delqnski47 написа:Никакъв механизъм няма, просто сме признати за наследник което де факто означава че сме ЦСКА. Както вие сте наследник на оригиналното Левски от 1914 макар че имаше там разни схеми с Динамо и Тире Спартак, но това са подробности. Прието е официално. Вие наричате ли се "Ние сме наследник на Левски" ?
Даже самата ФИФА си го обясни за нас конкретно в едно становище както си е по учебниците. "Стадион, емблема, цвят....окей, значи сте спортен наследник". И толкова.
Това са фактите. А вече закачките с Литекс и Динамовски Евроидиот го има във фолклора... :))
Айде пак безмислици... И аз съм наследник на баща ми, но ДЕ ФАКТО сме две съвсем различни личности! Разбираш ли тънката разлика?
И като си толкова отворен, ще обясниш ли тези прословути "разни схеми" с Динамо и Левски-Спартак?! Щото само ги хвърляте в пространството като закъсате с аргументите за преименуването на Литекс и настаняването му на Армията, а въобще не познавате историята на футбола в БГ. Имаше също ЖСК-Славия, ЖСК-Спартак (Варна), ЦСКА "Червено знаме" стана Септемврийско... Нещо по въпроса ще кажеш ли?