Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот metodito » 28 мар 2017 16:24

За какво са го натиснали? Да осветли едни пари дадени "под масата"? По-скоро да е нормално задължение - черно на бяло. Де да знам. И аз съм в групата на обърканите вече. Защо ги прекарват като "консултантски услуги" не ми е ясно?
Последна промяна от metodito на 28 мар 2017 16:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 28 мар 2017 16:27

metodito написа:За какво са го натиснали? Да осветли едни пари дадени "под масата"? По-скоро да е нормално задължение - черно на бяло. Де да знам. И аз съм в групата на обърканите вече.

Много честни хора ще излезнат, ако е вярно. :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 28 мар 2017 17:00

Кво се чудите?
Нали му дължаха 140 000, .... Едни "консултантски" 70 и един договор за още толкова са си баш 140.
Мъри не е опростил нищо.

Парите са стари задължения и Мъри е поставил условие на Тонев да се официализират, ако искат да поеме Левски след Астана.

т. е. Херо е бил прав и дъртият фрол Люпко е разбрал :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 мар 2017 17:06

Red_Neck написа:Кво се чудите?
Нали му дължаха 140 000, .... Едни "консултантски" 70 и един договор за още толкова са си баш 140.
Мъри не е опростил нищо.

Парите са стари задължения и Мъри е поставил условие на Тонев да се официализират, ако искат да поеме Левски след Астана.

Това един мармот ли ти го каза или звездите ти го нашепнаха?

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 28 мар 2017 17:16

metodito написа:
Red_Neck написа:Кво се чудите?
Мъри не е опростил нищо.

Това един мармот ли ти го каза или звездите ти го нашепнаха?

Не, .... чиста логика :)
Два договора през 5 дни за по 70К.
Баждека и Тонев са били наясно със задължението към Мъри, .... иначе защо да подписват?
.... или си мислиш, че в Левски не се е плащало под масата? ;)
Само Лупи беше мега-идиот ..... :)

Ей го, .... официално от Мъри:
Категорично декларирам, че нямам намерение лично да се явявам в съда. Не се чувствам виновен, че искам след повече от десет години честно и почтено заработени пари. Ако това е престъпление, признавам се за виновен. Нека бъдат оневинени тези, които за близо десетилетие фалираха ПФК Левски спортно-технически и финансово, плащайки добри комисионни и заплати. На практика ръководството на клуба ще съди себе си за документ издаден, подпечатан с печата и подписан от директор на клуба.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 28 мар 2017 17:32

Ей го ... мармота :)

Мъри:
Ако съдът присъди делото в моя полза, средствата ще бъдат дадени за детски и левскарски каузи. Разбра се колко полезно е в ръководството на клуба да има представители на запалянковците на Левски. Те публично разказаха хронологията и категорично застанаха на страната на истината. По този начин дадоха възможност на многобройната левскарска общност да бъде информирана и да "прочете" много точно казуса

Ей го и какво казва по темата тръста:
"След разговори между Станимир Стоилов и представители на УС беше уточнено, че треньорът е готов да започне преговори в Левски, когато няма действащ договор с друг клуб и стига да бъде изчистени трупаните с времето дължими суми към него за класирането на Левски в Шампионска лига по начин, предложен от ръководството на клуба."

"По предложение на Иво Тонев беше сключено споразумение между ПФК Левски АД и Станимир Стоилов за разсрочване на дължимите суми във времето, така че да не обременяват текущия бюджет на клуба."

.... верно ли ти трябва мармот за да вържеш 2 и 2?

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 28 мар 2017 17:36

Ами, съдът ще каже кой е прав. Клубът твърди, че има документи, с които може да докаже, че старите задължения към Мъри са изчистени.
Той, от своя страна, не говори за такива по консултантски договор от 2016, а именно за тези, от преди 10 години.

Не виждам причина клубът да завежда дело, ако не може да докаже, че всичко е изплатено. Не е сериозно, тези пари да попречат за издаване на лиценз и това да е причината за дело-ако не могат да ги платят, как ще плащат доста по-сериозните задължения, следващи взимането на лиценза? А ако се окаже, че наистина делото е с цел забавяне, петното по клуба ще е огромно и незаличимо.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 28 мар 2017 17:51

Явно Мъри за това бе на мача с Локо Пд през есента да си търси парите от клуба :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 28 мар 2017 18:12

Умен ход на ръководството. ДПарите не се дължат, докато съдът не се произнесе и минават пред лицензионната комисия.

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 28 мар 2017 18:22

metodito написа:
mikata написа:Това са пари от премии които батков не е имал договор за тях с Мъри,всичко е било на устна договорка :roll:

Това звучи като вероятна теория, но защо се сключва договор за разсрочване? След като черно на бяло на Мъри не се дължат кинти. По този начин ги "осветляват" и така не само "Левски", ми и Мъри го отнася. :roll: Да не стане накрая така, че Мъри да има да дава на "Левски" едни 70 000? :lol:

Това, ако беше в някаква бяла държава, досега данъчните да са почнали да душат. Толко смърди тая работа. Не знам дали Мъри не си вкарва автогол. Със сигурност накрая някоя от страните накрая ще плаче, ми само да не сме ние феновете. :|

Докато не се види какво пише в договора всичко са догатки. Консултантските услуги са малко хлъзгаво понятие, но ме съмнява че неустойката по договора в случай че се докаже че Мъри не е извършил нищо подоговора, да е в размер на стойността на договора. Най-много да се окаже че Баждека не е имал право да подписва, но ако са приели работата на Мъри, то договора може да се счете от съда за изпълнен, малко ще е въпрос на адвокати, а ако адвокатите на Левски са като директорите, Мъри печели. Какво ще душат данъчните, че ми е малко любопитно? Няма плащане о договора, съответно няма и дължими данъци и/или осигуровки от страна на лицето, виж от страна на клуба не е точно така. Абе директорчето със качулката ще го яде, но за момента просто се прави на ербап.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Върни се в “Левски”