Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
А до вчера слушахме колко велик треньор е Гонзо, защото бил победил Лудогорец с два различни отбора... Явно може да бие само отборите, в които е водил играчи и е бил директор/треньор. Как пък не можа да нахъса играчите си срещу Литекс така, както срещу нас?
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Методи, тълкуваш по странен начин коментара ми.
1. Знам къде играе Николай Димитров. Как ли усети ирония относно клуба и първенството, където играе? Знам къде игра и преди това. Изказах се критично и винаги съм критикувал излишната еуфория и суперлативите, с които се удостояват доста от играчите, включително младите. Трябва да се изказват похвали. Но с мярка. Неслучайно припомних пробите на Димитров в "Арсенал". След които остана ироничния псевдоним (вж. споменатата по-горе "ирония") "Хичо арсенала". Не e зле сега да направим асоциации с класацията "Golden Boy 2017". Написал съм ясно мнението си за Краев и за Кръстев.
2. Привържениците имат право на мнение. "Публиката винаги има право". Би било добре критичните мнения да амбицират футболистите, а не да ги сриват. Не оспорвам правото ти да ми отправиш оценката-забележка "Булгар, Булгар, па не си вижда скъсаните гащи. Айде по-ниско топката.". Би било добре да се аргументираш. Но ... не си длъжен. Уважавам много "Ботев" като клуб, като история, дори и заради амбицията, с която винаги играят срещу "Левски". Ясно ми, че вече няколко години нивото на "Левски" е ниско. Въпреки всичко поддържам мнението си за Балтанов.
3. Аз критикувам непрекъснато ръководството и треньорите на "Левски" като основни виновници за трагичното състояние на клуба. Интересно защо ме обвиняваш, че не виждам вината на треньора? Как ли пък не виждаш никой да споменава треньора (ти използваш руската дума "тренера", заменяш английските думи с руски
)?
Не пестя критиките към футболистите и т.нар. скаути. Винаги съм бил на мнение, че трябва да се дават реални шансове на младите футболисти, т.е. да играят често, вкл. и във важни мачове. Няколко пъти поздравих Митов за решението да гласува доверие на Кръстев срещу "ЦСКА-София".Особено критичен съм непрекъснатото привличане на чужденци, чиито визитки впечатляват единствено с факта, че са от школата на ... и са играли в юношеския национален отбор на ... Но вече са надхвърлили 30 години и от няколко години играят в долни дивизии.
1. Знам къде играе Николай Димитров. Как ли усети ирония относно клуба и първенството, където играе? Знам къде игра и преди това. Изказах се критично и винаги съм критикувал излишната еуфория и суперлативите, с които се удостояват доста от играчите, включително младите. Трябва да се изказват похвали. Но с мярка. Неслучайно припомних пробите на Димитров в "Арсенал". След които остана ироничния псевдоним (вж. споменатата по-горе "ирония") "Хичо арсенала". Не e зле сега да направим асоциации с класацията "Golden Boy 2017". Написал съм ясно мнението си за Краев и за Кръстев.
2. Привържениците имат право на мнение. "Публиката винаги има право". Би било добре критичните мнения да амбицират футболистите, а не да ги сриват. Не оспорвам правото ти да ми отправиш оценката-забележка "Булгар, Булгар, па не си вижда скъсаните гащи. Айде по-ниско топката.". Би било добре да се аргументираш. Но ... не си длъжен. Уважавам много "Ботев" като клуб, като история, дори и заради амбицията, с която винаги играят срещу "Левски". Ясно ми, че вече няколко години нивото на "Левски" е ниско. Въпреки всичко поддържам мнението си за Балтанов.
