THE G.A.M.E написа:Ами, като фен на футбола оценката ми е - Глупав и тъп мач.
Като левскар, с оглед на така развилите се събития, доволен съм от представянето на Сините и резултата.
Като цяло смятам, че и двата тима играха по-скоро с мисъл да не загубят, от колкото с идея за 3-те точки.
Парадоксалното е, че Лудогорец имаха по-чисти ситуации при 11 на 11. След изгонването на Митрев, чиста голова ситуация - нямаха.
Левски също имахме 2 добри положения при числено равенство + онова на Вутов в края.
Картоните са ясни. С леката корекция, че едвали щеше да се стигне до изгонването на Митрев, ако преди това реферът бе отсъждал по-правилата и бе изгонил Натанаел за ударът без топка в лицето на Вутов.
И на мен ми се видя, че през вторите 45 мин. поспести картони на играчи в синьо, но така е, когато си гузен и си се осрал през първото полувреме.
Имам лека забележка ( но е твърде възможно да си има логична причина за това ) ... Към закъснелите смени. Мисля, че още след изгонването на Сисиньо трябваше да направим всички смени, и така до края щяхме да сме по-свежи.
Мисля, че Роси очакваше по-дълго продължение от това, но съдията реши по-бързо да свършва мача, че да не падне някой гол, та да не стане някоя революция...