали на Лудогорец за да прецакат ЦСКА?
Хм, не си сигурен. Да ти припомня най-пресния случай. Помниш ли, когато истинското ЦСКА легна на Ботев Пд, за да не влезе Левски в първата шестица. Смешно е да говориш за морал и чест в българското първенство. Смешно е да говориш за морал и чест, а да си фен на ЦСКА-София. Цялото първенство е една голяма далавера и схема, както и отбора, на който си фен. В такива обстоятелства всички приоми са позволени. Целта оправдава средствата.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Каранга цял мач не спря да прави жестове към футболисите, космоса не спря пък да спори със съдийте, ама всичко е точно нали? При наш корнер винаги "имаше" фаул срещу техен играч, при всяко наше побутване винаги имаш фаул все едно играят балет, аре бягайте, бе.. МАЙНАТА ВИ!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Или аз съм гледал друг мач, или някои хора си пишат напук, колкото да оправдаят слабото ни представяне и поредното сритване отзад. 

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
pomiqr272 написа:kiril.a.d написа:Сори - нaистин нямa тaкaвa глупост кaто вaшaтa, колкото и години дa ви се говори!!! - aрмиятa не е Пaртиятa, a зщитница на Родинта!!!
НО, милициятa и ДС е зaщитник нa упaрвлението!!! - т.е. нa Пaртиятa!!!
Тa къде си тръгнaл бе другарю???...остaвa дa си бил шофьор, готвaч, ринaч...селяндур, до които дори милициятa и ДС не сa стигнaли...Все ми е едно - честно!!! - невежеството ви и по "оновa време" беше пословично....
И се връзвaше с простотиятa ви и тогaвa, нa вечното второ място!!! - Вaсил Цaнов, лявaтa ръкa нa Тодор Живков...по-прост и от Милко Бaлев:):)
Армията качва и сваля от власт. Милицията просто обслужва.
Армиятa дрaги, от пaмти веков, не се зaнимaвa с държaвни дела! - просто пaзи грaниците и целосттa нa държaвaтa!
Но "милициите", дa не говорим зa тйните държaвни тaкивa, винaги сa учaствaли в пaзенето нa влaсттa, или оргaнизирaнето нa смянa нa влaсттa!!! - ей нa че и до днес ни упрaвлявaт нaй-прости ДС ченгетa, в лицето нa aгент Будa и обкръжението му...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
ЗА ДА ВЗЕМЕШ ПОБЕДАТА ТРЯБВА ДА Я ИСКАШ ПОВЕЧЕ ОТ ПРОТИВНИКА!
Преди мача всички бяха единодушни, че мача ще бъде спечелен от отбора който иска повече победата. Тогава цитирах две мнения, по едно от двата клуба. Едните казваха "...ще умрем, но ще победим!", докато човек от дугия тим реагира двусмислено- "...вие сте Левски..." Ти какъв си бе, аланкоолу? Щом не се чувстваш левскар нямаш работа на Герена! Едните излязоха за дерби, другите- за поредната тренировка. Забелязахте ли, че онези през целия мач играеха за първа топка, винаги бяха пред нашите играчи, бяха по- прецизни, по- агресивни, по- настоятелни. Победата им е плод на случайност, но това не оправдава неглижирането на скъпоплатените звезди. Когато най- титулования ти футболист в лицето на Обертан подтичва към топката като квартална тетка, Паулиньо пада щом някой мине покрай него, а Фалшименто...?! По- добре да беше даден шанс на Васко и Ивайло. Едва ли резултатът щеше да е различен. Но и двамата са наясно относно значението на този мач.
В средата на терена тотално се издъниха. Това неимоверно много натовари защитата и грешките не закъсняха. Защото от днес журналята няма да имат повод да пишат, че това е най- добрата защита в лигата. До май месец никой няма да си спомня тези епитети- желязна, непробиваема и т. н. Истината е, че е добра. Нищо повече. Но гарнирана с посредствена средна линия и слабо нападение прави илюзорни очакванията за някакво отличие. Нищо повече от регулярно участие в началната фаза на ЛЕ. Имахме го и до сега. Това поставя ребром въпроса: ЗА КАКВО СА НИ ТЕЗИ СКЪПОПЛАТЕНИ ЧУЖДИ ФУТБОЛИСТИ И ТРЕНЬОРИ? Същите резултати постигахме и с нискоквалифицирани българи. Но не луд този който яде баницата.
Преди мача всички бяха единодушни, че мача ще бъде спечелен от отбора който иска повече победата. Тогава цитирах две мнения, по едно от двата клуба. Едните казваха "...ще умрем, но ще победим!", докато човек от дугия тим реагира двусмислено- "...вие сте Левски..." Ти какъв си бе, аланкоолу? Щом не се чувстваш левскар нямаш работа на Герена! Едните излязоха за дерби, другите- за поредната тренировка. Забелязахте ли, че онези през целия мач играеха за първа топка, винаги бяха пред нашите играчи, бяха по- прецизни, по- агресивни, по- настоятелни. Победата им е плод на случайност, но това не оправдава неглижирането на скъпоплатените звезди. Когато най- титулования ти футболист в лицето на Обертан подтичва към топката като квартална тетка, Паулиньо пада щом някой мине покрай него, а Фалшименто...?! По- добре да беше даден шанс на Васко и Ивайло. Едва ли резултатът щеше да е различен. Но и двамата са наясно относно значението на този мач.
В средата на терена тотално се издъниха. Това неимоверно много натовари защитата и грешките не закъсняха. Защото от днес журналята няма да имат повод да пишат, че това е най- добрата защита в лигата. До май месец никой няма да си спомня тези епитети- желязна, непробиваема и т. н. Истината е, че е добра. Нищо повече. Но гарнирана с посредствена средна линия и слабо нападение прави илюзорни очакванията за някакво отличие. Нищо повече от регулярно участие в началната фаза на ЛЕ. Имахме го и до сега. Това поставя ребром въпроса: ЗА КАКВО СА НИ ТЕЗИ СКЪПОПЛАТЕНИ ЧУЖДИ ФУТБОЛИСТИ И ТРЕНЬОРИ? Същите резултати постигахме и с нискоквалифицирани българи. Но не луд този който яде баницата.