Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)

Мнениеот milen.hristov » 31 май 2014 10:14

tevez написа:
Люпко Петрович пред SL: Гонзо знае, че съм готов да поема Левски

Бившият треньор на Левски Люпко Петрович е спасителен вариант, ако изпълнителният директор Георги Иванов не успее да намери нов наставник, научи Sportonline.bg.

„Казал съм на Гонзо, че ако има нужда от помощ, аз съм насреща. Готов съм да се върна в Левски. Независимо на какъв пост – дали като старши треньор или като съветник“, заяви Петрович пред SL.

Той сподели и рецептата си за излизане от кризата.

„Според мен пробелмът е в селекцията. Няма как с такива играчи да се гонят резултати. На Левски са му нужни футболисти с балкански манталитет – сърби, хървати, македонци, черногорци, румънци. С португалци няма как да стане. Аз мога да предложа играчи на „сините“, но до момента не са ме търсили за това. Ако ме попитат, имам какво да им кажа“, каза носителят на КЕШ с Цървена звезда

Напълно съм съгласен с Любко, за пореден път е напълно прав

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 31 май 2014 10:21

W84me написа:Чмовш не е лош играч, както казаха колегите, не случи на халфова линия... Иначе гледам, че гласят и Живко Миланов за връщане, какво мислите?

Ръководителя Гонзо, ми става по-симпатичен, остава Любко да е треньор

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 31 май 2014 10:37

milen.hristov написа:
bilyaletdinov написа:Блажевич не е от сигурните, ама изобщо. Едва ли някой си мисли, че ще даваме най-високата заплата на резервния вратар.

А защо да е резерва като е класа над Пламен
Не съм сигурна, че е така...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 31 май 2014 10:40

amstel_beer написа:
doktora25 написа:
W84me написа:Чмовш не е лош играч, както казаха колегите, не случи на халфова линия... Иначе гледам, че гласят и Живко Миланов за връщане, какво мислите?

Не съм наблюдавал изявите му скоро и не знам каква е формата му. Само на 30 е, което означава, че има какво още да даде на футбола и да играе поне 3-4 години на най-високо ниво, най-вероятно няма да мисли и за трансфер. С опита си много би помогнал на младите играчи покрай него.
Минев, който тази година прави 34 поне до последния сезон перфектно вършеше работата си и очаквам много от него ако подпише. Станислав Ангелов обаче и той дойде на 34, но бе по-скоро неубедителен в изявите си. Така че има и добър, има и лош пример, всичко зависи от формата му. Но при всички положения Живко би бил по-удачен избор от някой чужденец-свободен агент.

Съгласен съм за Живко Миланов, но за Петрович няма да се съглася никога.
Спомням си интервю на един бивш футболист, след като си тръгна от Левски, че съблекалнята била като пушилня по времето на Петрович. Така ли да развиваме младите таланти!? :idea:

И какво толкова, Гонзо като пуши по-малко футболист ли е бил или пък Рабех и Головской като пиеха като смокове по-малко ли бяха футболисти

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 31 май 2014 11:09

ralka_levskarka написа:
suni написа:
ralka_levskarka написа:
Middlesbrough написа:айдее boji86 подписа за 1 година 8-) 8-)

Значи е отказал оферта от Турция и Италия. Браво Валерка :)

... и от Франция, Англия и Германия ! :mrgreen:

Като не знаеш, не говори. Така изглеждате по- умни.
От Турция предложението за заплатата е било 85 хилки, а от Италия 65. Не съм напълно сигурна само дали са от Бурса и Парма. Замълчи :!: Ходи оплаквай Бербатов, че като гледам какви ги говори,

Рали, не говори и ти глупости като сравняваш Божинов и Бербатов, те са две различни планети. Само да те питам знаеш ли кои са жените на Бербатов, айде и на Мартин и Стилян, колко пъти си ги виждала из медиите да сеят акъл, да не мислиш, че те на са били търсени за интервюта. Божинов какъвто футболист да е бил винаги ще дразни повечето хора с постоянната му идея да бъде постоянно в медиите. Да ти припомня ли един видео клип с него, един престъпник и сводник и съпругата му която свиреше вътре

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 31 май 2014 11:11

Долно уйно написа:За треньор годинките вече му тежат на Петрович, но виж за треньорски консултант ще е перфектен.
Гонзо да се самоназначава за тренер и да взема Люпко да го съветва.

Колко пъти да напиша, че такава глупост треньор и директор едно лице я нямам никъде

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 31 май 2014 11:44

Милене, много спамиш УЕ

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 31 май 2014 12:09

Наско Сираков опроверга информациите, че е част от групата бизнесмени, които проявяват интерес към Левски. Преди известно време се появиха спекулации, че „синята“ легенда, заедно със собственика на Лукойл Академик Валентин Златев и Антон Краус, имат намерения да купуват Левски.

„Имам сериозни идеи. Те са свързани с Левски и българския футбол като цяло. Аз се вълнувам и искам най-доброто за Левски. До десет дни ще обявя всичко. Не е вярно, че възнамерявам да купувам клуба“, коментира Наско Сираков в ефира на БНТ.

„Опитах се да работя с Батков. Мисля, че никой не може да работи с г-н Батков. Той живее с идеята, че разбира от всичко и може всичко, а той всъщност е абсолютен футболен лаик и затова се стигна дотук“, каза още Сираков.

„Не виждам защо някой трябва да плаща за глупаво и лошо управление. Какво иска да продава Батков? Той няма какво да продава. Няма отбор, няма футболисти, няма стадион. Защо трябва да се плащат 15 млн. лева? Харесват ми идеите на Георги Иванов да реже до кокал, така трябва да бъде. Не мисля обаче, че ще му позволят. Аз имам много идеи, но ще ги разкрия в следващите десет дни. Ще обявя нещо, което ще се хареса на всички, които обичат Левски“, допълни още той.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 31 май 2014 12:21

milen.hristov написа:
amstel_beer написа:Съгласен съм за Живко Миланов, но за Петрович няма да се съглася никога.
Спомням си интервю на един бивш футболист, след като си тръгна от Левски, че съблекалнята била като пушилня по времето на Петрович. Така ли да развиваме младите таланти!? :idea:

И какво толкова, Гонзо като пуши по-малко футболист ли е бил или пък Рабех и Головской като пиеха като смокове по-малко ли бяха футболисти

И кой от всички изброени игра в сериозен отбор и направи кариера ;) На запад още като разберат, че пушат и... са свършили :arrow:
Старокин (пушач) няма място в Левски, но ще се наложи още да го търпим май-май :(

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 31 май 2014 14:05

amstel_beer написа:
milen.hristov написа:
amstel_beer написа:Съгласен съм за Живко Миланов, но за Петрович няма да се съглася никога.

И кой от всички изброени игра в сериозен отбор и направи кариера ;) На запад още като разберат, че пушат и... са свършили :arrow:
Старокин (пушач) няма място в Левски, но ще се наложи още да го търпим май-май :(

Смятай какви смешници сме, щом пушещите ни футболисти тичат най-много ... :mrgreen:

Само не знам защо същия коментар като този беше изтрит? Викаш, на Милен 10-те поредни коментара са по-добре?

Върни се в “Левски”