Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
scb
Контакти:

Re: Лидерът на "София-Запад" арестуван заради наркотици!

Мнениеот scb » 01 юни 2012 20:13

Люлин ако си направят агитка от левскари и цесекари ще засенчат София Запад в картелния бизнес :) Познавам и сини и червени и в тази работа с дрогата фенщината им е последната грижа. Жалко за обикновените левскари защото тези от СЗ наистина им разкатаха публиката. Много добре знам какви извръщения са правени на обикновени левскари само заради това че са имали доблеста да протестират и да "не изпълняват".

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 01 юни 2012 20:19

Avanti_Ragazzi написа:Няма такива в сектор г дето продават наркотици :lol: :lol: :lol: Това го разправяйте на хора дето не ви познават!!!

Само пиша една групировка и две имена и някой да ми каже тия убавци с кво се заниват и приключвам:

-lyulin boys

-буземеца и качо!!!

като не си познавате сектора що пишете изобщо някои от вас!!! :lol: :lol: :lol:

А защо не Mladost girls, професора и фичо - стига глупости! За вас е всеизвестно, че работите за Таки прикривайки се зад фенклубовете.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

realnoncho
Контакти:

Мнениеот realnoncho » 01 юни 2012 20:25

ВСИЧКИ отишли на стадионите които не знаят къде се намират и се чудят с кой да се сбият ВЪН!
Намерете си полета където искате и се изтрепете ултрасчета и наркоманчета.
Фотография @ http://www.NonchoILiev.com

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 01 юни 2012 20:28

realnoncho написа:ВСИЧКИ отишли на стадионите които не знаят къде се намират и се чудят с кой да се сбият ВЪН!
Намерете си полета където искате и се изтрепете ултрасчета и наркоманчета.

+1. Навремето ние спортувахме и там си хвърляхме излишната енергия. Освен това в боксовата зала ни учиха да се бием наистина, а не да се правим на биячи.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 01 юни 2012 20:29

Темата за какво е всъщност? Защото тука чета повече за организирани боеве между ненормални отколкото за това което пише в заглавието.
Относно темата-тези хора са срам за Левски и само петнят името му и лично аз се надявам час по-скоро да ги натикат по панделите, за да може нормалните хора да започнат пак да ходят в сектор Б. Лично аз от 5 г. не съм стъпвал там и си ходя в сектор А. Попаднах сред тези хора(силно казано) при гостуването ни на Славия тази пролет и останах отвратен от поведението на голяма част от присъстващите там.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 01 юни 2012 20:38

turbogena написа:Това какво общо има с твоя отбор?

[offtopic]Нали ги знаеш, нашият отбор все в тяхната уста :!: :lol:[/offtopic]
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 01 юни 2012 21:38

След като видиш, че човек с ник "САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!" е пуснал темата, веднага става ясна целта на всичко.
И какво, другарю, ако има подобни боклуци при нас? Да, има ги, но със сигурност не са повече от тия във вашата агитка.
Вие, потомците на Лев Главинчев, ли тръгвате да четете морал? Хайде стига простотии.
Заради няколко човека не се лепи петно на хиляди.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 01 юни 2012 22:49

Тоя същия го гледах по канал 1 след като ги бихме на Герена и разправяше колко бил потресен от простотията на наркоманите в сектора за гости,как в сектор Б ходели дечица и ги обучавали на родолюбие и морал :lol: :lol: това са 90% от левскарите двуличници
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 01 юни 2012 23:02

Тук по повод и без повод се споменават организирани боеве, макар че се цитират предимно случайни схватки. Аз пък лично искам да заявя, че съм ЗА тези срещи по ред причини. Първо-правилата там са железни и безмилостни, много рядко има сериозно пострадали, за разлика от безумните случайни срещи, където хвучат камъни, бомби, вадят се ножове и прочее... Второ-това е справедлив начин да се види кой кой е, без да страдат невинни минувачи. Трето- не е незаконно, нито забранено-въпрос на свободен избор. И накрая-съгласен съм с мнението, че към днешна дата Локо Пд са №1.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 01 юни 2012 23:15

Наркоманите нямат цвят те са както в Б също не са по-малко и в сектор Г !!!

Върни се в “Левски”