Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
До преди две седмици Мъри бе сигурен,че няма да последваме цска 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- metodito
- Контакти:
koisa написа:Може до Мъри да е стигнал слух, че лятото Финягата ще се опита да ни хвърли през борда както стана с онези и бърза да си търси парите. Все пак наглостта на управниците в клуба е повече от гнусна. Мъри е прав да си търси парите, но не одобрявам начина, по който го прави.
Абе има логика това де го казваш... ама едва ли. Не знам... Аз не съдя Мъри. Правилно постъпва, а тоя нещастник, ако няма 70 хилки да извади, за какво говорим...
- metodito
- Контакти:
mikata написа:До преди две седмици Мъри бе сигурен,че няма да последваме цска
Ем, шАфьора нали каза, че сме във фалит? Между другото как играем, като сме във фалит?
На дъртия комунист само почивката в Куршевел за 1 седмица му струва повече от дълга на Левски към Мъри, дето 10 години го чака човекът, за какво говорим, бахти наглецът е този дъртак.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
metodito написа:koisa написа:Може до Мъри да е стигнал слух, че лятото Финягата ще се опита да ни хвърли през борда както стана с онези и бърза да си търси парите. Все пак наглостта на управниците в клуба е повече от гнусна. Мъри е прав да си търси парите, но не одобрявам начина, по който го прави.
Абе има логика това де го казваш... ама едва ли. Не знам... Аз не съдя Мъри. Правилно постъпва, а тоя нещастник, ако няма 70 хилки да извади, за какво говорим...
За мен също е правилно Мъри да си търси парите. И разбирам, че го лъжат от 10 години, но не е това начина да си ги вземе. Точно Мъри не е останал на 70 000 лв и заради тях да застрашава лиценза на клуба ми е някак странно. Финягата, че няма да извади 2 лв е повече от ясно.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
- metodito
- Контакти:
Още повече, че е докарал над 10 000 000 евро на клуба. Абе, няма такава пародия.
koisa написа:metodito написа:koisa написа:Може до Мъри да е стигнал слух, че лятото Финягата ще се опита да ни хвърли през борда както стана с онези и бърза да си търси парите. Все пак наглостта на управниците в клуба е повече от гнусна. Мъри е прав да си търси парите, но не одобрявам начина, по който го прави.
За мен също е правилно Мъри да си търси парите. И разбирам, че го лъжат от 10 години, но не е това начина да си ги вземе. Точно Мъри не е останал на 70 000 лв и заради тях да застрашава лиценза на клуба ми е някак странно. Финягата, че няма да извади 2 лв е повече от ясно.
Ти ако имаш да взимаш от някой 150 000 лв. опростил си му половината,разсрочил си му ги на 10 вноски и го чакаш десет години и знаеш ,че ще си вземеш парите само по този начин като му извиеш ръцете как ще постъпиш?
Сектора стигна дъното с тия политически пропаганди! Да им е*а майката на тия копеленца!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Срас какво толкова ги омая ветераните та го подкрепиха,та даже и Сираков ходи на срещата 

България има природни богатства,
Спас Русев изумен ,Боримиров в шок.... все едно има да взима 3 млн. до другия петък....70 000 лева ако няма ....какво тогава има?