Сред другите, които не е зле да се помисли са Дани Кики - ...за център-нападател. Според мен тоя пич е за върха на атаката. Ангел Марин също не е зле, но най-вече ни трябва подавач. Краев прави всичко, има добра техника и демараж, поемане на топката, но му липсва нещо много важно, за да е добър подавач - мекия пас. Такъв има Аниете, но някой е решил, че Аниете е крило и продължават там да го слагат.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: Всекидневната около Левски
Да ме бяха питали мене. Аз откога смърдя, че това лапе трябва да го вземем. И според мен има потенциала да бъде повече от крило. Просто, ако го хване читав треньор, може да му вземем много добри пари.
Сред другите, които не е зле да се помисли са Дани Кики - ...за център-нападател. Според мен тоя пич е за върха на атаката. Ангел Марин също не е зле, но най-вече ни трябва подавач. Краев прави всичко, има добра техника и демараж, поемане на топката, но му липсва нещо много важно, за да е добър подавач - мекия пас. Такъв има Аниете, но някой е решил, че Аниете е крило и продължават там да го слагат.
Всъщност май Люпко го закотви там.
Този е пълна трагедия,вкара 2 гола и вече е хита на сезона.Същата катастрофа е като Сукуна,тея скаути или са слепи,или бая комисионничка ще вземат.Помнете ми думата ,този не е за нас,ще бъде поредното трансферно разочарование.
С този абсолютен ретард за скаут - Чиликов, не чакай да вземете нещо класно. Аз този не бих го взел да ми разхожда и кучето ........ камо ли да подбира играчи за професионален футболен отбор.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Главният селекционер на Левски - Георги Чиликов, се завърна от Бразилия, където бе с цел да намери адекватни попълнения за "сините".
"Прибрах се от Бразилия, където бях две седмици. Изгледах доста мачове. Определям визитата ми като ползотворна, защото набелязах футболисти, които смятам, че биха ни свършили работа", коментира Чиликов пред Блиц.
"Имена няма как да разкрия. Гледах десетина мача от втора и трета дивизия на Бразилия. С Митов и екипа ще обсъдим нещата. Ще следим играчите", добави още скаутът.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
mikata написа:Главният селекционер на Левски - Георги Чиликов, се завърна от Бразилия, където бе с цел да намери адекватни попълнения за "сините".
"Прибрах се от Бразилия, където бях две седмици. Изгледах доста мачове. Определям визитата ми като ползотворна, защото набелязах футболисти, които смятам, че биха ни свършили работа", коментира Чиликов пред Блиц.
"Имена няма как да разкрия. Гледах десетина мача от втора и трета дивизия на Бразилия. С Митов и екипа ще обсъдим нещата. Ще следим играчите", добави още скаутът.
Живот си живее главният селекционер на Левски.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
rhaegar написа:Е, разбира се, не го взехме свободен агент, сега ще дадем пари за него ли?![]()
![]()
Това е порочна практика в Левски от 10- 15 години насам. И още не се намери ръководител да я прекрати. Примери колкото искаш. И нито един виновник не е наказан за това. Колкото до Чиликов и евентуалните му нови предложения за попълнения от страната на кафето... само на мен ли ми се губи зимната му командировка (по- скоро почивка). Не обиколи ли света, Западна Европа, Южна Америка? На Копа Кабана почиват скъпи футболисти и леки момичета. Той не доведе от там нито футболист, нито момиче. Взехме Огнянов и Сукуна, но нито първият има нещо общо със Западна Европа, нито втория- с Латинска Америка. Пък разправят, че бил подготвен да работи по метода на Херо- нулев входящ срещу сериозен изходящ трансфер на даден футболист. Ако някой вижда смисъл от работата на такива "скаути" нека каже. Аз бих заложил на свежа синя кръв.
Последна промяна от wilge на 07 апр 2017 17:46, променено общо 1 път.
koisa написа:Живот си живее главният селекционер на Левски.Ходи из цял свят да набелязва играчи, а накрая взимаме играчи от Верея, Дунав и Септември.
Живот си живее Чилика, по-рано не ходи ли и по Португалия-та на платена почивка ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Много скъпи играчи бил набелязал, или поне с това се оправдаха.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- modor
- Контакти:
rhaegar написа:Много скъпи играчи бил набелязал, или поне с това се оправдаха.
Отново ще свиваме бюджета
Дали ще намери играчи като Аетиф Шаешу и Боли 
България има природни богатства,