Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Живко6461
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Живко6461 » 29 апр 2017 15:50

metodito написа:
Живко6461 написа:Позволявам си един цитат: "Публиката минаги има право. Дори когато си играл слабо."

Зависи, Живко. При нас пътя от "Осанна!" до "Разпни го е супер кратък". Освен това често гласност получава врещящото малцинство, отколкото нормалното мнозинство. Знаеш, че съм прав. ;)
...
Не съм сигурен защо точно, но вярвам на Краси Иванов. Той не ни мие очите, казва, че нещата не са добре, но не са катастрофални. Ние, човек, ако влезем в Лига Европа и вземем 3-4 точки, нали се сещаш, че това са 2-3 милиона евро, заедно с тв права и ала-бала. Може и повечко. Два мача с по 50 000 на "Васил Левски", хич няма да е зле. Така че, нещата са скачени. Можем с едно влизане в групите на Лиглата+продажбата на Краев, което ще е над милион ойро, и хоп, ей ти го дълга. Как мислиш? Не е ли така?
...
Докато играехме в Европа редовно, никой не споменаваше проблеми. Само Гонзо е донесъл на Батков сигурно едно десет-12 милиона лева поне - продажбите на Жо (което не е благодарение на Гонзо, но по негово време и заради участието в ЛЕ може би), продажбата на Гара, две... прилични участия в груповата фаза на ЛЕ и спечелени точки (пари) със Спартак Търнава. Мисля, че се дават пари и в предварителните кръгове, нали?

Методи, знам, че си прав според твоите оценки. Това се дължи на комплекса за многоценност, който имаш. Квалификациите, които използваш по адрес на опонентите не правят сентенциите ти по-убедителни. И не са в състояние да им присвоят стойност единица според правилата на булевата алгебра. Аз цитирах мението на футболист, т.е. погледът е от другата страна.
Прекалено свободно работиш с аритметиката, счетоводството и финанси, структура и дейност на акционерно дружество и други области на обществения живот. Разбира се и чуждите езици. Не на последно място с ценообразуването, с приходите и разходите.
Георги Иванов беше служител в АД, собственост на Батков. Не ми се иска да коментирам с кои свои качества заслужи назначаването на длъжностите, които заемаше. В което АД са по това време са работили и други хора. Според теб трябва да приемем, че приносът на всички тях е нулев. Дори и да е така не трябва ли да извадим разходите, свързани с дейността на Георги Иванов? Дали няма да се окаже, че приносът му се измерва с отрицателно седемцифрено число в евро или лева?
Позволих си и икономически анализ. А аз съм дилетант в областта. Ти звучиш уверено. Може би си специалист. Извинявай!
Хайде да се ориентираме към мача!
Само "Левски"!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 29 апр 2017 19:25

От както си тръгна Люпко не приличаме на отбор :twisted:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 29 апр 2017 19:29

Бяхме толкова слаби, че........няма кво да коментираме.
САМО ЛЕВСКИ!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 29 апр 2017 19:58

Не се притеснявайте ..сега Левски ще победи Лудогорец (вероятно на неутрален терен) и отново ще литнете в небесата и ще почнете да обяснявате какъв треньор е Митов и колко комбинативно играете...Митов е главния виновник за загубата най вече от смяната на на младото и много добро вратарче с нямащия официален мач от почти година Митрев, ако го е направил на собствена глава е доста тъп а ако са му наредили кой да е титуляр Левски няма никаква нужда от него....Веднага скочихте на Краев ! Е то момчето заедно с Прохазка не може сам да спечели мача.....Любко се казваше вашата надежда , но го изгонихте като мръсно коте.....

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 29 апр 2017 21:09

Все по-зле ще става!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 апр 2017 09:30

Боримиров трябваше да си подаде оставка веднага след мача, заедно с Митов. Нямат ли малко от малко морал тея хора, бе?

Иначе, да имаш три успешни мача с една тактика и в един от най-важните мачове да я смениш... Прохазка пак на бека. Краев изолиран в средата на терена, Сашко отдясно. Трябваше Митрев да е напред, че съвсем да стане мазало. Абе, за*би.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 апр 2017 09:31

Живко6461 написа:...

Продължаваш с ехидните си забележки. Ай, със здраве!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 30 апр 2017 09:59

12 млн, бюджет, а вече и третото място не е сигурно :twisted:

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 30 апр 2017 10:15

metodito написа:Боримиров трябваше да си подаде оставка веднага след мача, заедно с Митов. Нямат ли малко от малко морал тея хора, бе?

Иначе, да имаш три успешни мача с една тактика и в един от най-важните мачове да я смениш... Прохазка пак на бека. Краев изолиран в средата на терена, Сашко отдясно. Трябваше Митрев да е напред, че съвсем да стане мазало. Абе, за*би.

Методи, още след мача с Дунав ви казах, че се заблудихте от атакуващата игра през глава. Казах ви, че бъркате некадърността с липса на шанс и късмет. Без да защитавам Митов, ами той толкова си може и знае. Кой да сложи на бековате като Сашето и Минев нямат алтернатива? Митрев замести Кръстев заради настинка. Тотално сбъркана тактика и лош избор на титулярен състава. До 10 мин. ти водят с 2:0 и мачът приключва. Нито резерви имаме, нито двама-трима класни играчи, които с индивидуални действия и клада да направят нещо. Отделно половината ни играчи нямат желание да играят в Левски и се мърдосват, но са титуляри всеки мач.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 30 апр 2017 10:50

metodito написа:
Живко6461 написа:...

Продължаваш с ехидните си забележки. Ай, със здраве!

Не са ехидни. Коментирам серионо това, което пишеш. Критично. Защото не съм съгласен. Но коректно, без обиди. Ти изполваш квалификации към автори позволяващи си различно от твоето мнение. Ако желаеш прочети внимателно и съсредоточено това, което си написал. Защити се. С аргументи от областите, които споменавам. Нормално е да потърсиш помощ от специалисти и специализирани източници. Ще ти бъда благодарен, ако посочиш моите грешки. За мен ще е от полза. Без значение от стила и тона на коментара.
Благодаря за пожеланието! Здравето е важен компонент отживота..
И аз ти пожелавам здраве, щастие и успехи!

Върни се в “Левски”