Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Kris_men2000
Re: Всекидневната около Левски
Това е трик на Мъри.Тази година му свършва договора с Астана.Ще го каним с мед и пита да става треньор на ЛЕВСКИ.Той не иска и да чуе за ЛЕВСКИ.Затова като се изпокарат за тези 70 000 лева ще си има оправдание да откаже на ЛЕВСКИ.И хоп току го виж станал подлога на Гнома.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
metodito написа:Кашчей написа:1982 написа:[offtopic]Същата работа беше и със Стойчо Младенов в ЦСКА, човекът 2 години си чака едни заплати, прави компромиси, лъгаха го, накрая, като си ги взе, беше опищян светът, как могло да си вземе парите, беше изкаран по-черен и от дявола ......
Няма такава циганска "държава" като България ..... постоянно те лъжат и те мотаят с парите, с честно заработените пари, а накрая, ако си ги поискаш, те изкарват най-големия подлец на света ......[/offtopic]
Малко ли пъти си чел от левскари, че някой играч бил "ял бял хляб в Левски" и сега, като е в друг клуб, не трябва да се натяга срещу Левски (същото беше и при вас). Странно мислене имат голяма част от феновете у нас по такива въпроси. Сега очаквам и повече да не искат Стоилов за треньор след тази негова молба до ЛК.
Почти всички тук сме зад Мъри, не ти вдявам кви ги говориш.
Дано си прав, а и аз не съм написал "всички". Времето ще покаже.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Kris_men2000 написа:Това е трик на Мъри.Тази година му свършва договора с Астана.Ще го каним с мед и пита да става треньор на ЛЕВСКИ.Той не иска и да чуе за ЛЕВСКИ.Затова като се изпокарат за тези 70 000 лева ще си има оправдание да откаже на ЛЕВСКИ.И хоп току го виж станал подлога на Гнома.
Казваш, няма да му предложат нов договор, и това го знаеш със сигурност!
@Методито, ето го първият!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей, преди да ти припомня някои факти искам да кажа, че не съм против Мъри да си получи парите. Но всичко по реда си. От приложените от теб копия от документи личи че:
1. Мъри е прекратил договор А-106/01.07.2007 на 15.05.2008 г. От тогава до сега колко време мина. Желязото се кове докато е горещо.
2. Мъри е подписал Споразумение за разсрочено разплащане на 26.05.2016 г. и Консултантски договор на 01.06.2016 г. И двете са подписани от Константин Баждеков.
3. Спас Русев встъпва в Левски на 30.08.2016 г. Знам, че е поел клуба с всички активи и пасиви. но не допускаш ли, че може и да не е бил уведомен за този казус.
Според мен, след тримесечно забавяне Мъри трябваше да изпрати адвоката си при адвоката на Левски и да решат нещата според действащото законодателство в Република България. Дъстли Мулдер направи това без излишна помпозност и шум. Ние разбрахме само, че съдът е присъдил 39000 Е на ищеца. Забележи, че към 31.03.2017 г. (нали това беше последния срок за лиценза) има действащо споразумение за разсрочено плащане, т.е. Левски формално е редовен. А така действително излиза, че Мъри предизвиква скандал за да се измъкне от евентуално обещание за завръщане. Всеки нормален човек ще си помисли, че при огромната заплата която взима в момента в Астана причината не са парите (на които действително има право), а нещо друго. Плюс това сам каза, че тези пари били "смешна работа." И от тук тръгват спекулациите. Грозна постъпка. Лош момент. Сякаш действително търси конфликт и причина да не се върне. Не го приемам, че се е взел за "голямата работа", че се стреми към големи отбори в сериозни първенства където смята, че му е мястото. Ако в предварителните разговори с Русев е поставил условията си- програма, екип, цели- и нищо от това не му е гарантирано? Да не е луд да се върне? Прави ми впечатление, че перспективните треньори от калибъра на Мъри, Ясен и Херо се въздържат да се обвържат с Левски. Защо ли? При нас идват само такива като Гонзо, Топчо, Митов. Сигурно още за цяла плеада некадърници и несретници тази позиция е мечта и биха я заели с радост и без повторна покана дори при унизителни условия. Стойностните бягат с финес.
1. Мъри е прекратил договор А-106/01.07.2007 на 15.05.2008 г. От тогава до сега колко време мина. Желязото се кове докато е горещо.
2. Мъри е подписал Споразумение за разсрочено разплащане на 26.05.2016 г. и Консултантски договор на 01.06.2016 г. И двете са подписани от Константин Баждеков.
3. Спас Русев встъпва в Левски на 30.08.2016 г. Знам, че е поел клуба с всички активи и пасиви. но не допускаш ли, че може и да не е бил уведомен за този казус.
