Аз лично няма да правя драми, ако не се направи селекция.
Да, липсва ни ( видимо ) класа на някои постове, но продължавам да съм на мнение, че с една нормална подготовка, от нормални специалисти, настоящият отбор ще притисне Лудогорец и пребоядисаните на пролет.
Е, няма да заиграем някакъв супер-красив, атакуващ и галещ окото футбол ( то за това нямаме изпълнителите ) ... Но със сигурност ще правим много по-добре и често това, което правихме през есента.
А трябва да признаем, че през есента имахме някои впечатляващи моменти, но явно ни липсваше издръжливост, от там и постоянство.
Роси ще опита и нови схеми, както и стилове в подготовката, както се опита да го направи и през самият есенен дял. Но сега ще разполага със спокойствие.
Това, от което със сигурност имаме нужда, е ляв бек.
Щото Горанов наистина не се вписва ...
Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
THE G.A.M.E
Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)
Роси каза нещо важно, което не трябва да пропускаме.. В развиващите се отбори (включи и Лудогорец) на играчите им се дава време. Аз съм сигурен, че тоя ако го вземем няма да е за да праска оранжевите за купата, ами с идея за следващия сезон. Дано само ръководството не постъпи като с Рошу (да...ако си мислите, че Роси иска току така да го разкара се бъркате). Да не го чака защото взима голяма заплата. Отново неслучайно Роси каза - Левски трябва да реши как иска да изглежда и дали ще мисли за сега или за развитие.
110 години любов!
metodito написа:Serafim написа:metodito написа:Погледни пак информацията си за мачовете му в ПСЖ! Човек, проверявай си инфото. И за националния (младежкия) отбор също виж колко са му мачовете! Официалните.
Охо, хм... нещо май се оля тука.
Я погледни ти. 11 за ПСЖ и 16 за Бастиа колко прави? Пише го в Уикито. Пише го и в Трансфермаркета. Даже може да погледнеш всичките мачове, в които е участвал, в коя минута е влязал в игра или е бил заменен, в кой мач е имал асистенция и гол и тн.
Ето ти ги по минути.
https://uk.soccerway.com/players/hervin-ongenda/215660/
А Уикипедия... rly?
В този линк информацията за това негро не е никак обнадеждаваща. За пет години му се събира игрово време 50 мача и само 16 отбелязяни гола. Но футболните ми познания са твърде по- скромни от тези на Делио Роси. Мога само да се съмнявам в правилността на евентуалния трансфер. Но Васко Панайотов и Давид Яблонски вече опровергаха първоначалното ми негативно мнение за тях. Сега е ред на Ервен Онжанда, може би. Кой знае?
- blue avalanche
- Контакти:
Имали сме и обратни примери. Играчи с добри "визитки", които са се проваляли. Диамутен, Слори... Така, че...нека не робуваме чак толкова на "визитки", а да оставим ръководството да решава. А играчът да доказва на терена.
- blue avalanche
- Контакти:
https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... tev-466149
Пиргов за Меледже? Може и да не е чак толкова зле. Меледже е играч "тип Еромоигбе". Даже малко по-добър във владеенето на топката.
Пиргов за Меледже? Може и да не е чак толкова зле. Меледже е играч "тип Еромоигбе". Даже малко по-добър във владеенето на топката.
- blue avalanche
- Контакти:
https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... ski-466139
Дано в лицето на тези момчета+Юруков+Найденов+Д.Иванов+Кръстев да излезе нещо най-накрая от тази школа...
Дано в лицето на тези момчета+Юруков+Найденов+Д.Иванов+Кръстев да излезе нещо най-накрая от тази школа...
Ст.Иванов и Д.Шейтанов не са на лагера защото не искат да си подновят договорите!
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- blue avalanche
- Контакти:
На Шейтанов защо изобщо са му предложили договор? 
Иванов, като не ще - прав му път също.
mikata написа:Ст.Иванов и Д.Шейтанов не са на лагера защото не искат да си подновят договорите!
А Митко Пиргов, защо не е?
Левски завинаги в моето сърце![
blue avalanche написа:На Шейтанов защо изобщо са му предложили договор?
То ако се расъждаваше така.....няколко таланта си тръгнаха еи така щото някои си им каза прав им път...Умните ръководители подписват договор и след година им търсят отбор ги продават.Нали нещо трябва да им се вземе все пак...