TristaNNN написа:Все си мислех, че припоците са ударили дъното, ама явно за тях няма такова. Очевидно привнесената ловешка простащина и величкодихоновщината са се оказали мощен катализатор за отключването на някои инстинкти при тия павиани.
При минута мълчание в памет на починал човек пеят К*р... Не, не бяха неколцина "певците", за жалост. Какъвто и да е бил, каквото и да сторил или не приживе, това е покойник, бе, примати оранжеви!
Цяло първо полувреме агро освирквания, К*р... и К*рво... Толкова за "блясъка", "песните" и "невероятната подкрепа от трибуните". Второто не знам какво е било, спрях звука. Дори на мене, говедото, ми стана криво за Стою и Любо, щото, все пак, трябва да има и някакви граници. Е, признавам, изненадах се, че припошката селяндурщина е безгранична. И в близък кадър гледаш едни изкривени муцуни, угнетени дебелаци, прехапали мазните си джуки, със свити вежди и ококорени от злоба лукави очички. Потрес!
Една бутилка с вода щеше замалко да трясне женицата в А. Друга бутилка с вода падна в краката на страничния, това е за сведение на един припок-манипулатор в тоя подфорум, да се припознава веднага. Съвсем отделен въпрос е как тия бутилки с вода са попаднали на трибуните, ама какво ли се изненадвам, като знам колко ги брига уважаемото селско ръководство за всичко на ЕкоТой Арена.
Който застава срещу народа се получава така. Хората вчера защитиха ЦСКА от клуба - двойник и от онези които работят за разделението на ЦСКА.