Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот 1982 » 22 мар 2017 15:21

Естествено, че ще карате както досега, имаш ли съмнение въобще ??! Ники Митов ще бъде оставен да окепази селекцията и подготовката и след дежурното ранно отпадане от ЕКТ, както и няколко лоши резултата в началото на новата Дриша Лига, ще бъде освободен ...... един и същи филм е всеки сезон. Същото ще е и при Литекс-София, въобще в целия ни """"футбол"""" се "работи" така - некомпетентно, некадърно, на парче - от днес за утре ...... само в Делиормана вършат наистина нещо.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 23 мар 2017 06:51

Левски ще си връща Исмаил Иса

Левски вече работи повече от сериозно по лятната си селекция. "Меридиан Мач" твърди, че на едно от челните места в списъка на спортно-техническия щаб е Исмаил Иса. В момента таранът е собственост на молдовския Дачия, но договорът му изтича през лятото и той става свободен агент. От "Герена" вече са осъществили контакт с футболиста, като вероятността да се върне в отбора е голяма, но все още няма яснота на 100%.

В Левски вече са определили точно централния нападател като основен приоритет в селекцията. На "Герена" не са особено доволни от Бабатунде Адениджи, който има потенциал, но трудно бележи голове и очевидно му трябва още доста да расте. Привлеченият през зимата Амаду Сукуна пък не отговаря на профила на типичния централен нападател и така "сините" ще са принудени да търсят дори двама играчи на тази позиция. Набелязани са доста имена от чужбина за селекцията.

Исмаил Иса изглежда добър вариант, тъй като той с успех игра на два пъти в Левски. Поради огромната конкуренция обаче не успя да стане първи избор. За последно той игра заедно с Гара Дембеле в предни позиции, като дори от пейката успя да реши няколко важни мача на тима, сред които и евробитката с шведския Калмар.

http://www.sportal.bg/news.php?news=655281

:?
Навремето почти всички сайтове копираха от Гонг и то дословно(Гонг бе еталон за спортна журналистика ) а в подобни парцали като спортал почти не влизах .
В момента за мен спортал е поне с две класи над Гонг ... бах и спортната журналистика !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 23 мар 2017 09:02

Нови трябва да се търсят в Чехия,Словакия,Словения..Унгария те са по-близки като народност до нас,писна ми от некадърни негри :idea:
Сандберг може да се окаже,че не е лош,но трудно се свиква при нас :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

kubrat
Контакти:

Мнениеот kubrat » 23 мар 2017 10:10

Иса не е лош вариант, но доскоро имахте играчи с подобен профил- Венци Христов, Галин Иванов...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 мар 2017 11:10

kubrat написа:Иса не е лош вариант, но доскоро имахте играчи с подобен профил- Венци Христов, Галин Иванов...

Аз пък мисля, че няма общо с тях. Иса си беше голаджия. Сега не знам. Но попадна в кофти момент в мъжкия състав - по времето на Гарата. Ако не беше Иса, нямаше да играем в групите на ЛЕ с Ясен Петров. Лично аз обаче бих искал играч с друг профил. Иса е чиста деветка. Аз мисля, че ни трябва и един играч тип Бабангида - подвижен нападател с възможности да снове по целия фронт на атаката. Като това бразилче де го взеха Лудогорец от Ботев. Разбира се такъв футболист да намериш като свободен агент, трудна работа.

И ми писна с тази тактика от Стоев насам - с две крила и колче между тях. Или поне във вида, в който го изпълняват - супер дървено. Спрат ни крилата... не, че ги имаме. И дотам. Почва се едно кюскане, едно лутане. Много предвидими сме. Играем, не само ние, всички бг отбори, супер спрял футбол.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 23 мар 2017 11:29

Знам от човек близък до Левски, че за сега замисъла е да се вземат двама или трима младежки или юношески национали от Септември , както и няколко такива от други отбори. Новопривлечени чужденци няма да има а доста хора от този отбор ,ще си отидат.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 23 мар 2017 11:30

Иса не е лош вариант. Не е типичната тромава деветка, по спомени играеше по-раздвижено. Крила нямаме, това е ясно. Пита се защо Митов ако остане дали би играл с двама в атака Тунде -Иса, които да се сменят местата + дълбока преса, както се опита да играе Дедо в началото.

За нападението се взимат мерки, но десен бек кога ? А резерва на Минев ?!
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 23 мар 2017 12:50

Вместо зимната пауза да се вземе добър треньор и 2-3 по-класни играчи от сегашните и да се обиграва отбора през пролетта, ние сега не знаем с какъв отбор ще останем през лятото :idea:

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 23 мар 2017 13:03

gihuelo написа:Знам от човек близък до Левски, че за сега замисъла е да се вземат двама или трима младежки или юношески национали от Септември , както и няколко такива от други отбори. Новопривлечени чужденци няма да има а доста хора от този отбор ,ще си отидат.

В Берое (есента) и Славия се опитаха с млади играчи и се видя до къде стигнаха :idea:

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 23 мар 2017 19:28

mikata написа:Вместо зимната пауза да се вземе добър треньор и 2-3 по-класни играчи от сегашните и да се обиграва отбора през пролетта, ние сега не знаем с какъв отбор ще останем през лятото :idea:

Мислиш ли, че на ръководството му пука за Левски ? Кой ще извади пари за добър треньор и за класни играчи ?

Върни се в “Левски”