Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот mikata » 24 мар 2017 16:00

До преди две седмици Мъри бе сигурен,че няма да последваме цска :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 мар 2017 16:01

koisa написа:Може до Мъри да е стигнал слух, че лятото Финягата ще се опита да ни хвърли през борда както стана с онези и бърза да си търси парите. Все пак наглостта на управниците в клуба е повече от гнусна. Мъри е прав да си търси парите, но не одобрявам начина, по който го прави. :geek:

Абе има логика това де го казваш... ама едва ли. Не знам... Аз не съдя Мъри. Правилно постъпва, а тоя нещастник, ако няма 70 хилки да извади, за какво говорим...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 мар 2017 16:02

mikata написа:До преди две седмици Мъри бе сигурен,че няма да последваме цска :idea:

Ем, шАфьора нали каза, че сме във фалит? Между другото как играем, като сме във фалит?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 24 мар 2017 16:04

На дъртия комунист само почивката в Куршевел за 1 седмица му струва повече от дълга на Левски към Мъри, дето 10 години го чака човекът, за какво говорим, бахти наглецът е този дъртак.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 24 мар 2017 16:05

metodito написа:
koisa написа:Може до Мъри да е стигнал слух, че лятото Финягата ще се опита да ни хвърли през борда както стана с онези и бърза да си търси парите. Все пак наглостта на управниците в клуба е повече от гнусна. Мъри е прав да си търси парите, но не одобрявам начина, по който го прави. :geek:

Абе има логика това де го казваш... ама едва ли. Не знам... Аз не съдя Мъри. Правилно постъпва, а тоя нещастник, ако няма 70 хилки да извади, за какво говорим...

За мен също е правилно Мъри да си търси парите. И разбирам, че го лъжат от 10 години, но не е това начина да си ги вземе. Точно Мъри не е останал на 70 000 лв и заради тях да застрашава лиценза на клуба ми е някак странно. Финягата, че няма да извади 2 лв е повече от ясно.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 мар 2017 16:12

Още повече, че е докарал над 10 000 000 евро на клуба. Абе, няма такава пародия.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 24 мар 2017 16:14

koisa написа:
metodito написа:

За мен също е правилно Мъри да си търси парите. И разбирам, че го лъжат от 10 години, но не е това начина да си ги вземе. Точно Мъри не е останал на 70 000 лв и заради тях да застрашава лиценза на клуба ми е някак странно. Финягата, че няма да извади 2 лв е повече от ясно.

Ти ако имаш да взимаш от някой 150 000 лв. опростил си му половината,разсрочил си му ги на 10 вноски и го чакаш десет години и знаеш ,че ще си вземеш парите само по този начин като му извиеш ръцете как ще постъпиш?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 24 мар 2017 16:15

Сектора стигна дъното с тия политически пропаганди! Да им е*а майката на тия копеленца!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 24 мар 2017 16:16

Срас какво толкова ги омая ветераните та го подкрепиха,та даже и Сираков ходи на срещата :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 24 мар 2017 16:19

Спас Русев изумен ,Боримиров в шок.... все едно има да взима 3 млн. до другия петък....70 000 лева ако няма ....какво тогава има?

Върни се в “Левски”