Ivanskiq написа:vaskonti написа:sin4ec написа:Доктор Н написа:С лъжите си, с мошеничествата на дребно, Спас Русев и подлогите му, ще принудят УЕФА да върне финансовия мониторинг над клуба. Вероятно това е главната им цел. При 3 хиляди на мач, 0 лв. приходи от трансфер и главоломно растящи дългове, ще трябва да правят трансфери на цената на ГОЛФ 3. С такива играчи, ще играем за Зоо купата. Насила хубост не става.
Напротив. Става.
Скоро на Левски трансфери няма да бъдат нужни. Ще играем с наши кадри. 3 000 на фона на 200-300 човека на мачовете в ППЛ не е толкова зле. За плейофите ще сме доста повече.
Не ме интересува ни СР, ни подлогите му. Единственото, което е важно, е Школата да продължи да функционира така, както в последните 4 години. Оттам нататък ми е през ХОЯ!
Сигурно не е зле 3000, стига да не се налагаше да се плаща трибуна. Особено когато не повече от 20% от тия 3000 хиляди са в тая трибуна и то в добрите дни. И не ми казвай, че тоя дълг е за след 10 години - до тогава трябва да е изчистен, иначе средно всяка година трябва да се киха по 1.3 милиона и то ако няма лихва. В тоя ред на мисли, тия дни изтича първата година....
Понеже шумящите пепелянки изпълзяха от гробището на Борисовата градина, съм длъжен да припомня - ние сме живи и ще направим всичко възможно да останем такива. От умрели писма не искаме.
Според припознавачите е по-добре да си два метра под земята, отколкото да си тежко болен.

А, човекът който ги погреба, днес им готви сополива изненада.