Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот ugly bug » 25 авг 2022 22:00

Aronaks написа:
ugly bug написа:
Aronaks написа:
ugly bug написа:
W84me написа:Много умряло Тире. Такъв кеч и при Тройчо не сте играли. Да продължавате така, скоро повече от калъфка нЕма да има.

Стой буден!
След нашия мач , започва този на Левски .

Левски ще играе в неделя вечер пред пълен гостуващ сектор, а следващия четвъртък ще играе на националния стадион пред 30 000 левскари. А вие през уикенда пак пред 500 заблудени и обречени на изчезване припоци. И финал в Европа да играете си оставате все същите жалки припознавачи, които си режат гредите и сменят отбора за обещания за титли.

Гледай телевизора и продължавай да гризеш копита и да пилиш рога !

Сега искам да запалиш фенерчето на телефона си и да започнеш да пееш К*р за Левски. Нали това можете само.

А, не ..!
Сега пускам да гледам Харпун !
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 25 авг 2022 22:00

Първия сблъсък на Тирето с полу-аматьорски отбор и отпадане. Напълно нормално, футболно ампутиран отбор, няма как да бие дори ботушари, като Базел.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 25 авг 2022 22:00

Aronaks написа:
ugly bug написа:
Aronaks написа:
ugly bug написа:
W84me написа:Много умряло Тире. Такъв кеч и при Тройчо не сте играли. Да продължавате така, скоро повече от калъфка нЕма да има.

Стой буден!
След нашия мач , започва този на Левски .

Левски ще играе в неделя вечер пред пълен гостуващ сектор, а следващия четвъртък ще играе на националния стадион пред 30 000 левскари. А вие през уикенда пак пред 500 заблудени и обречени на изчезване припоци. И финал в Европа да играете си оставате все същите жалки припознавачи, които си режат гредите и сменят отбора за обещания за титли.

Гледай телевизора и продължавай да гризеш копита и да пилиш рога !

Сега искам да запалиш фенерчето на телефона си и да започнеш да пееш К*р за Левски. Нали това можете само.

Ама няма никакъв проблем ... :))) По големи евроидиоти от вас няма и даже ваши го признават
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
levski4ever86

Мнениеот levski4ever86 » 25 авг 2022 22:01

teerr написа:Някой нещо да каже за Никиту?!

С Никиту на вратата Базел щеше да бие с 4-5 гола разлика.
[center]България е нашата родина, Апостола е нашия баща, "Георги Аспарухов" е стадиона, а "Левски" е в нашите сърца!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/ByfNCqX.png[/wrapimg][/center]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 25 авг 2022 22:01

Лудогорец утре ще са във втора урна при жребия.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 25 авг 2022 22:01

W84me написа:Първия сблъсък на Тирето с полу-аматьорски отбор и отпадане. Напълно нормално, футболно ампутиран отбор, няма как да бие дори ботушари, като Базел.

Абе ти пиян ли си
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

capnclive
Контакти:

Мнениеот capnclive » 25 авг 2022 22:02

Честито на Лудите. Не играха кой знае какво, но пък и ракът е риба.
За другите боклуци - Харе обратно на ХИМИЧЕСКА-ТОАЛЕТНА АРМИЯ и гришони да разпуска цирка.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 25 авг 2022 22:02

Нашите да пуснат жалба срещу Базел !!! :(((
Sofia.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 25 авг 2022 22:03

Искам да успокоя заблудените припоци, че днес не падне ЦСКА, а Литекс. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 25 авг 2022 22:03

delqnski47 написа:
W84me написа:Първия сблъсък на Тирето с полу-аматьорски отбор и отпадане. Напълно нормално, футболно ампутиран отбор, няма как да бие дори ботушари, като Базел.

Абе ти пиян ли си

Тоя Базел е адски слаб отбор, но вие сте трагични. От 10 изиграни мача, нямате нито 1 гол след някаква футболна комбинация. Всичко е късмет и дузпа.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”