Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Harpuna

Re: Без цензура!

Мнениеот Harpuna » 29 авг 2022 23:45

W84me написа:
Harpuna написа:За любопитните които "умуват" бройката лекичко забравят сектор А. И тук не е целия.

Колега, на тоя мач няма повече от 4000 човека, това се вижда дори от тази снимка.

Аз не казвам че има 50 000. Казвам че никой не е гледал сектор А и се дава акъл.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 авг 2022 23:46

Highlander написа:
Аз не знам Пенев в цялата му кариера да са го псували колкото в тоя мач. А това е юноша и легенда на ЦСКА. Това говори много за нивото на хората подкрепящи ловешкия отбор. Това не са цесекари, а много долна измет, които изляха тази помия върху едни от най-големите футболисти на ЦСКА. Жалко е да си припознавач.

Тия същите хора плюеха по абсолютно същия озлобен и близък до слабоумието начин и Димитър Бербатов, щото не вкарал гол на Левски.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 29 авг 2022 23:48

W84me написа:
Highlander написа:
Аз не знам Пенев в цялата му кариера да са го псували колкото в тоя мач. А това е юноша и легенда на ЦСКА. Това говори много за нивото на хората подкрепящи ловешкия отбор. Това не са цесекари, а много долна измет, които изляха тази помия върху едни от най-големите футболисти на ЦСКА. Жалко е да си припознавач.

Тия същите хора плюеха по абсолютно същия озлобен и близък до слабоумието начин и Димитър Бербатов, щото не вкарал гол на Левски.

Това е един кратък епизод. През останалото време цесекарите винаги са били зад Бербатов, защитавали са го. Особено, когато вие го плюехте, все едно е някакъв парцал.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 29 авг 2022 23:48

W84me написа:
obi4am_pirin написа:Има цяла песен написана за един Голди, нещо продажби имаше там...Исторически момент!

Къде сравняваш Голди с Джевизов, Ради Здравков, вие показахте напълно своята безродност и злоба, не че някога сте можели да я криете. Този отбор на Ганчев е изтъкан от омраза и селяндурщина, аз друго обяснение нямам за пяната по устата на припоците на трибуните. То бива-бива, но това е злоба, която е вкоренена дълбоко.

Ама защо да няма злоба ?
Защо Цеката не даде 8 милиона и да вземе емблемата ? Играха на търга с 2-3 фирми .
Мислиш ли че Стойчо Младенов изобщо му е нужен ? И за какво ? Е така нарочно го прави.
Ради и Любо не си говореха от момента в който Ради отиде в Лудогорец помощник на един португалец . Сега заради пустите пари стоят един до друг :) Пак не си говорят. Всичко се прави напук ! И затова има злоба ! Нормално. От нашата школа е взел поне 7-8 юноши ( От вашата повече) една година стоят при него за да каже че това е ЦСКА и ги гони. Гледам ги сега ритат по В група. Мислиш ли че Мето Деянов му трябва за нещо? Ами оня Енрике нашия където го купи напук тази година ? Къде е? Ангел Ляско отговаря ли на качеството на този отбор според теб? Не , нали ? Ама е бил в ЦСКА дай да го вземем.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 29 авг 2022 23:49

Harpuna написа:
W84me написа:
Harpuna написа:За любопитните които "умуват" бройката лекичко забравят сектор А. И тук не е целия.

Колега, на тоя мач няма повече от 4000 човека, това се вижда дори от тази снимка.

Аз не казвам че има 50 000. Казвам че никой не е гледал сектор А и се дава акъл.

Е колко да има бе?
Срещу кой играем?
Отбор който миналата година беше в дъното на таблицата.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 29 авг 2022 23:50

W84me написа:
obi4am_pirin написа:Има цяла песен написана за един Голди, нещо продажби имаше там...Исторически момент!

Къде сравняваш Голди с Джевизов, Ради Здравков, вие показахте напълно своята безродност и злоба, не че някога сте можели да я криете. Този отбор на Ганчев е изтъкан от омраза и селяндурщина, аз друго обяснение нямам за пяната по устата на припоците на трибуните. То бива-бива, но това е злоба, която е вкоренена дълбоко.

Оти са се правиш на тъп...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 30 авг 2022 03:33

ugly bug написа:
damyanov1963 написа:
ugly bug написа:
damyanov1963 написа:
ugly bug написа:
damyanov1963 написа:Е, какви претенции имате тогава? Вие никога не можете да бъдете, като нас. Вие сте Литекс.

Хората ви го казаха бе ....!
НЕДОПУСТИМИ !

За това пък вие сте Недостижими по успехи в групите.

Нямаш идея колко си прав ...!
Първо влезте в групи и тогава го мислете ...!
Евроидиоти !
:-)))

Ние не само че сме влизали, но и сме излизали от тях и сме стигали до 1/4 финал, а вие си останахте тупаните там.

Тез ги разправяй на внуците си ....

А ти какво ще разправяш на твоите бе, Еротупан?
И до групите вече не можете да стигнете, щото свършиха аматьорите с които играхте.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Harpuna

Мнениеот Harpuna » 30 авг 2022 04:01

damyanov1963 написа:
ugly bug написа:
damyanov1963 написа:
ugly bug написа:
damyanov1963 написа:
ugly bug написа:Хората ви го казаха бе ....!
НЕДОПУСТИМИ !

За това пък вие сте Недостижими по успехи в групите.

Нямаш идея колко си прав ...!
Първо влезте в групи и тогава го мислете ...!
Евроидиоти !
:-)))

Ние не само че сме влизали, но и сме излизали от тях и сме стигали до 1/4 финал, а вие си останахте тупаните там.

Тез ги разправяй на внуците си ....

А ти какво ще разправяш на твоите бе, Еротупан?
И до групите вече не можете да стигнете, щото свършиха аматьорите с които играхте.

Вие докъде стигнахте и кога за последно играхте групи ?

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 30 авг 2022 06:25

Highlander написа:
W84me написа:
obi4am_pirin написа:
W84me написа:Тирето днес нанесе непоправими щети по и без това селската си репутация. Така не съм се смял, дори когато бихте Цесека с 8 на 0.

Смях от яд!Бил си жалка картинка!Не, че има някой изненадан!

Тройчо как го отнесе и той. Така и ние не сме го псували, Ради Здравков, Пенев, най-големите ви легенди ядоха бахура днес хахаха

И те като феновете на Ливърпул. Сега много гадно. Тъкмо пак бяхте подготвили заря.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 30 авг 2022 07:11

Най-селското дерби
Припсове кълнат чорбари: Тирето VS Числото

https://www.youtube.com/watch?v=gacBuYmjunQ
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Върни се в “Левски”