Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
ЦСКА си е ЦСКА! Само ЦСКА!
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
obi4am_pirin написа:Омразата и селяндурщината бяха видяни през 90-те, бяло екипче, свалени гащи и обица... Турбо фолк, ама турбо един път!
Цели поколения, цели отбори легенди бяха омерзени тази вечер от шепа припоци, пристанали на ГГ за тенекии и успехи, дето ги няма даже...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:obi4am_pirin написа:Омразата и селяндурщината бяха видяни през 90-те, бяло екипче, свалени гащи и обица... Турбо фолк, ама турбо един път!
Цели поколения, цели отбори легенди бяха омерзени тази вечер от шепа припоци, пристанали на ГГ за тенекии и успехи, дето ги няма даже...
Ти какво искаш с хляб и сол да посрещаме предатели ли ?
W84me написа:obi4am_pirin написа:Има цяла песен написана за един Голди, нещо продажби имаше там...Исторически момент!
Къде сравняваш Голди с Джевизов, Ради Здравков, вие показахте напълно своята безродност и злоба, не че някога сте можели да я криете. Този отбор на Ганчев е изтъкан от омраза и селяндурщина, аз друго обяснение нямам за пяната по устата на припоците на трибуните. То бива-бива, но това е злоба, която е вкоренена дълбоко.
Сами си го направиха. Не можеш да отидеш в клуб и то за пари, създаден да разделя Червена България. Да сменят името си, например "Централен спортен клуб Бистрица" и няма да я има тази злоба.
Дучето: ЦСКА си е ЦСКА! ЦСКА съм аз!
https://gospodari.com/%D0%B4%D1%83%D1%8 ... %B1%D0%B5/
Много станаха нещо
https://gospodari.com/%D0%B4%D1%83%D1%8 ... %B1%D0%B5/
Много станаха нещо
Mitata написа:
Сами си го направиха. Не можеш да отидеш в клуб и то за пари, създаден да разделя Червена България. Да сменят името си, например "Централен спортен клуб Бистрица" и няма да я има тази злоба.
Имам познати от Числото, където казват същото за Проекта на Ганчев. Те също имат право.
За любопитните които "умуват" бройката лекичко забравят сектор А. И тук не е целия.

-
- Контакти:
W84me написа:obi4am_pirin написа:W84me написа:Тирето днес нанесе непоправими щети по и без това селската си репутация. Така не съм се смял, дори когато бихте Цесека с 8 на 0.
Смях от яд!Бил си жалка картинка!Не, че има някой изненадан!
Тройчо как го отнесе и той. Така и ние не сме го псували, Ради Здравков, Пенев, най-големите ви легенди ядоха бахура днес хахаха
Аз не знам Пенев в цялата му кариера да са го псували колкото в тоя мач. А това е юноша и легенда на ЦСКА. Това говори много за нивото на хората подкрепящи ловешкия отбор. Това не са цесекари, а много долна измет, които изляха тази помия върху едни от най-големите футболисти на ЦСКА. Жалко е да си припознавач.
Harpuna написа:За любопитните които "умуват" бройката лекичко забравят сектор А. И тук не е целия.
Колега, на тоя мач няма повече от 4000 човека, това се вижда дори от тази снимка.
W84me написа:Mitata написа:
Имам познати от Числото, където казват същото за Проекта на Ганчев. Те също имат право.
Ами те са огромното малцинство, днес ми се стори, че имаше 4-5 човека от тях в сектора за гости. В останалите сектори бяха 6-7 хиляди, въпреки бойкота. В армията е валиден принципа на единоначалието, отцепниците, дезертьорите не са желани.
Последна промяна от Mitata на 29 авг 2022 23:45, променено общо 1 път.