Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Заклет Левскар » 29 мар 2017 09:37

Ivanskiq написа:
vaskonti написа:
sin4ec написа:
Доктор Н написа:С лъжите си, с мошеничествата на дребно, Спас Русев и подлогите му, ще принудят УЕФА да върне финансовия мониторинг над клуба. Вероятно това е главната им цел. При 3 хиляди на мач, 0 лв. приходи от трансфер и главоломно растящи дългове, ще трябва да правят трансфери на цената на ГОЛФ 3. С такива играчи, ще играем за Зоо купата. Насила хубост не става.

Напротив. Става.
Скоро на Левски трансфери няма да бъдат нужни. Ще играем с наши кадри. 3 000 на фона на 200-300 човека на мачовете в ППЛ не е толкова зле. За плейофите ще сме доста повече.
Не ме интересува ни СР, ни подлогите му. Единственото, което е важно, е Школата да продължи да функционира така, както в последните 4 години. Оттам нататък ми е през ХОЯ!

Сигурно не е зле 3000, стига да не се налагаше да се плаща трибуна. Особено когато не повече от 20% от тия 3000 хиляди са в тая трибуна и то в добрите дни. И не ми казвай, че тоя дълг е за след 10 години - до тогава трябва да е изчистен, иначе средно всяка година трябва да се киха по 1.3 милиона и то ако няма лихва. В тоя ред на мисли, тия дни изтича първата година....

Понеже шумящите пепелянки изпълзяха от гробището на Борисовата градина, съм длъжен да припомня - ние сме живи и ще направим всичко възможно да останем такива. От умрели писма не искаме.

Според припознавачите е по-добре да си два метра под земята, отколкото да си тежко болен. :mrgreen:
А, човекът който ги погреба, днес им готви сополива изненада. :mrgreen:
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 29 мар 2017 10:16

Лиценз ще вземете с тоя ход.Обаче излагацията остава факт. С такива врътки и наш Лупи ни крепеше, ама това е до време.Идва Видовден и всичко свършва.

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 29 мар 2017 10:23

onegavon написа:Лиценз ще вземете с тоя ход.Обаче излагацията остава факт. С такива врътки и наш Лупи ни крепеше, ама това е до време.Идва Видовден и всичко свършва.

Примирихте се вече, че всичко за вас свърши, а?
Единствената ви утеха ще е ако и ние свършим като вас, а?
Харесвате ми :mrgreen:
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 29 мар 2017 10:46

Заклет Левскар написа:
onegavon написа:Лиценз ще вземете с тоя ход.Обаче излагацията остава факт. С такива врътки и наш Лупи ни крепеше, ама това е до време.Идва Видовден и всичко свършва.

Примирихте се вече, че всичко за вас свърши, а?
Единствената ви утеха ще е ако и ние свършим като вас, а?
Харесвате ми :mrgreen:

Ние се борихме 8 години,сега да видим вие колко ще издържите!Може да се каже,че вашата борба започна!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 29 мар 2017 10:49

НА ВНИМАНИЕТО НА ПРИПОЗНАВАЧИТЕ
Рапсодия в червено- оранжево.
"Вчера стана ясно, че искането за фалит на „Литекс Моторс”е вписано в Търговския регистър. В молбата за несъстоятелност пише, че „Литекс Моторс“ ЕАД със седалище и управление в гр. София се намира в състоятелност на неплатежоспособност поради свръхзадлъжнялост. Делото за фалита на компанията е заведено в Софийски градски съд.
На 17.02.2017 г., от Корпоративна търговска банка е подадена втора по ред искова претенция към „Литекс Моторс“ АД на стойност 57 032 821,60 лева. С цел запазване на дружеството, интересите му и интересите на други негови кредитори, и по препоръка на юридическия екип на „Литекс Моторс“, на 24.02.2017 г. се наложи подаването на молба за откриване на производство по несъстоятелност“, съобщават от компанията и добавят, че „искът е нормална защитна реакция и срещана практика при инвеститорите клас А“.
Не ни гледайте нас. Ние ще се оправим. С мъка, с труд, с мизерия, с лишения... Бавно и полека. Фанфарите са за вас. Не мога да го отрека- експерти сте по фалити. Признавам го. Това по- горе са първите стъпки по нанадолнището. Отново!
Вече тръгнахте. Защото и футболът ви е като автомобилостроенето. Пълна пародия, фалш и лъжа. Вашият онбашия като види, че не печели от този род дейност ще предпочете да се лиши от рекламата на четирите букви и трите петолъчки, вместо да търпи загуби. Чака ви "Фалит- втори сезон". И не ми казвайте, че нямате нищо общо с „Литекс Моторс“ ЕАД. Собствеността на ГГ е като скачените съдове. Може да прелива от един в друг докато има какво. Като свърши- ножичката. Гущера за това къса опашката си. Но той, Г(ущера) ще продължи и ще има нова опашка. Вие, обикновените припознавачи, за съжаление сте старата, изоставената. Жал ми е за вас.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 29 мар 2017 11:09

BRF написа:Ние се борихме 8 години,сега да видим вие колко ще издържите!Може да се каже,че вашата борба започна!

Каква борба, какви 5 лева? Още при първата възможност си изоставихте отбора за да припознаете преименувания Литекс и то след "спечелена" купа. Голяма борба падна, нали не ви пукаше за негрите на кило, 1000 съдебни дела и милионите дългове към държавата и останалите хора щом биете Левски. Наглост на n-та степен! Били се борили - ха ха ха.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 29 мар 2017 12:05

Левскари, с интерес следя историята с Мъри и пак ви предупреждавам - внимавайте, ще дойде края на сезона!
А, защо? - да и аз съм ЗА, претенциите на Мъри, работил е човека, заслужил си е парите! Повечето от вас са на същото мнение - като ви чета, не само тук.
НО, помните ли как ревахте за същите едни пари на Стойчо Младенов, в размер на 210 000 лв май бяха, които не беше получавал 3 години? Та каква е разликата м/у Стойчо и Мъри?...Сега, що не ревете срещу Мъри? ;)
И второ ще ви припомня - Стойчо си взе парите, в момент, който беше ясен...поне дадената насока за фалит на ЦСКА!!! - защо Мъри днес подема кампания, след 10 години чакане?...
И трето ще ви припомня, след срещата на сини легенди, със Спас, помните ли какво каза Наско Сираков? - една умна и емблематична личност за "Левски", левскар до мозъка на костите си!!!
Та Наско каза: "Е, надявали сме се 9 години, защо да не се надяваме още 2 месеца" - да ви говорят нещо, тези 2 месеца? - то и в ЦСКА беше така, февруари-март месец...

Та сега, ако искате, направете връзката м/у претенциите на Стойчо/Мъри, в даден момент ;), изказването на Наско и...позицията на Спас Русев, с връща/не връща акции....
ВНИМАВАЙТЕ! - лятото няма да съм от радващите се, че и "Левски" фалира и отива във В група, но ВИЕ му мислете!!! - прекалено много съвпадения, колкото и един мразещо/обичащ глупак, Тристан, да твърди, че в "Левски" не може да се случи това, което се случило в ЦСКА! - припомням стара тема, от когато Русев върнал акциите ;) ...
Всичко е във вашите ръце и не забравяйте казуса ЦСКА!!! - България е една държава и всички отбори са в тази държава, без значение как се казват! И никое дружество, не стои над държавата ;)...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 30 мар 2017 14:53

Проба, проба... :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 30 мар 2017 15:02

Ало, ало :lol: