Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Harpuna

Re: Без цензура!

Мнениеот Harpuna » 25 авг 2022 22:46

1914.1902 написа:от 1914.1902 » 24 авг 2022 11:08

1914.1902 написа:
Harpuna написа:Дами и господа. Виктория Пилзен една година по-късно в групите на ШЛ. Ебати слабия отбор...

Надградили са, а други не са, ама изобщо.

; )

на някои доста бързо им изгасиха фенерите

Ми не сме надградили. За мен тоя отбор е по-слаб от тоя от миналия сезон. Просто торпедото осра всичко както обикновенно и си би камшика. С Илич пролетта нямаше да е такава.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 25 авг 2022 22:48

delqnski47 написа:
rsk написа:
delqnski47 написа:
rsk написа:
delqnski47 написа:
rsk написа:Абе и вие много приказвахте и бързо и лесно ви приземиха. А предполагам с Числото резултатът ще е сходен и започва подготовката за Бат Стамен.

И кой много бил приказвал срещу Базел...

И във форума, и извън него. Нещо загубата на Левски ви даде някакви крила, дето току що ви ги отрязаха.
obi4am_pirin, не знам дали и за бронза ще се борим. Тирето са в по-добра позиция от нас за там.

Големи глупости. Специално срещу Базел коментарите бяха повече от трезви

Особено след първия мач. Четох и слушах за някакви групи.
Е, 4х4 трезво е предвидил, че Базел ще искат да бият с 2:0, НО НЯМА ДА ИМ СЕ ПОЛУЧИ.
В крайна сметка ви опънаха без напрежение, въпреки, че сте евробоец и страшилище.

Абе виж в темата ми в червения форум коментарите, не се излагай
П.П. Всеки нормален фен ще иска отбора да му е в групи . Вие тия групи ги бистрихте след първия мач с Хамруна и аз тогава ви казах че сте евроонова с риск да ми се подиграете после.

Аз четох достатъчно коментари и тук, и на други места. И на живо слушах оди за евробоеца. И в темата почти всички коментари са с очаквания за отстраняване на Базел. С кое се излагам?
Еми групите ще ги гледате през същия крив макарон като нас. Нищо, че явно е невероятна чест да отпаднете от Базел.
Уверен съм, че тепърва ще се наслаждаваме на БГБоеца, след като Евробоеца отпадна.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 25 авг 2022 22:48

ReBorn1982 написа:
damyanov1963 написа:Ако тия от Литекс не бяха излязли тоновете с помия по Левски преди мача и да ни се хвалят с "поредната" си евровечер, щеше да ми е през оная работа, че паднали от некъв си Базел, но сега удоволствието е в пъти по-голямо.

Пусни си мача в Малта, Партизан се лигавят и пак ще бият тия смешници Хамрун. Тия са най-слабият отбор, отстранявал български тим. Хамрун от Малта.

Сега е вашата евровечер. Ще се наслаждавам на вас.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Snatch
Контакти:

Мнениеот Snatch » 25 авг 2022 22:48

damyanov1963 написа:
peliforewer написа:
damyanov1963 написа:Литекс да почерпи! Тоя път отърва резила на тупан в групите и на ЛЕ и на тая на скъсаняците.
Кво стана с Евровечертаааааа?!
Още ли сте пред телевизора?
Левски отстрани единствения по-стойностен отбор тази година.
Тия от Ловеч имаха късмет, че не се паднаха с Хамрун, ами с разни Гьорчевци и ирландски сервитьори, ама и те ги биха и то тука!
Нека вдигнем пълни чаши и дружно да си кажем - НАЗДРАВЕ!

Бедни ми бедни Дамянов, голям ти е меракът да станеш за резил.

От тебе по-голем резил има ли бе, нещастник?!

