Левски (София) - Ботев (Пловдив) | 2-1FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски (София) - Ботев (Пловдив) | 2-1FT
Ставаше дума, че го нямаше на живо. Пуснаха го за малко, но след като няма кой да им го отразява го извадиха ....
- edmon_dantes
- Контакти:
Re: Левски (София) - Ботев (Пловдив) | 17.08.2014 -20:00ч.
CSKA 78 написа:Theos написа:Не знам...ама сме на 3 точки от Лудогорец![]()
![]()
Така е,на три точки от върха,но на 6-то място!Преди вас има доста отбори с по-голям потенциал!![]()
Вие ли сте с големия потенциал? Видяхме го снощи - доста страхлив потенциал бих казал. Кога ще вкарате гол на Лудогорец? Кога? Отговор не искам

ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

Добре е,че победихме.Отборът имаше нужда от тази победа,но играта си е все така невзрачна.Като първа причина е лошата физическа подготовка,направо ми стана мъчно за Домо,та той не може един спринт от 5 метра не може да направи,а към края му трябваха няколко акумулатора.Другото,което е това,че щом Гаджев ми се видя най добрия значи наистина сме отбор с нискокачествени футболисти.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
Късметлийски гол в края срещу един отбор,който изцяло ни бе предоставил инициативата.Не се залъгвайте пълни балъци сме и проблемите ни може би не са от треньорско естество,а от късата скамейка и факта,че 6-7 от титулярите с качествата си не отговарят на изискванията на отбор като Левски.Единственото хубаво нещо в мача беше коментатора на Боби Бористов,наистина най-добрия коментатор в БГ,личи си ,че разбира играта,а не като заекващите малоумници от ТВ7 и БНТ.Все пак има някакъв лъч в тунела,но с/у отбор,който е с една идея по организирам нямаме шанс,а и дори на този му остана 1 секунда да успее да измъкне равенството. 

Щял да идва нов нападател,но като знам Гонзо,че няма усет за това дали футболистите които води в Левски стават за отбора очаквам някой нов грандиозен некадърник да ни трови нервите.
Интервю на ген. Джуров:
Не играхме лошо тоя мач.Имахме доста атаки и като цяло Ботев нямаха никакви положения срещу нас.Лошо е,че при гъста отбрана стигаме до наказателното поле и от там нищо.Важни са тия 3 точки от гледна точка на спокойствието в отбора.
- Син до гроб_
- Контакти:
Ivanov_95 написа:Не играхме лошо тоя мач.Имахме доста атаки и като цяло Ботев нямаха никакви положения срещу нас.Лошо е,че при гъста отбрана стигаме до наказателното поле и от там нищо.Важни са тия 3 точки от гледна точка на спокойствието в отбора.
С изключение на Лудогорец и Литекс, то абсолютни всички останали отбори от А група ще се затварят срещу Левски.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
caci написа:Щял да идва нов нападател,но като знам Гонзо,че няма усет за това дали футболистите които води в Левски стават за отбора очаквам някой нов грандиозен некадърник да ни трови нервите.
Кой доведе Дембеле в Левски?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:caci написа:Щял да идва нов нападател,но като знам Гонзо,че няма усет за това дали футболистите които води в Левски стават за отбора очаквам някой нов грандиозен некадърник да ни трови нервите.
Кой доведе Дембеле в Левски?
Първо искаше Камбуров,но той ни отказа,да кажем,че съдбата ние се е усмихнала.

Re: Левски (София) - Ботев (Пловдив) | 17.08.2014 -20:00ч.
daniel875 написа:Следващият кръг няма да е добър за нас. Щом като гости играем страхливо, пак ще падаме. Още повече с Гонюо като треньор.
Тц. В Ловеч ще бием.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]