Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Живко6461
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Живко6461 » 10 апр 2017 09:24

gihuelo написа:Заплащането дори в Румъния и в Полша е много по-добро отколкото в България. В крайна сметка всеки играе за пари.

Все пак зависи в кой клуб ще играеш. Както и дали ще играеш след евентуалното привличане.
В "Левски" има възможност за участие в ЕКТ. А и заплащането не е малко. В "Левски" работят едни собственици и директори. Които също получават добри заплати. Защо ли? Докога ли?

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 10 апр 2017 09:34

Участие в ЕКТ, няма що. Два мача и после да ти се подиграва половин България, че си отпаднал от някой си. Никакво участие в ЕКТ не е нашето. И с него не можем да убедим никой да дойде/остане.

Доста по-голям шанс има, ако отиде в средняк от някое първенство като гореспоменатите, да направи добър сезон и да бъде привлечен в силен отбор, отколкото някой да го забележи в нашето "участие в ЕКТ", което надали ще се проведе по-на запад от Унгария, да не говорим, че може да е доста по-на изток.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 апр 2017 09:58

Абе какво сте се хванали за Костадинов, да не е Меси? Благодарим му за положените усилия и толкова. А некадърниците в ръководството са ясни.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 10 апр 2017 10:00

metodito написа:
koisa написа:

Митов отдавна го виня, че залага на Лукин вместо Пиргов и пуска Прохазка на бека, но няма какво да се направи.

Как ще няма, човек?!
Просто не трябваше да се бута нищо. Роман в средата, Сащко на бека, Пирго и Големия Сашо в защита. Аз отдавна имам чувството, че Роман се слага на бека, за да НЕ спечелим. Правеше го един друг треньор, прави го и Митов. Знам, че звучи, като конспирация, но някак си...

Човек, имах предвид, че ние като фенове няма какво да направим. Това са треньорски решения и ние нямаме право да казваме на треньора как да си реди състава и кои играчи да пуска титуляри. И на мен не ми харесват някои неща, но пак ти казвам няма какво да се направи. :geek:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 10 апр 2017 10:24

Иво Найденов е готов за игра, така че дали Костадинов ще остане или не си е негов проблем. Да видим и кои момчета от Септември ще дойдат при нас.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
twize
Контакти:

Мнениеот twize » 10 апр 2017 10:30

В края на интервюто Жоро Костадинов казва, че не е окончателно решено, че напуска клуба - "има 2 месеца договор, всичко може да се случи". Сега ще видим нашите на големи мъже ли ще се правят или ще намерят решение. Лично аз искам да остане, но не на всяка цена разбира се. Не знам детайли от преговорите и не можем да сме сигурни за какви неразбирателства става дума. Ако пък е поискал прекалено големи условия - да си ходи, ще се справим и без него някак си. Все пак се надявам на по-добрата развръзка :)

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 10 апр 2017 10:38

2830 души на мача вчера :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 10 апр 2017 11:06

sin4ec написа:Иво Найденов е готов за игра, така че дали Костадинов ще остане или не си е негов проблем. Да видим и кои момчета от Септември ще дойдат при нас.

Как може да сравняваш юноша с Костадинов ?Видя какъв мач направи с Холандия?
За юношите на Септември зависи първо дали Септември ,ще влезнат в А група и как ще протече Европейското първенство.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 10 апр 2017 11:09

gihuelo написа:
sin4ec написа:Иво Найденов е готов за игра, така че дали Костадинов ще остане или не си е негов проблем. Да видим и кои момчета от Септември ще дойдат при нас.

Как може да сравняваш юноша с Костадинов ?Видя какъв мач направи с Холандия?
За юношите на Септември зависи първо дали Септември ,ще влезнат в А група и как ще протече Европейското първенство.

Един мач е прекалено малко за да кажем кой е готов за игра. Нека Найденов и останалите изиграят поне толкова, колкото играха Цоневи и Орачев преди да ги обявим за звезди.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
Vura

Мнениеот Vura » 10 апр 2017 13:13

SANSIRO7 написа:Подушил е Гошко парите на Домуса май.

Преди 3-4 години играеше при нас. За какво ни е? Никакъв шанс да се върне обратно в Лудогорец. Не е по-слаб от Саша и Анисе, но на нас ни трябва класа за ШЛ. Търсим качествен DM от чужбина. ;)

Върни се в “Левски”