Казват че хората с годините поумнявали, ама кво се учудвам, те рогатите са добитък и при тях е обратното.
Keep Walking

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 авг 2022 22:49

Изображение
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Harpuna

Мнениеот Harpuna » 25 авг 2022 22:49

Очаквано злобата и комплексите взимат връх навсякъде. Празнува се все едно ЦСКА е отпаднал от отбор от фарьорските острови.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 25 авг 2022 22:51

Е не, ще ви правим евала, че отпаднахте. Като сте паднали от Базел да вземат да ви пуснат в групите, че сте много важни? А и да си го кажем честно, тия ви биха с прекалено малко. Реално можеха бая с повече.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 25 авг 2022 22:52

Snatch написа:
damyanov1963 написа:
peliforewer написа:
damyanov1963 написа:Литекс да почерпи! Тоя път отърва резила на тупан в групите и на ЛЕ и на тая на скъсаняците.
Кво стана с Евровечертаааааа?!
Още ли сте пред телевизора?
Левски отстрани единствения по-стойностен отбор тази година.
Тия от Ловеч имаха късмет, че не се паднаха с Хамрун, ами с разни Гьорчевци и ирландски сервитьори, ама и те ги биха и то тука!
Нека вдигнем пълни чаши и дружно да си кажем - НАЗДРАВЕ!

Бедни ми бедни Дамянов, голям ти е меракът да станеш за резил.

От тебе по-голем резил има ли бе, нещастник?!

Казват че хората с годините поумнявали, ама кво се учудвам, те рогатите са добитък и при тях е обратното.

И на тебе честита Евровечер!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Harpuna

Мнениеот Harpuna » 25 авг 2022 22:52

damyanov1963 написа:
Harpuna написа:
damyanov1963 написа:Ако тия от Литекс не бяха излязли тоновете с помия по Левски преди мача и да ни се хвалят с "поредната" си евровечер, щеше да ми е през оная работа, че паднали от некъв си Базел, но сега удоволствието е в пъти по-голямо.

"Некъв Базел" Мислех те за малко по-умен заради възрастта но пък може и да си във фаза с чашките. Не знам кое е от двете е.

Къде ви останаха големите приказки преди мача бе, нещастници?!

Големите приказки са че отстранихме толкова отбори за последните 5 години насам колкото вие от 2005 година. Ако не вярваш провери.
Последна промяна от Harpuna на 25 авг 2022 22:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 25 авг 2022 22:52

rsk написа:
delqnski47 написа:
rsk написа:
delqnski47 написа:
rsk написа:
delqnski47 написа:И кой много бил приказвал срещу Базел...

И във форума, и извън него. Нещо загубата на Левски ви даде някакви крила, дето току що ви ги отрязаха.
obi4am_pirin, не знам дали и за бронза ще се борим. Тирето са в по-добра позиция от нас за там.

Големи глупости. Специално срещу Базел коментарите бяха повече от трезви

Особено след първия мач. Четох и слушах за някакви групи.
Е, 4х4 трезво е предвидил, че Базел ще искат да бият с 2:0, НО НЯМА ДА ИМ СЕ ПОЛУЧИ.
В крайна сметка ви опънаха без напрежение, въпреки, че сте евробоец и страшилище.

Абе виж в темата ми в червения форум коментарите, не се излагай
П.П. Всеки нормален фен ще иска отбора да му е в групи . Вие тия групи ги бистрихте след първия мач с Хамруна и аз тогава ви казах че сте евроонова с риск да ми се подиграете после.

Аз четох достатъчно коментари и тук, и на други места. И на живо слушах оди за евробоеца. И в темата почти всички коментари са с очаквания за отстраняване на Базел. С кое се излагам?
Еми групите ще ги гледате през същия крив макарон като нас. Нищо, че явно е невероятна чест да отпаднете от Базел.
Уверен съм, че тепърва ще се наслаждаваме на БГБоеца, след като Евробоеца отпадна.

То щото е ненормално да пожелаеш успех на отбора :D
Виж коментара на Илич преди мача. Още като му видях коментара, знаех че нашите излизат като аутсайдери. А онея играха на двеста процента щото имаха невероятния шанс да ви вземат оная приза която почва с Е след второ поредно отпадане срещу отбор с бюджет 10 пъти по малък.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Левски”