angelofdeath написа:Този сезон пак прибраха едни от най-силните футболисти на Локо Пловдив
Глупости- взеха дървото Н'Дайе и Гади, който има качества, ама през повечето време не играе нищо.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
angelofdeath написа:Този сезон пак прибраха едни от най-силните футболисти на Локо Пловдив
James Beattie написа:Чичо ви Мурсия докара играчи на килограм и си замина. Стегна си куфарите и се оттърва, а клетите испанчета Бедоя и Аниете останаха да се скитат из българските мочурища. Който дойде в БГ, няма бягане на вън. До две години ги виждам във Вихрен (Сандански) или Марек.
ralka_levskarka написа:James Beattie написа:Чичо ви Мурсия докара играчи на килограм и си замина. Стегна си куфарите и се оттърва, а клетите испанчета Бедоя и Аниете останаха да се скитат из българските мочурища. Който дойде в БГ, няма бягане на вън. До две години ги виждам във Вихрен (Сандански) или Марек.
Кои са играчите на килограм, които докара Мурсия? Наумовски и Бедоя са още загатка, поне за мен, а Аниете не игра лошо, но той дойде за 2 кръг. Останалите играчи друг ги докара
mistreated написа:ralka_levskarka написа:James Beattie написа:Чичо ви Мурсия докара играчи на килограм и си замина. Стегна си куфарите и се оттърва, а клетите испанчета Бедоя и Аниете останаха да се скитат из българските мочурища. Който дойде в БГ, няма бягане на вън. До две години ги виждам във Вихрен (Сандански) или Марек.
Кои са играчите на килограм, които докара Мурсия? Наумовски и Бедоя са още загатка, поне за мен, а Аниете не игра лошо, но той дойде за 2 кръг. Останалите играчи друг ги докара
Бедоя - "загаДка"??? Загадъчното в него е, дали е дошъл да играе модерен балет в България, или просто не са го дохранвали, като малък. А тоя Аниете кой видя в него някакви качества?
Гонзо показа, че спазва обещанията си и вчера започна с..... НУЛА броя юноши в титулярния състав.
mistreated написа:ralka_levskarka написа:James Beattie написа:Чичо ви Мурсия докара играчи на килограм и си замина. Стегна си куфарите и се оттърва, а клетите испанчета Бедоя и Аниете останаха да се скитат из българските мочурища. Който дойде в БГ, няма бягане на вън. До две години ги виждам във Вихрен (Сандански) или Марек.
Бедоя - "загаДка"??? Загадъчното в него е, дали е дошъл да играе модерен балет в България, или просто не са го дохранвали, като малък. А тоя Аниете кой видя в него някакви качества?
Гонзо показа, че спазва обещанията си и вчера започна с..... НУЛА броя юноши в титулярния състав.
James Beattie написа:
Ами какво стана с капитанчето-вратарче Илиев? Къде се запиля?
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:James Beattie написа:
Ами какво стана с капитанчето-вратарче Илиев? Къде се запиля?
Сигурно е по морето, то нали сега е отпускарски сезон. Що?
Потребители, разглеждащи този форум: ananas, honda, Ventsi1999 и 20 госта