Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

gihuelo
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот gihuelo » 13 апр 2017 14:54

Георги Костадинов и Джереми де Ноойер вече са трайно контузени :mrgreen:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 апр 2017 15:40

gihuelo написа:

"Контузени" трябваше в кавички. Аз нямам нищо против да седят резерви.
Все пак "Насила хубост не става"... А и ще е само от полза, ако Митов успее да внедри нова двойка деф. халфове, преди началото на следващият сезон.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Мнениеот comorad » 13 апр 2017 20:13

THE G.A.M.E написа:
gihuelo написа:

Все пак "Насила хубост не става"... А и ще е само от полза, ако Митов успее да внедри нова двойка деф. халфове, преди началото на следващият сезон.

А това момче Юруков, зима в една две контроли добре игра, защо не е даже в друпата?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 апр 2017 08:49

comorad написа:
THE G.A.M.E написа:
gihuelo написа:

А това момче Юруков, зима в една две контроли добре игра, защо не е даже в друпата?

Щото ако той е в групата, ще питате защо пък Найденов не е. :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 15 апр 2017 11:59

Наказанията след този мач трябва да бъдат така:
Минев-1 мач
Пиргов-1мач
Бурабия-1мач
Боримиров къде видя подготовка в картоните за мача с ЦСКА? Или е по-лесно да говори глупости? Или просто не знае кой колко картона има?

Прохазка, Де Нойер, Аниете и Огнянов имат по 4 жълти и при следващ такъв срещу Дунав могат да пропуснат мача с ЦСКА
Да видим колко и какви картони ,ще има с Дунав и тогава ,ще говорим

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 апр 2017 15:48

Поздравявам всички футболисти на "Левски" и Митов. За мен беше грешка, че върна Прохи на бека, но не е болка за умиране. Дузпата си е дузпа. Цяла България я видя! Морално, нямаме от какво да се срамуваме. Това е най-беззъбия отбор на Лудогорец срещу когото сме се изправяли. Кафу, не ме интересува в дупка ли е не. Вчера обаче направи нещо гениално - при първия жълт на Мехди. Баси тея бразилци, хора, наистина знаят нещо за футбола, дето не го знаят европейците. Не, че ни засяга, но според мен Дерменджиев обърка тактика и титулярен състав вчера. Той не знае как да нареди така че Кафу и Кешеру да са си полезни един на друг. А и на румънеца и на бразилеца им трябват едно докосване на мач,, за да вкарат гол... Дяков им въри много работа, обаче... :roll:

Иначе...:
Отлични оценки на Бурабия (за червения картон виня Митов, не Мехди), Лукин (смърди на класа от него, жалко, че е толкова чуплив), Краев (не спря да тича ), Роман (голям!). Нар и Тунде смятам, че също се трудиха много, както и Сашко и Веско. Въобще, чувстваше се колективното начало...
Респект за целия отбор и за Митов!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 15 апр 2017 20:27

Според мен в Тунде има много талант, но липсва класа. Ставаме свидели как понякога успява да намери някой с 30 метров пас и направо да му я сложи на крака или главата. Друг път пък участва супер умело в разигравания с едно докосване и на скорост. Помним какъв гол вкара на Славия, както и на Царско село. Просто трябва много работа с него. И то специално с него.
Няма смисъл да играе на фланга, където не се справя нито с дрибъл, нито с надигравания, нито с комибиниране. По крилото е сложно, няма много място, винаги те затварят от една страна, от другата е тъча. За там си трябват играчи, които с години са тренирани на тази позиция.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 15 апр 2017 22:40

koisa написа:
Red_Neck написа:Селекция се прави с пари!
... вие за едни 28 000 станахте за смях и тръгнахте да се съдите с Мъри, ... ти за селекция говориш.
М/у другото, к'ва ви беше файдата от зимната селекция?

Селекция на първо място се прави с акъл и след това с пари, ако ги имаш!
Вие като имате пари за селекция, нали виждаме какви звИзди взимате. Заприличали сте на отбор от Южна Африка!

Селекциите и на двата отбора - Левски и Литекс, са гола вода. Менте до менте, куц кон до куц кон. А на скамейките, вместо треньори - физкултурници. Не очаквайте и другия сезон нещо повече, като цяло, целият ни клубен "футбол" е ебати ташакът. Единствено Домуса прави нещо и постига резултати. Но при него почти няма българи, то затова и постига резултати.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 15 апр 2017 22:44

ЕМИЛ написа:Шокиран съм от гръмката ни победа в мача с Локо Пд :shock:

Значи когато искаме можем .... :|

Боя се, че причината не е във вашето искане, а в "неискането" на футболистите от Лаута. Напоследък представянето им на терена е скандално и си личи, че има нещо гнило, говори се, че май имат забавени заплати и затова не си дават много зор на терена, нищо чудно и да е вярно.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 16 апр 2017 09:39

1982 написа:
ЕМИЛ написа:Шокиран съм от гръмката ни победа в мача с Локо Пд :shock:

Значи когато искаме можем .... :|

Боя се, че причината не е във вашето искане, а в "неискането" на футболистите от Лаута. Напоследък представянето им на терена е скандално и си личи, че има нещо гнило, говори се, че май имат забавени заплати и затова не си дават много зор на терена, нищо чудно и да е вярно.

Не ми пука .Важен е крайният резултат

Върни се в “Левски”