metodito написа:.Георги Костадинов не показва игра адекватна на възнаграждението което иска
@wilge: Но Мечката трябва! да го задържат. И Бурабия. Много критикувам Бурабия, но може би не е с право, а отново тренерите имат вина... може би. Мехдито съм забелязал, че се кефи, ако е на свободна позиция - да вършее в средата, по крилата, напред, а той е забиван като колче в средата. Кофти се случи с Де Ноойер, но то само с него ли? Преди бек-мек, десятка, преди новите, трябва да запазим старите. Нар, шведа, румънчето, Сукуна-мукуна, благодарим и чао. Другото трябва да се зпази. За Нар съм на кантар...
С Холандия Мечков беше един от най-добрите.
Писах, че на който не му се играе за Левски прав му път. От една страна оставаме без дефанзивни халфове, но ако вземе читав десен бек Прохи + Яблонски (дефанзивен вариант) или Прохи + малкия в средата ще седим доста прилично. Иначе с Прохи + разтичалия се Бурабия отборът ни става доста приличен. Проблем ще е наистина гората, където не трябва да се оставят празни пространства, но и там има лек както се вижда.
За следващият сезон отборът ни го виждам
Боян (Кръстев)
нов Пиргов Яблонски (Александров, Деян) нов (Нар ?!, много съм разколебан, напред това момче не може да играе, пълен пумпал , едно тичане и това е)
Прохи Бурабия (Найденов, Яблонски - хубаво е да има здравеняк в центъра)
Тунде Краев Аньете
Стаси (нов)
Резерви Алвеш, Минев, малките + преотстъпените
Сукуни, мукуни, шведи мерси и вън.