Мнениеот delqnski47 » 25 авг 2022 22:52
rsk написа:delqnski47 написа:rsk написа:delqnski47 написа:rsk написа:delqnski47 написа:И кой много бил приказвал срещу Базел...
И във форума, и извън него. Нещо загубата на Левски ви даде някакви крила, дето току що ви ги отрязаха.
obi4am_pirin, не знам дали и за бронза ще се борим. Тирето са в по-добра позиция от нас за там.
Големи глупости. Специално срещу Базел коментарите бяха повече от трезви
Особено след първия мач. Четох и слушах за някакви групи.
Е, 4х4 трезво е предвидил, че Базел ще искат да бият с 2:0, НО НЯМА ДА ИМ СЕ ПОЛУЧИ.
В крайна сметка ви опънаха без напрежение, въпреки, че сте евробоец и страшилище.
Абе виж в темата ми в червения форум коментарите, не се излагай
П.П. Всеки нормален фен ще иска отбора да му е в групи . Вие тия групи ги бистрихте след първия мач с Хамруна и аз тогава ви казах че сте евроонова с риск да ми се подиграете после.
Аз четох достатъчно коментари и тук, и на други места. И на живо слушах оди за евробоеца. И в темата почти всички коментари са с очаквания за отстраняване на Базел. С кое се излагам?
Еми групите ще ги гледате през същия крив макарон като нас. Нищо, че явно е невероятна чест да отпаднете от Базел.
Уверен съм, че тепърва ще се наслаждаваме на БГБоеца, след като Евробоеца отпадна.
То щото е ненормално да пожелаеш успех на отбора :D
Виж коментара на Илич преди мача. Още като му видях коментара, знаех че нашите излизат като аутсайдери. А онея играха на двеста процента щото имаха невероятния шанс да ви вземат оная приза която почва с Е след второ поредно отпадане срещу отбор с бюджет 10 пъти по малък.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.