ППЛ: Левски (София) - Лудогорец (Разград) / 0:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
stoyankd

Re: ППЛ: Левски (София) - Лудогорец (Разград) / 06.09. / 20:00

Мнениеот stoyankd » 06 сеп 2017 22:23

ImmortaL_1000 написа:
Балкански Орел написа:Умрете турци ! Две дузпи за Левски и червени картони спестени на лапохуец !

Да само да псувате можете иначе в реалноста Левски са слабаци отвсякъде . :mrgreen: Такива сте си приемете го .

Ние все някога ще бъдем силни,но ти никога няма да бъдеш по-умен.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 06 сеп 2017 22:23

Vura написа:Иначе тотално доминирахме. Все пак браво и на Левски. Скромен отбор, но надигна глава срещу нас. Поздравления. Такива мачове ни трябват, че да е по-заслужена 7-та поредна. 8-)

Само да питам в какво ви се изразяваше доминацията?
Срещу 10 човека владение в центъра и нищо в атака, а в защита ПА-ПА-ПАНИКА :lol: :lol: :lol:
Виж статистиката пич и ще видиш кой как е доминирал.

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 06 сеп 2017 22:24

zlatan написа:
IvailoRz написа:За нормалните , които водят нормална дискусия гледайте повторението и дайте мнение защо изгониха Сисиньо ? Съдията се огъна под напрежението според мен ..

ами той сам си създаде това напрежение,колега.
И никой тук не отбелязва факта че има формално нарушение на правилника.Даваш жълт картон за игра с лакът а свирш фаул в полза на гостите.Сега явно тънкия момент кое нарушение е първо-според теб как е.

И аз се зачудудих честно казано. Аз което видях , е че страничния вдигна първо нарушение в атака..не съм учил задълбочено правилата ,знам ги колкото 99% от хората тук ,които претендират да са по-навътре в правилника от хора ,които са го учили..ако първо е свирил нарушение в атака е абсурд да се говори за дузпа..защото това вече е в нвигрова обстановка..виж по съм склонен да се съглася ,че можеше да даде ЧК на Натанаел..човека си изпусна нервите докато чака да му свирят нарушението,което не е оправдание.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 06 сеп 2017 22:24

stoyankd написа:
ImmortaL_1000 написа:
Балкански Орел написа:Умрете турци ! Две дузпи за Левски и червени картони спестени на лапохуец !

Да само да псувате можете иначе в реалноста Левски са слабаци отвсякъде . :mrgreen: Такива сте си приемете го .

Ние все някога ще бъдем силни,но ти никога няма да бъдеш по-умен.

Абе слабаци, слабаци с 10 човека Каузата нищо не може да направи, а късмета ги покри жестоко при удара с глава на Вутов. Че хептен за смях щяха да станат да ги гъзим с човек по-малко.

Потребителски аватар
xtremeee
Контакти:

Мнениеот xtremeee » 06 сеп 2017 22:24

Serafim написа:
South_Park написа:Май шампион ще е Централен спортен клуб на армията тире София , а след като го изхвърлят , в ШЛ ще играе отборът класирал се на второ място , така че и то е важно 8-)

Малко надценяваш ЦСКАтиреСОФИЯ. Почват ударно, с много голве, бързи атаки. Нивата е дълги, контузии ще има, наказания, спад във формите на играчите. Плюс това Стамен Белчев е изключтелно неопитен (колко е кадърен не коментирам). Дали не форсира отбора си? Дали няма да грохнат след 2 месеца и да им трябва още поне един, за да заредят батериите?