Според мен, след тримесечно забавяне Мъри трябваше да изпрати адвоката си при адвоката на Левски и да решат нещата според действащото законодателство в Република България. Дъстли Мулдер направи това без излишна помпозност и шум. Ние разбрахме само, че съдът е присъдил 39000 Е на ищеца. Забележи, че към 31.03.2017 г. (нали това беше последния срок за лиценза) има действащо споразумение за разсрочено плащане, т.е. Левски формално е редовен. А така действително излиза, че Мъри предизвиква скандал за да се измъкне от евентуално обещание за завръщане. Всеки нормален човек ще си помисли, че при огромната заплата която взима в момента в Астана причината не са парите (на които действително има право), а нещо друго. Плюс това сам каза, че тези пари били "смешна работа." И от тук тръгват спекулациите. Грозна постъпка. Лош момент. Сякаш действително търси конфликт и причина да не се върне. Не го приемам, че се е взел за "голямата работа", че се стреми към големи отбори в сериозни първенства където смята, че му е мястото. Ако в предварителните разговори с Русев е поставил условията си- програма, екип, цели- и нищо от това не му е гарантирано? Да не е луд да се върне? Прави ми впечатление, че перспективните треньори от калибъра на Мъри, Ясен и Херо се въздържат да се обвържат с Левски. Защо ли? При нас идват само такива като Гонзо, Топчо, Митов. Сигурно още за цяла плеада некадърници и несретници тази позиция е мечта и биха я заели с радост и без повторна покана дори при унизителни условия. Стойностните бягат с финес.
wilge написа:Кашчей, преди да ти припомня някои факти искам да кажа, че не съм против Мъри да си получи парите. Но всичко по реда си. От приложените от теб копия от документи личи че:
Мъри е в правото си да си потърси по този начин парите, след като Левски не изпълнява с години задълженията си към него. Дори подписаното преди 10 месеца споразумение не е изпълнено, повече дори-няма и наченки на започване на изпълнение. Иначе е добре да ви даде на съд в Лозана, но нали знаеш, че там нещата ще се проточат доста, а докато има заведено дело, без окончателно решение, лиценз се получава. Това споразумение, което се визира, обаче не може да послужи пред ЛК сега, защото е старо и до 31.12.2016 не е изпълнено-ще трябва ново. Странни са ми и вижданията, че по този начин Стоилов си оставял вратичка да откаже на Левски, сякаш не може да откаже и без този сигнал. Това, че феновете го искат силно съвсем не означава, че той не трябва да избере най-доброто за себе си. И да, Стоилов е прав, че тази сума е смешна, защото вие, феновете, я докарвате като глоби за клуба сигурно за по-малко от сезон.
Ако Левски продължи да се управлява по същия начин, и ако феновете (част от тях, но не малка явно) продължат да се месят в работата на ръководството и да го изнудват, няма да е далеко времето, когато ще има повторение на сагата с ЦСКА. Само че ония имаха доста стабилен клуб за припознаване, докато при вас нещата никак не са розови в това отношение.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
wilge написа:Кашчей, преди да ти припомня някои факти искам да кажа, че не съм против Мъри да си получи парите. Но всичко по реда си. От приложените от теб копия от документи личи че:
1.Мъри явно е мислил, че няма да чака тези пари 10 години. Иначе, ще си ги е поискал тогава. Пак по същият начин, най-вероятно.
2.Е и?
3.Как не е уведомен, като 3 месеца правиха одит. Голяма, специализирана компания. Или са правили само на хартия, а всъщност нищо?
Споразумението за разсрочено плащане, явно не се спазва, иначе Мъри нямаше да предприеме нищо. Как Левски е редовен, като от септември до сега е трябвало да изплати половината пари, а не е платил стотинка? Да, може би Мъри има някакъв мотив, различен от самите пари. Може би дори си търси повод, да не се върне, въпреки че аз не виждам защо му е да прави такива циркове, като просто може да откаже и толкова. Може би търси внимание към себе си в момента, или по-скоро към това, което наистина се случва в клуба. Може да е наясно, че работата отива към фалит и това е последен шанс да си вземе парите.
Каквито и да са причините, аз не го обвинявам за нищо. Срамота е 10 години да плащаме на "футболисти" от кол и въже, но не и на човек, дал толкова много на Левски.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Колега, не си прав. Споразумениято, не е написано от Баждеков, нито от Мъри, вярваш ли че изпълнителната директорка на Левски, която е в клуба като юристконсулт от 10-ина години е пропуснала да спомене за това споразумение, което вероятно е изготвено от нея, в клуба няма 10 юристконсулта, и все още ще бъде директорка? Та нали Спас я направи такава. Мъри неведнъж е заявил какво трябва да предложи Левски, за да се завърне, по спомени май имаше изисквания за школа и т.н. и това без да му е коментирана заплатата, никой няма да му се разсърди като не се върне. Парите са си важни в този живот, условията на работа също. Мъри е професионалист, в Левски в момента само абревиатурата е "професионална", всичко друго си е чиста аматьорщина.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!