3. Аз критикувам непрекъснато ръководството и треньорите на "Левски" като основни виновници за трагичното състояние на клуба. Интересно защо ме обвиняваш, че не виждам вината на треньора? Как ли пък не виждаш никой да споменава треньора (ти използваш руската дума "тренера", заменяш английските думи с руски

Не пестя критиките към футболистите и т.нар. скаути. Винаги съм бил на мнение, че трябва да се дават реални шансове на младите футболисти, т.е. да играят често, вкл. и във важни мачове. Няколко пъти поздравих Митов за решението да гласува доверие на Кръстев срещу "ЦСКА-София".Особено критичен съм непрекъснатото привличане на чужденци, чиито визитки впечатляват единствено с факта, че са от школата на ... и са играли в юношеския национален отбор на ... Но вече са надхвърлили 30 години и от няколко години играят в долни дивизии.
- metodito
- Контакти:
Отговорът ми не беше конкретно към теб, Живко. И тук и офлайн съм чувал мнения как с българи не можело, юношите ни не стават за чеп за зеле и такива. Знаеш ли, че ако "Левски" бе вземал по едни 100 000 лева на всеки преотстъпен юноша, днес дълговете ни щяха да бъдат наполовина? Еми, не можеш освен това да не признаеш, че го има това залитане по "чуждото е по-добро от нашето". Ми, при "Левски" не е. В Лудогорец е може би.
Това за скъсаните гащи... Ами, това е общото състояние на публика и ръководство. Ние се бяхме опили от няколкогодишни успехи. Но дойдоха назначенията на всички онези треньори след Мъри. И ние днес играем като средняк, а това да паднем на Герена въобще не е новина. Приземяване. Това ни се случи.
Относно Вутов, колко мача този сезон си му гледал? И защо реши, че
Много-много, колко да са много? Ми игра много добре в чужбина, ако ще и да е в Турция, а сега отиде да играе срещу Зенит и Спартак Москва.
От шест-седем години разчитаме силно на чужденци. Работата не става. Но продължаваме с чужденците. Нямаме пари, но изтичат за заплатите на някакви фейкове. Назначават се малоумни хора за треньори.
Както казах думите ми не бяха само към теб, но примерно в този форум съм забелязал, че има продължаваща търпимост към некадърниците и размишлявам на глас просто. Защо се случва? И защо се повтаря. Някой бе споменал по-назад: "Щом е в "Ботев", значи е за там (не за нас)". Какво означава това? "Левски" ще се оправи, когато бройката на чужденците не надминава трима в титулярния състав, дотогава все така, както сега. Извинявай, ако си се почувствал атакуван. Както казах, размишлявам на глас.
Това за скъсаните гащи... Ами, това е общото състояние на публика и ръководство. Ние се бяхме опили от няколкогодишни успехи. Но дойдоха назначенията на всички онези треньори след Мъри. И ние днес играем като средняк, а това да паднем на Герена въобще не е новина. Приземяване. Това ни се случи.
Относно Вутов, колко мача този сезон си му гледал? И защо реши, че
Това не звучи сериозно. За Лъчо също. За Антон, съгласен съм, макар че да ти кажа, не знам какво би станало с него при един добър треньор и не съм убеден, че е за крилото. Относно Краев и Хичо това не е ли саркастична забележка: Би трябвало предварително да бъде разяснено, че на подобни проби се канят много млади футболисти. Като следствие за нашето момче остана само ироничен псевдоним?В момента не виждам качества, с които би заслужил привличане в "Левски".
Много-много, колко да са много? Ми игра много добре в чужбина, ако ще и да е в Турция, а сега отиде да играе срещу Зенит и Спартак Москва.
От шест-седем години разчитаме силно на чужденци. Работата не става. Но продължаваме с чужденците. Нямаме пари, но изтичат за заплатите на някакви фейкове. Назначават се малоумни хора за треньори.
Както казах думите ми не бяха само към теб, но примерно в този форум съм забелязал, че има продължаваща търпимост към некадърниците и размишлявам на глас просто. Защо се случва? И защо се повтаря. Някой бе споменал по-назад: "Щом е в "Ботев", значи е за там (не за нас)". Какво означава това? "Левски" ще се оправи, когато бройката на чужденците не надминава трима в титулярния състав, дотогава все така, както сега. Извинявай, ако си се почувствал атакуван. Както казах, размишлявам на глас.