То 90% от отборите им лягат кви проблеми виждаш : :)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 сеп 2017 22:25

BFS написа:защото Прохазка се блъсна в гърба на Сисиньо докато бягаше с гръб
Незнам, но ако някой е слушал радио Дарик, там вървеше пропагандата, че съдията развалил мачът, като подкрепил Лудогорец през първото полувреме. Еми чист червен картон на Митрев, кво искат?
Искаме червен картон за Натанаел, за удар без топка в лицето на Вутов.
Това е ситуацията, която предхожда всички останали. Там се развали мача. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Vura

Мнениеот Vura » 06 сеп 2017 22:25

veni__85 написа:
Vura написа:Добро съдийство, като изключим няколко спестени картони на Вутов и Прохазка. Пресилен ЧК на Сисиньо.

Нагъл си. Пропускаш Анисе и Натанел. Тази наглост на всички вас ще ви се върне от съдбата. Тази година сте последни в групата и за последно играете в каквито и да е групи. Не става само с пари. За писледно , пожелавам ви Херо да остане при вас възможно най-дълго,но до колкото познавам президента ви чичо Гошо ще се върне най-късно до Нова година.

Отново ще излезнем с лекота от групите, както винаги.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 06 сеп 2017 22:26

THE G.A.M.E написа:Ами, като фен на футбола оценката ми е - Глупав и тъп мач.
Като левскар, с оглед на така развилите се събития, доволен съм от представянето на Сините и резултата.

Като цяло смятам, че и двата тима играха по-скоро с мисъл да не загубят, от колкото с идея за 3-те точки.
Парадоксалното е, че Лудогорец имаха по-чисти ситуации при 11 на 11. След изгонването на Митрев, чиста голова ситуация - нямаха.
Левски също имахме 2 добри положения при числено равенство + онова на Вутов в края.
Картоните са ясни. С леката корекция, че едвали щеше да се стигне до изгонването на Митрев, ако преди това реферът бе отсъждал по-правилата и бе изгонил Натанаел за ударът без топка в лицето на Вутов.
И на мен ми се видя, че през вторите 45 мин. поспести картони на играчи в синьо, но така е, когато си гузен и си се осрал през първото полувреме.

Имам лека забележка ( но е твърде възможно да си има логична причина за това ) ... Към закъснелите смени. Мисля, че още след изгонването на Сисиньо трябваше да направим всички смени, и така до края щяхме да сме по-свежи.

Мисля, че Роси очакваше по-дълго продължение от това, но съдията реши по-бързо да свършва мача, че да не падне някой гол, та да не стане някоя революция...

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 06 сеп 2017 22:26

IvailoRz написа:
zlatan написа:
IvailoRz написа:За нормалните , които водят нормална дискусия гледайте повторението и дайте мнение защо изгониха Сисиньо ? Съдията се огъна под напрежението според мен ..

ами той сам си създаде това напрежение,колега.
И никой тук не отбелязва факта че има формално нарушение на правилника.Даваш жълт картон за игра с лакът а свирш фаул в полза на гостите.Сега явно тънкия момент кое нарушение е първо-според теб как е.

И аз се зачудудих честно казано. Аз което видях , е че страничния вдигна първо нарушение в атака..не съм учил задълбочено правилата ,знам ги колкото 99% от хората тук ,които претендират да са по-навътре в правилника от хора ,които са го учили..ако първо е свирил нарушение в атака е абсурд да се говори за дузпа..защото това вече е в нвигрова обстановка..виж по съм склонен да се съглася ,че можеше да даде ЧК на Натанаел..човека си изпусна нервите докато чака да му свирят нарушението,което не е оправдание.

Фал за Лудогорец и картон за Натанаел е яркото доказателство, че картона е следвало да бъде в друг цвят - т.е. втория удар е умишлен и при спряна игра ;) А правилното отсъждане щеше да бъде дузпа и червен картон.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 сеп 2017 22:26

LSFC 1914 написа:
ImmortaL_1000 написа:

Като сме слабаци защо вашия падишах купува съдиите в мачовете с нас и с ЦСКА-София ?

Забелязвам тази вечер оранжеви и сини сте се обединили ..... направо ще се цунете след малко. :lol: :lol: :lol: :lol: Те плачат за вас и вие ридаете за тях. :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Левски”