Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)
Самуел Инкоом е вече свободен агент ,какво мислите за него ,има ли качествата да вдигне класата на Отбора ?
zap_lv написа:Самуел Инкоом е вече свободен агент ,какво мислите за него ,има ли качествата да вдигне класата на Отбора ?
Да идва
- blue avalanche
- Контакти:
zap_lv написа:Самуел Инкоом е вече свободен агент ,какво мислите за него ,има ли качествата да вдигне класата на Отбора ?
Тевия №2??

blue avalanche написа:zap_lv написа:Самуел Инкоом е вече свободен агент ,какво мислите за него ,има ли качествата да вдигне класата на Отбора ?
Тевия №2??![]()
Предлагам клубът да основе една школа в Африка. Така ще ударим с един куршум два заека и всички ще са доволни. Играчите ни ще са едновременно юноши на клуба и негри.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

wilge написа:zlatan написа:wilge написа:С треньор и играчи от Б група шампион не се става! За това трябват доказан треньор и футболисти с шампионски манталитет.
Шуменския Деко-го взехме от Б-група,Бабангида-го взехме от Б-група,Ричард,Вагнер-помниш ли ги тези.Идеята ми е че може и да се рискува с тези момчета,като естествено се вземе един класен плеймейкър и един класен дефанзивен халф.Отзад мисля че ще се налага Пиргов-Яблонски.
Помня ги, естествено. Единствено Деко взехме от Б група. Той вече впечатляваше с брилянтна техника и точен удар. Емил Ангелов взехме от Черноморец и беше навлязал в полезрението на треньорите нападател. Ричи взехме заедно с Омониго Темиле и Емануел Баба. Тях помниш ли ги? А Вагнер си беше подарък от Чорни. Вярно, обиграваха се в Черно море, но те не са Септември. Това бяха отбори от елита. И не ги взехме всичките наведнъж. И имахме адекватни треньори. Дано в момента на сбирката на силните в Левски изритат това малко некадърно човече с прякор Жадното, защото Роналдо и Меси да докарат резултата ще е същия. Треньорите се оценяват според резултатите. Треньорът на Левски трябва да излъчва респект и уважение с постигнатите си резултати. Иначе...
Спомням си едно интервю на Радимов за Дийк Адвокаат. Останах впечатлен от думите му. "Той влезе в съблекарнята и ние млъкнахме. Имаше аура на победител и осанка на шампион. Излъчваше респект." Как може да те респектира едно размъкнато човече, което идва от по- ниско ниво и всички наричат с подигравателното име Жадното. И за никого не е тайна какви ги забърка при предишния си престой в Левски. Сори! Това не е човекът!
написах ти този коментар не за да се заяждам.Онзи отбор се изгради не от скъпи, а можещи футболисти ,които се влюбиха в Левски.
LEVSKI_FOREVER
Кои от потребителите до вчера знаеха, че такъв футболист се подвизава в ППФЛ? Колко от тях можеха да напишат правилно името му?
ЕМИЛ написа:zap_lv написа:Самуел Инкоом е вече свободен агент ,какво мислите за него ,има ли качествата да вдигне класата на Отбора ?
Да идва
Ще го чакаш ли на метрото? Или да помоли шофьорът на автобуса да му спре на Плиска?
-
- Контакти:
Аз лично съм много доволен от трасферите на двамата нападатели. Първо ,като никога имаме привлечени нападатели,а не 2 дни преди да започне първенството или да ги картотекираме до 4 ти кръг.. Второ и двамата са супер познати и са играли редовно до последно ,а не 7 месеца да са били туристи и сега да се адаптират 1 година и да ги изгониме. Мапуков-бърз ,здрав, голмайстор. Буш си е типичен вкарвач,но в лек застой като не е проблем едва на 24-5 години е. Ако считаме Вутов за сигурен то Бурабия най-накрая ще има с кой да си я подаде,а не да се чуди как да излъже 8 човека защото е сам на терена. Много ми се искаше Сашо Цветков от морето да привлечем и някое барливо крилце,че вече се измъчихме да гледаме тия паметници.. Ляв и десен бек задължително и преодоляваме цял първи кръг в Европа
п.п Било кво било,вече само настроение и късмет ! Ако искате продължавайте да сте негативни ,но това няма да ни доведе до нищо по-добро. Боли ни , писнало ни е ,но с тая негативна енергия която беше и вчера просто няма футболист който да разкрие какво може.

п.п Било кво било,вече само настроение и късмет ! Ако искате продължавайте да сте негативни ,но това няма да ни доведе до нищо по-добро. Боли ни , писнало ни е ,но с тая негативна енергия която беше и вчера просто няма футболист който да разкрие какво може.
-
- Контакти:
И аз съм съгласен, че с негативизъм само се обричаме на още по-лоши моменти. От друга страна обаче пък чета, че Спас Русев попитал Букарев и Мариян Христов дали са готови да поемат отбора... Както бях казал по-рано, именно Мариян е следващия.
Спас Русев търси нов старши треньор на Левски
Мажоритарният собственик на Левски Спас Русев се е заел с нелеката задача да търси нов треньор на Левски. Босът на "сините" вече е разговарял с Асен Букарев и Мариян Христов дали са готови да поемат тима при освобождаване на Николай Митов, пише "Тема Спорт".
Русев е бесен от срамната игра на Левски в баража за Лига Европа срещу Верея и класирането за турнира след дузпи. Засега единствено намесата на спортния директор Даниел Боримиров спасявала Митов от уволнение.
Според Боримиров моментът за рокади е деликатен - треньорът прави селекция, подготовката започва след седмица, а първият официален мач е на 29 юни. Затова Борето стои зад треньора, въпреки че публиката вече произнесе своята присъда, като ревна мощно "Оставка" по адрес на Митов. Засега той остава, но при отпадане още на старта на Лига Европа е сигурен пътник.
Русев е бесен от срамната игра на Левски в баража за Лига Европа срещу Верея и класирането за турнира след дузпи. Засега единствено намесата на спортния директор Даниел Боримиров спасявала Митов от уволнение.
Според Боримиров моментът за рокади е деликатен - треньорът прави селекция, подготовката започва след седмица, а първият официален мач е на 29 юни. Затова Борето стои зад треньора, въпреки че публиката вече произнесе своята присъда, като ревна мощно "Оставка" по адрес на Митов. Засега той остава, но при отпадане още на старта на Лига Европа е сигурен пътник.