metodito написа:Живко6461 написа:Позволявам си един цитат: "Публиката минаги има право. Дори когато си играл слабо."
Зависи, Живко. При нас пътя от "Осанна!" до "Разпни го е супер кратък". Освен това често гласност получава врещящото малцинство, отколкото нормалното мнозинство. Знаеш, че съм прав.
...
Не съм сигурен защо точно, но вярвам на Краси Иванов. Той не ни мие очите, казва, че нещата не са добре, но не са катастрофални. Ние, човек, ако влезем в Лига Европа и вземем 3-4 точки, нали се сещаш, че това са 2-3 милиона евро, заедно с тв права и ала-бала. Може и повечко. Два мача с по 50 000 на "Васил Левски", хич няма да е зле. Така че, нещата са скачени. Можем с едно влизане в групите на Лиглата+продажбата на Краев, което ще е над милион ойро, и хоп, ей ти го дълга. Как мислиш? Не е ли така?
...
Докато играехме в Европа редовно, никой не споменаваше проблеми. Само Гонзо е донесъл на Батков сигурно едно десет-12 милиона лева поне - продажбите на Жо (което не е благодарение на Гонзо, но по негово време и заради участието в ЛЕ може би), продажбата на Гара, две... прилични участия в груповата фаза на ЛЕ и спечелени точки (пари) със Спартак Търнава. Мисля, че се дават пари и в предварителните кръгове, нали?
Методи, знам, че си прав според твоите оценки. Това се дължи на комплекса за многоценност, който имаш. Квалификациите, които използваш по адрес на опонентите не правят сентенциите ти по-убедителни. И не са в състояние да им присвоят стойност единица според правилата на булевата алгебра. Аз цитирах мението на футболист, т.е. погледът е от другата страна.
Прекалено свободно работиш с аритметиката, счетоводството и финанси, структура и дейност на акционерно дружество и други области на обществения живот. Разбира се и чуждите езици. Не на последно място с ценообразуването, с приходите и разходите.
Георги Иванов беше служител в АД, собственост на Батков. Не ми се иска да коментирам с кои свои качества заслужи назначаването на длъжностите, които заемаше. В което АД са по това време са работили и други хора. Според теб трябва да приемем, че приносът на всички тях е нулев. Дори и да е така не трябва ли да извадим разходите, свързани с дейността на Георги Иванов? Дали няма да се окаже, че приносът му се измерва с отрицателно седемцифрено число в евро или лева?
Позволих си и икономически анализ. А аз съм дилетант в областта. Ти звучиш уверено. Може би си специалист. Извинявай!
Хайде да се ориентираме към мача!
Само "Левски"!