Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Айдеееееее,числото закри тирето и взриви кочината.Язък за повехналия люляк и еко тоалетните.
delqnski47 написа:Dani Kiki написа:delqnski47 написа:Никакъв механизъм няма, просто сме признати за наследник което де факто означава че сме ЦСКА. Както вие сте наследник на оригиналното Левски от 1914 макар че имаше там разни схеми с Динамо и Тире Спартак, но това са подробности. Прието е официално. Вие наричате ли се "Ние сме наследник на Левски" ?
Даже самата ФИФА си го обясни за нас конкретно в едно становище както си е по учебниците. "Стадион, емблема, цвят....окей, значи сте спортен наследник". И толкова.
Това са фактите. А вече закачките с Литекс и Динамовски Евроидиот го има във фолклора... :))
Айде пак безмислици... И аз съм наследник на баща ми, но ДЕ ФАКТО сме две съвсем различни личности! Разбираш ли тънката разлика?
И като си толкова отворен, ще обясниш ли тези прословути "разни схеми" с Динамо и Левски-Спартак?! Щото само ги хвърляте в пространството като закъсате с аргументите за преименуването на Литекс и настаняването му на Армията, а въобще не познавате историята на футбола в БГ. Имаше също ЖСК-Славия, ЖСК-Спартак (Варна), ЦСКА "Червено знаме" стана Септемврийско... Нещо по въпроса ще кажеш ли?
Кво се правиш на тъп. Ако щеш и на чичо си бъди наследник . Вие в момента сте много далеч от оригиналното Левски. През Динамо па през Спартак тире па през трансформацията на дружествата през 1999.
Но тва са некви дреболии в крайна сметка просто вие повдигате темата и аз ви навирам къде си трябва :)
Нещо май си много изнервен. Отговори това само за Левски се отнася или за всички отбори по него време. Стига само тъпи опорки от разни припоци! Дори и да е наследник на чичо си човека, пак е друга личност! Толкова ли не можеш да го проумееш?!
Измислена дузпичка за люляците, каква изненада...
Казах ви за съдиите.
Последна промяна от 1914.1902 на 29 авг 2022 22:15, променено общо 1 път.
Гидженов и Кабака засега държат Тирето в играта
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Такааааа....
От всички ентусиазирани говеда до момента от утре се очаква двоен млеконадой...
:-))))
От всички ентусиазирани говеда до момента от утре се очаква двоен млеконадой...
:-))))
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Аз като ви казах, че Цесека ще бие. Макар със съдийска подкрепа, Цесека от ЛОвеч май ще бие.
Явно на Числото ще му е нужно малко време, за да стигне прийомите на гнома при работата със съдиите.
Това срещу Левски се гледа на секундата.

Дузпа плюс червен картон - напълно очаквано. Чакам пак да ми извадите статистиките на Гиджена и Кабака.