- metodito
- Контакти:
koisa написа:А до вчера слушахме колко велик треньор е Гонзо, защото бил победил Лудогорец с два различни отбора... Явно може да бие само отборите, в които е водил играчи и е бил директор/треньор. Как пък не можа да нахъса играчите си срещу Литекс така, както срещу нас?
Пилците се броят наесен.
metodito написа:koisa написа:А до вчера слушахме колко велик треньор е Гонзо, защото бил победил Лудогорец с два различни отбора... Явно може да бие само отборите, в които е водил играчи и е бил директор/треньор. Как пък не можа да нахъса играчите си срещу Литекс така, както срещу нас?
Пилците се броят наесен.
Броенето на пилците какво общо има с това, че Гонзо си нахъсва отборчето срещу Левски все едно е финал за ШЛ, а срещу онези са винаги със свалени гащи?
R.I.P.
- metodito
- Контакти:
koisa написа:metodito написа:koisa написа:А до вчера слушахме колко велик треньор е Гонзо, защото бил победил Лудогорец с два различни отбора... Явно може да бие само отборите, в които е водил играчи и е бил директор/треньор. Как пък не можа да нахъса играчите си срещу Литекс така, както срещу нас?
Пилците се броят наесен.
Броенето на пилците какво общо има с това, че Гонзо си нахъсва отборчето срещу Левски все едно е финал за ШЛ, а срещу онези са винаги със свалени гащи?
Конкретно вчера конкретно, не знам какво си мислеше Гонзо - че ще завършат 0-0? Не съм съгласен с теб - че ги нахъсва ЧМ срещу нас. Той веднъж даже ни реанимира. Просто така се случи, според мен. Черно море според мен не игра по-нахъсано или по-дисциплинирано, отколкото срещу Литекс 1 и Литекс 2. Дали щяхме да бием Литекс 1? И Гонзо, ако ги беше отстранил след дузпи, щеше ли да ги е надиграл? От негова гледна точка, от възможни девет, той взе четири точки, което е нормално с оглед на това, че се изправя срещу тези отбори. Това е Черно море. Не е Лудогорец. Недей вини Гонзо за некадърието на Митов и щаба му.
Той ли слага Прохазка на бека? Той ли вкарва Сукуна? Митов го оправдавам донякъде, понеже той дойде сега. Но не го оправдавам, че не пуска Пиргов. И че слага най-добрия ни футболист на бека.
wilge написа:Първо мислех, че инфото за интереса на руския бизнесмен към Левски е поредната журналистическа партенка на гърба на синия клуб, но както виждам тези писма са реални. Това означава, че въпросът е актуален, поставен е и би трябвало да има решение. В момента С.Р. по-скоро проява синдрома на кучето, което нито яде кокала, нито го дава на други. Умът ми не побира и друга подробност. Как двама души, които според изказванията си един за друг не се понасят ще работят заедно за една кауза! Пълен абсурд! Ситуацията е като опит за полов акт между импотентен мъж и фригидна жена. Единият иска, но не може. Другият може, но не иска. Резултатът- симулация. В този ред на мисли възникват още въпроси: Кой е Косарев, защо иска в Левски, кой стои зад него, какво докара "финягата" на Герена, нима няма възможността да отдели нужните финанси за клуба, какво точно се случи в началото на есента и мажорното му настроение се смени с минорно, не иска или не смее да си тръгне от Герена и още, и още, и все в този ред на мисли...
Тука има нещо друго. Ако някой има трошичка инфо, нека сподели.
https://topsport.bg/levski/samo-v-topsp ... sarev.html
Тук можеш да отговориш на много от въпросите си. Абстрахирай се от мнението на медията (аз лично и вярвам на 40%) но имат публикувани много документи , които можеш сам да тълкуваш.
http://afera.bg/?s=%D1%81%D0%BF%D0%B0%D ... 0%B5%D0%B2
ако не работи линка напиши спас русев в търсене
metodito написа:Конкретно вчера конкретно, не знам какво си мислеше Гонзо - че ще завършат 0-0? Не съм съгласен с теб - че ги нахъсва ЧМ срещу нас. Той веднъж даже ни реанимира. Просто така се случи, според мен. Черно море според мен не игра по-нахъсано или по-дисциплинирано, отколкото срещу Литекс 1 и Литекс 2. Дали щяхме да бием Литекс 1? И Гонзо, ако ги беше отстранил след дузпи, щеше ли да ги е надиграл? От негова гледна точка, от възможни девет, той взе четири точки, което е нормално с оглед на това, че се изправя срещу тези отбори. Това е Черно море. Не е Лудогорец. Недей вини Гонзо за некадърието на Митов и щаба му.
