Литекс (Ловеч) - Левски (София) | 3-0FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Литекс Ловеч и Левски София

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Re: Литекс (Ловеч) - Левски (София) | 3-0FT

Мнениеот gzagorov » 26 авг 2014 14:07

Браво ултраси, добре се отчетохте този кръг:
Глоби - 9 бона.
Възстановяване на щетите по стадиона.
Два мача без публика.

Айде, призовавайте сега хората да ходят на стадиона! За доброто на "Левски", де, нали сте най-големите "левскари".
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Re: Наказанието на Левски

Мнениеот джони » 26 авг 2014 14:07

колко е публиката на Левски на домакински мачове,ама честно,не според сините медии,а на стадиона,като се изключат роднините и приятелите на футболистите

Потребителски аватар
criminal
Контакти:

Мнениеот criminal » 26 авг 2014 14:14

Наказанието е слабо, но с оглед на това, че се бият "колеги" е сериозно :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 26 авг 2014 14:15

Според правилника, при второ провинение се предвиждат три мача наказание. А тук защо са само два ? Да не говорим, че лишаването от домакинство е заменено от домакинство без публика.

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 26 авг 2014 14:16

или за наказанието,ако тези инциденти не бяха станали на стадиона на Гриша Ганчев,а някъде другаде,дори и човек да беше убит-наказание нямаше да има

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 26 авг 2014 14:23

Просто Левски се води към фалит :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Литекс (Ловеч) - Левски (София) | 3-0FT

Мнениеот mistreated » 26 авг 2014 14:26

gzagorov написа:Браво ултраси, добре се отчетохте този кръг:
Глоби - 9 бона.
Възстановяване на щетите по стадиона.
Два мача без публика.

Айде, призовавайте сега хората да ходят на стадиона! За доброто на "Левски", де, нали сте най-големите "левскари".

На хората с купени абонаментни карти, които няма да могат да гледат отбора си тия три мача, кой ще им възстанови щетите?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 26 авг 2014 14:27

А колко наказаха Литекс за удар с бутилка на противников състезател (Караджов от Берое)?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

mimi29
Контакти:

Мнениеот mimi29 » 26 авг 2014 14:32

абе камери няма ли .Защо всички трябва да страдат заради 100 човека .Намерете ги и накажете да не ходят на футболни срещи.Иначе те след 2 мача пак ще правят зулуми и каква е файдата от наказанието .Гошо от съседния вход всяка година прави катастрофа на магистрала ТРАКИЯ е ми да я затворят той какво е виновен че има завой :mrgreen:
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети

Bradat-brat
Контакти:

Мнениеот Bradat-brat » 26 авг 2014 14:33

По принцип - Категорично съм против мачовете без публика!
Да и в световен мащаб има такова наказание, но при нас става някаква епидемия. Нека има наказания, нека има глоби, но да се помисли и за организацията и превантивната работа. Хиляди приказки се изприказваха за персоналната вина и наказание, дори на мач наскоро на мига бе заловен човекът хвърлил бутилка по треньора на гостите и вместо конкретно наказание - всички виновни. Ако, днес в град Х стане убийство, всички жители ли ще бъдат в затвора? Ако, стане катастрофа на всички шофьори ли взимат книжката?
Мисля си, че мачовете без публика устройват доста хора и за това не се работи в друга насока. Празните трибуни допълнително убиват футбола, но за тези фактори това е удобно. Знам, че ще имам много опоненти на мнението ми, но като видя празен стадион и то без наказание, винаги оставам с много лоши чувства. Празния стадион винаги ме кара да се сещам и за едно наскоро станало модерно правило - Финансов ферплей! Даден отбор, няма публика, няма фен артикули има на книга едни мижави от към пари спонсорски договори, а плаща заплати по 20-30 хиляди евро, чартъри, специални програми и подготовки и т.н. Как става тази работа? Други от 10 години да им броиш зрителите до днес общо не могат да съберат 30 хиляди зрители за този период, собствениците им постоянно се заканват "да спрат кранчето", а с всички позволени и непозволени средства държат да са в "А" група. Държането на хората извън стадиона е по старата народна поговорка "Вържи попа да е мирно селото". Селото "БФС" си разиграва ежегодно фарса "България има футбол" и за да не каже никой "Царят е гол" най-добре е в залата, пардон на стадиона да няма никой.

Върни се в “Левски”