Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот peliforewer » 29 авг 2022 22:47

1914.1902 написа:
gihuelo написа:
1914.1902 написа:Дузпа плюс червен картон - напълно очаквано. Чакам пак да ми извадите статистиките на Гиджена и Кабака.

Е нямаше ли бутане срещу момчето с топката бе?
Ти наред ли си изобщо да отваряш дума за червения картон?
Ти нормален ли си бе?

Защо според теб го е бутнал? А не е бутнал някое друго момче?

Не се излагай,момчето дори да провокира, този е професионален футболист и няма право на такава реакция, това навсякъде е жълт картон.За първи път ли виждаш за игра с ръка да се отсъжда дузпа, във Варна днес също беше отсъдена подобна дузпа.Имаше ли игра с ръка, ръката беше ли напред в неестествено положение.Какви съдии са ти в главата, колко несъществуващи засади ни вдигнаха, първото полувреме колко фаула за ЦСКА подмина Гюдженов.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 29 авг 2022 22:47

1914.1902 написа:
gihuelo написа:
1914.1902 написа:
gihuelo написа:
1914.1902 написа:Дузпа плюс червен картон - напълно очаквано. Чакам пак да ми извадите статистиките на Гиджена и Кабака.

Ти нормален ли си бе?

Верно ли ми задаваш този въпрос?
Вашите деца не бавят топките на напечени мачове?
Директен червен картон ! И в Европа наказанията за това което направи тоя са драстични.
Разбирам че те яд че бихме ма не си изпускай нервите по този начин.

Не се случва за първи път на ваши мачове някое дете да е пренадъхано и да се стига до такива ситуации - срещу Левски през 2016 и срещу Лудогорец през 2017 пак имаше такива неща. Не е приемливо за мен. Футболът е за наслада на окото, а не за омраза между отборите.

И дай да бием децата? Това е нормалното решение за теб и не трябва да се наказва?
С какви хора споделям една земя!
Do Something Different!

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 29 авг 2022 22:50

Поредна тежка нощ в Подуене!
Айде лека нощ !
:-))))
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 29 авг 2022 22:53

Честита победа на всички ЦСКА-ри! А другите да си ходят в Бистрица!

ПП Да, нощта ще е тежка и в Подуене! Все едно са побратими с бистришките...хвърчила!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

CSKA_FEN4E
Контакти:

Мнениеот CSKA_FEN4E » 29 авг 2022 22:53

В момента омразата към числото е много по голяма отколкото към Говедата или Лудогорец.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 29 авг 2022 22:54

rsk написа:
шивача написа:
TristaNNN написа:
Mitata написа:.. . И бе признат от ФИФА/УЕФА/КАС... .

А тогава защо на сайта на УЕФА се мъдри CSKA-SOFIA с петгодишна история? Признати, ама друг път, припознавачи.

Ще ти обясня, ако ми отговориш, защо в уефа ни осъдиха да платим дълговете на Тенгариня, Боладо и още двама?

Защото имат механизъм срещу лайнарщини като вашите. Щото в противен случай всички клубове ще си чистят задълженията така. Недейте да си мислите, че Джуджето е много хитър.
Ти като си много убеден в това, че клубчето от Ловеч е ЦСКА, що не си стъпвал на мач, а? Освен, че си от село и ти е далеч Екотой арена.

Горда майна не можеш да обидиш на село:))) Древен и Вечен! Тук където съм роден, под земята ни, има хилядолетна история, столичанче:)))
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 29 авг 2022 22:55

peliforewer написа:
1914.1902 написа:
gihuelo написа:

Ти нормален ли си бе?

Не се излагай,момчето дори да провокира, този е професионален футболист и няма право на такава реакция, това навсякъде е жълт картон.За първи път ли виждаш за игра с ръка да се отсъжда дузпа, във Варна днес също беше отсъдена подобна дузпа.Имаше ли игра с ръка, ръката беше ли напред в неестествено положение.Какви съдии са ти в главата, колко несъществуващи засади ни вдигнаха, първото полувреме колко фаула за ЦСКА подмина Гюдженов.

Като провокира - гонят и момчето. Но при ЦСКА-София (София) не се случва за първи път, това е неприятното. Дузпата е спорна, ако си играл футбол ще знаеш какво се случва като скачаш.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 29 авг 2022 22:55

DoSomethingDifferent написа:
1914.1902 написа:
gihuelo написа:
1914.1902 написа:
gihuelo написа:

Ти нормален ли си бе?

Верно ли ми задаваш този въпрос?
Вашите деца не бавят топките на напечени мачове?
Директен червен картон ! И в Европа наказанията за това което направи тоя са драстични.
Разбирам че те яд че бихме ма не си изпускай нервите по този начин.

Не се случва за първи път на ваши мачове някое дете да е пренадъхано и да се стига до такива ситуации - срещу Левски през 2016 и срещу Лудогорец през 2017 пак имаше такива неща. Не е приемливо за мен. Футболът е за наслада на окото, а не за омраза между отборите.

И дай да бием децата? Това е нормалното решение за теб и не трябва да се наказва?
С какви хора споделям една земя!

Къде съм казал да бием децата, посочи. :)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 29 авг 2022 22:56

Bukay написа:
delqnski47 написа:
Dani Kiki написа:
delqnski47 написа:Никакъв механизъм няма, просто сме признати за наследник което де факто означава че сме ЦСКА. Както вие сте наследник на оригиналното Левски от 1914 макар че имаше там разни схеми с Динамо и Тире Спартак, но това са подробности. Прието е официално. Вие наричате ли се "Ние сме наследник на Левски" ?
Даже самата ФИФА си го обясни за нас конкретно в едно становище както си е по учебниците. "Стадион, емблема, цвят....окей, значи сте спортен наследник". И толкова.
Това са фактите. А вече закачките с Литекс и Динамовски Евроидиот го има във фолклора... :))

Айде пак безмислици... И аз съм наследник на баща ми, но ДЕ ФАКТО сме две съвсем различни личности! Разбираш ли тънката разлика?
И като си толкова отворен, ще обясниш ли тези прословути "разни схеми" с Динамо и Левски-Спартак?! Щото само ги хвърляте в пространството като закъсате с аргументите за преименуването на Литекс и настаняването му на Армията, а въобще не познавате историята на футбола в БГ. Имаше също ЖСК-Славия, ЖСК-Спартак (Варна), ЦСКА "Червено знаме" стана Септемврийско... Нещо по въпроса ще кажеш ли?

Кво се правиш на тъп. Ако щеш и на чичо си бъди наследник . Вие в момента сте много далеч от оригиналното Левски. През Динамо па през Спартак тире па през трансформацията на дружествата през 1999.
Но тва са некви дреболии в крайна сметка просто вие повдигате темата и аз ви навирам къде си трябва :)

Нещо май си много изнервен. Отговори това само за Левски се отнася или за всички отбори по него време. Стига само тъпи опорки от разни припоци! Дори и да е наследник на чичо си човека, пак е друга личност! Толкова ли не можеш да го проумееш?!

Абе всички отбори са наследници бе...
Всички. All of them. Това е истината ! Тва не е ядрена физика че да ви е сложно , момчета
Но пак казвам това са дреболии. Просто ми се правите на интересни с това "наследници" и аз ви напомням просто....
Последна промяна от delqnski47 на 29 авг 2022 22:57, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 29 авг 2022 22:57

ако дузпата е менте, като подуенския ментак, кефа от победата е двоен:)))
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “Левски”