Той ли слага Прохазка на бека? Той ли вкарва Сукуна? Митов го оправдавам донякъде, понеже той дойде сега. Но не го оправдавам, че не пуска Пиргов. И че слага най-добрия ни футболист на бека.
Ами в това е голямата разлика. Срещу тях Гонзо излиза за равен и минимална загуба, а срещу нас за победа с нахъсана игра. Онези само от отборчета със свалени гащи си направиха точките. Когато срещнат някой добре построен отбор и се насират.
Изобщо не виня Гонзо за грешките на Митов и Топчо преди това. Но е смешно да излиза за победа с нахъсан на макс отбор срещу нас и след това без грам от същото срещу онези. Ама да си нахъса отбора срещу онези не смее.
Митов отдавна го виня, че залага на Лукин вместо Пиргов и пуска Прохазка на бека, но няма какво да се направи.
R.I.P.
koisa написа:metodito написа:Конкретно вчера конкретно, не знам какво си мислеше Гонзо - че ще завършат 0-0? Не съм съгласен с теб - че ги нахъсва ЧМ срещу нас. Той веднъж даже ни реанимира. Просто така се случи, според мен. Черно море според мен не игра по-нахъсано или по-дисциплинирано, отколкото срещу Литекс 1 и Литекс 2. Дали щяхме да бием Литекс 1? И Гонзо, ако ги беше отстранил след дузпи, щеше ли да ги е надиграл? От негова гледна точка, от възможни девет, той взе четири точки, което е нормално с оглед на това, че се изправя срещу тези отбори. Това е Черно море. Не е Лудогорец. Недей вини Гонзо за некадърието на Митов и щаба му.
Ами в това е голямата разлика. Срещу тях Гонзо излиза за равен и минимална загуба, а срещу нас за победа с нахъсана игра. Онези само от отборчета със свалени гащи си направиха точките. Когато срещнат някой добре построен отбор и се насират.
Изобщо не виня Гонзо за грешките на Митов и Топчо преди това. Но е смешно да излиза за победа с нахъсан на макс отбор срещу нас и след това без грам от същото срещу онези. Ама да си нахъса отбора срещу онези не смее.
Митов отдавна го виня, че залага на Лукин вместо Пиргов и пуска Прохазка на бека, но няма какво да се направи.
Шанса на Гонзо беше за купата иначе за първенството е на това място само заради факта , че дугите отбори са изключително слаби.
Левски се лута между това дали има играчи, дали има пари ,дали има треньор т.н. , ЦСКА не може да вкарва. Шефа на Локо(ПД) плаща на три месеца веднъж и пуска снимки всеки ден от Южна Америка, Ботев няма 10 000 лв за лиценз, Берое точат и усвояват едни пари ,Дунав не се знае по коя свирка играят, Нефтохимик имали пари до юни и т.н. Гонзо тепърва ще пада ,защото има да сменя отбор а и не се знае до кога ще играе като гост в Каварна докато оправят терена. А за отбора и собствениците след мача четох някъде интервю с някой от играчите та той казва , че може и 5:0 да ни бият , но след мача ако имаш кръв някъде по тялото значи си водил битка и собствениците са доволни
- metodito
- Контакти:
koisa написа:
Как ще няма, човек?!
Просто не трябваше да се бута нищо. Роман в средата, Сащко на бека, Пирго и Големия Сашо в защита. Аз отдавна имам чувството, че Роман се слага на бека, за да НЕ спечелим. Правеше го един друг треньор, прави го и Митов. Знам, че звучи, като конспирация, но някак си...