Мнениеот TristaNNN » 30 авг 2022 10:30
Все си мислех, че припоците са ударили дъното, ама явно за тях няма такова. Очевидно привнесената ловешка простащина и величкодихоновщината са се оказали мощен катализатор за отключването на някои инстинкти при тия павиани.
При минута мълчание в памет на починал човек пеят К*р... Не, не бяха неколцина "певците", за жалост. Какъвто и да е бил, каквото и да сторил или не приживе, това е покойник, бе, примати оранжеви!
Цяло първо полувреме агро освирквания, К*р... и К*рво... Толкова за "блясъка", "песните" и "невероятната подкрепа от трибуните". Второто не знам какво е било, спрях звука. Дори на мене, говедото, ми стана криво за Стою и Любо, щото, все пак, трябва да има и някакви граници. Е, признавам, изненадах се, че припошката селяндурщина е безгранична. И в близък кадър гледаш едни изкривени муцуни, угнетени дебелаци, прехапали мазните си джуки, със свити вежди и ококорени от злоба лукави очички. Потрес!
Една бутилка с вода щеше замалко да трясне женицата в А. Друга бутилка с вода падна в краката на страничния, това е за сведение на един припок-манипулатор в тоя подфорум, да се припознава веднага. Съвсем отделен въпрос е как тия бутилки с вода са попаднали на трибуните, ама какво ли се изненадвам, като знам колко ги брига уважаемото селско ръководство за всичко на ЕкоТой Арена.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

[/offtopic]