Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Dust
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Dust » 25 авг 2022 22:03

W84me написа:Първия сблъсък на Тирето с полу-аматьорски отбор и отпадане. Напълно нормално, футболно ампутиран отбор, няма как да бие дори ботушари, като Базел.

По-слаб именит отбор едва ли скоро ще срещне който и да е наш отбор.
ЦСКА-София чисто футболно в този мач бяха един организиран хаос.

Лудогорец в групите е много вероятно да не спечелят повече от 3 точки
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 25 авг 2022 22:04

W84me написа:Първия сблъсък на Тирето с полу-аматьорски отбор и отпадане. Напълно нормално, футболно ампутиран отбор, няма как да бие дори ботушари, като Базел.

Партизан почти на ходом играе в Малта, не знам дали се и изпотиха първата част.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 25 авг 2022 22:05

delqnski47 написа:Нашите да пуснат жалба срещу Базел !!! :(((

Да!
Оня дето го даваха на трибуните беше дръпнал 3-4 "линийки" и разсейваше ЦСКА
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 25 авг 2022 22:05

W84me написа:
delqnski47 написа:

Абе ти пиян ли си

Тоя Базел е адски слаб отбор, но вие сте трагични. От 10 изиграни мача, нямате нито 1 гол след някаква футболна комбинация. Всичко е късмет и дузпа.

Нападението ни тепърва има да се пили и това си го знаем. А Базел е отбор за 80 милиона . Тук се побират няколко Хамруна + синия евроидиот...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 25 авг 2022 22:06

Адвокатите ви да напишат, че днес игра Литекс, а не ЦСКА за да се преиграе мача. Хахахаха.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 25 авг 2022 22:06

W84me написа:
delqnski47 написа:

Абе ти пиян ли си

Тоя Базел е адски слаб отбор, но вие сте трагични. От 10 изиграни мача, нямате нито 1 гол след някаква футболна комбинация. Всичко е късмет и дузпа.

МозАк , тези ако са полуаматьори не знам как ще наречеш Хамрун :) Но твоята цел тук е да се заяждаш а не да коментираш :)

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 25 авг 2022 22:07

realno написа:

Адвокатите ви да напишат, че днес игра Литекс, а не ЦСКА за да се преиграе мача. Хахахаха.

Майка ти знае ли че след 22ч си на компютъра?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 25 авг 2022 22:07

Dust написа:

По-слаб именит отбор едва ли скоро ще срещне който и да е наш отбор.
ЦСКА-София чисто футболно в този мач бяха един организиран хаос.

Лудогорец в групите е много вероятно да не спечелят повече от 3 точки

Базел е по добър от онзи Базел преди две години и това го казва не кой да е а Петър Александров....
И тук си пролича че в действителност е така
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 25 авг 2022 22:07

delqnski47 написа:Нападението ни тепърва има да се пили и това си го знаем. А Базел е отбор за 80 милиона . Тук се побират няколко Хамруна + синия евроидиот...

На Базел ляв бек му е Нейтън Олдър, централни защитници са му някакви куци коне, дори нямат нападател, нямат плеймейкър, имат Шалай на 40 години, дето влиза за публиката. Реалният резултат в този мач обаче е около 5:0 за отбор на предпоследно място в Швейцария.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 25 авг 2022 22:08

realno написа:

Хахахаххахах, може да.
Айде сега си лягай, евроидиот :)
Sofia.

Върни се в “Левски”