Чакаме днес официално становище от клуба по случая Мъри (декларация) 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
ММ1914 написа:Колега, не си прав. Споразумениято, не е написано от Баждеков, нито от Мъри, вярваш ли че изпълнителната директорка на Левски, която е в клуба като юристконсулт от 10-ина години е пропуснала да спомене за това споразумение, което вероятно е изготвено от нея, в клуба няма 10 юристконсулта, и все още ще бъде директорка? Та нали Спас я направи такава. Мъри неведнъж е заявил какво трябва да предложи Левски, за да се завърне, по спомени май имаше изисквания за школа и т.н. и това без да му е коментирана заплатата, никой няма да му се разсърди като не се върне. Парите са си важни в този живот, условията на работа също. Мъри е професионалист, в Левски в момента само абревиатурата е "професионална", всичко друго си е чиста аматьорщина.
Колега, прав съм! Чети по- внимателно. Започвам с изричната уговорка, че не съм против това Мъри да си получи парите. Те са си негови, изкарал ги е с труд и има право на тях. Не ми харесва НАЧИНА по който си ги поиска. Нима от 2008 година до сега той не разбра за какво иде реч? Ако от Левски имаха намерение да му платят щяха ли да чакат толкова години? Няма да споменавам колко на измислени играчи от екзотични дестинации бяха изплащани суми от подобен род. Явно става въпрос за нещо друго. Минава ми през ума мисълта за един ДИРЕКтор който прави нарочни входящи трансфери с неподходящи за Левски футболисти срещу подходящи комисионни (случая Нар), след провала им прекратява договорите им с полагащата им се компенсация пак срещу подходяща комисионна и на края се бие в гърдите как е работил за Левски без пари. Но това аз си го мисля, но не го твърдя тъй като нямам никакви доказателства. Споразумението не е написано от Баждеков, то е подписано от Баждеков. Не зная какъв управленски опит имаш, но когато се занимаваш с много дейности не можеш да вникнеш във всички детайлно. За целта назначаваш доверени хора във всички ресорни дейности. Защо не допуснеш, че юрис(т)консулта нарочно или по недоглеждане не е съобщил на собственика (което не ми се вярва, но го допускам) за този дълг. Пак нещо не се връзва. Мъри не е случаен. Пак стигаме до разговорите между Русев и Стоилов. Треньорът има свои виждания за развитието на клуба (екип, трансфери, школа, методика, програма, обучения и т.н.) които излага пред собственика като необходими условия за успешно развитие на клуба. Ако евентуално се върне в Левски Мъри ще дойде да победи, а не да се провали. Не съм прочел никъде какво е отговорил и дали въобще е отговорил Русев. Колкото и деликатно да премълчиш, то отговорът се приема за негативен. По- горе съм го написал- да не е луд да се върне като нищо не му е гарантирано? Защо да се върне? Ти сам си го написал. Мъри е професионалист. Пак да се върнем към парите. Прав е да си ги иска. Не ми харесва НАЧИНА. Така само се вдига шум без да е сигурно получаването им. За това някои колеги писаха, че си търси повод да не се върне. Но вината да не е в него. Много добре знае с какви хора си има работа. Начинът е този по който постъпи Дъстли Мулдер. За да няма спекулации.
Преди месец Мъри каза,че е питал директорката за парите,тя му казала,че трябва да пита Спас,той е обвини,че работи в Левски от 6 години и че тя има вина за ситуацията в клуба 
https://topsport.bg/levski/mari-stoilov ... dobar.html
https://topsport.bg/levski/stanimir-sto ... evski.html

https://topsport.bg/levski/mari-stoilov ... dobar.html
Един от най-обичаните левскари - Станимир Стоилов даде емоционално интервю пред колегите от "Дарик Радио", в което разкри, че вече 9 години клубът му дължи пари. Той е получил уверението на Спас Русев и изпълнителния директор- Диана Иванова, че тази нередност ще бъде коригирана, но това така и не се случило.
Според него Левски ще оцелее въпреки трудния период, в който се намира столичният гранд.
"Трябва да създадем условия за правилното развитие на Левски. Аз искам да гледам хората в очите. Не да излизат и да си говорим лъжи. Какви лъжи ли? Ето например с мен. Попитах изпълнителния директор на Левски за парите, които на мен ми дължат от години, а той ми каза: "Трябва да попитам собственика и до два дни ще ти се обадя". Първо, какъв е този изпълнителен директор (б.р. - Диана Иванова), който не може да вземе самостоятелно решение по даден въпрос и трябва да се допитва до собственика? И второ, още никой не ми се е обадил", коментира Стоилов в ефира на "Спортно шоу Гонг" по "Дарик" радио.
https://topsport.bg/levski/stanimir-sto ... evski.html
България има природни богатства,