Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Kotooshu » 17 мар 2017 17:05

Не мога да разбера защо има още хора който си мислят , че финият бизнесмен от Лондон му пука за Левски и ще направи нещо добро за клуба ... напротив въпреки него трябва да се борим да оцелеем !!!
В момента е затишие преди изборите и не очаквам нищо да се случи , а след изборите .... жална ни майка :(
Мъри , колко и да го обичаме в Левски няма да се върне ако няма пари за играчи и ясна стратегия за клуба .
За мен Херо е истината ... погледнете откритията на Херо в Черноморец ...Жужу, Асис, Шаешу и Боли ....
Футболисти със свободни трансфери , не ми се търси да видя колко пари докараха на Черноморец !
Направо ми се реве като се сетя , че го броях за наш треньор и го чаках като месия и накрая Гонзо ...
За три години близо 60 футболери ни късаха нервите , а изходящите трансфери 0 ...
Вярвам , че с Херо за няколко години ще си изплатим дълговете а и ще бъдем сериозен конкурент на Лудите ... но Херо е недолюбван от онези мАжете в Б сектор а и не само от тях .
Ей богу ;)
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 17 мар 2017 17:31

Kotooshu написа:Не мога да разбера защо има още хора който си мислят , че финият бизнесмен от Лондон му пука за Левски и ще направи нещо добро за клуба ... напротив въпреки него трябва да се борим да оцелеем !!!
В момента е затишие преди изборите и не очаквам нищо да се случи , а след изборите .... жална ни майка :(
Мъри , колко и да го обичаме в Левски няма да се върне ако няма пари за играчи и ясна стратегия за клуба .
За мен Херо е истината ... погледнете откритията на Херо в Черноморец ...Жужу, Асис, Шаешу и Боли ....
Футболисти със свободни трансфери , не ми се търси да видя колко пари докараха на Черноморец !
Направо ми се реве като се сетя , че го броях за наш треньор и го чаках като месия и накрая Гонзо ...
За три години близо 60 футболери ни късаха нервите , а изходящите трансфери 0 ...
Вярвам , че с Херо за няколко години ще си изплатим дълговете а и ще бъдем сериозен конкурент на Лудите ... но Херо е недолюбван от онези мАжете в Б сектор а и не само от тях .
Ей богу ;)

Да точно. В момента е предизборна тишина. Русев досега нищо не е направил за отбора
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 17 мар 2017 18:17

Няма никой да ни помогне ако не си помогнем ние,трябва да се ходи на мачове,да се купуват артикули, да се плаща членски внос.... за да не последваме цска,но трябва и хора с акъл да управляват приходите разумно :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 17 мар 2017 18:33

gihuelo написа:
Е как 37 000? А Вутов? Гари Родригес?Мюлдер?Белаид?Бедоя?- те не бяха ли с трансферни суми?

Не си обърнал внимание на следното. Цитирам анонимника от топ спорт: „в графа "трансфери", в клуба са постъпили "колосалните"...37 хиляди лева.“
Поименно ти отговарям това което знам за тези за които питаш:
Антонио Вутов- продаден януари 2014 г. на Удинезе за 600 000 евро.
Гари Родригес- продаден януари 2014 г. на Елче за 600 000 евро.
Дъстли Мюлдер- прекратен договор на 6 август 2014 г. Левски трябва да му заплати 39 хил. евро просрочени задължения при разтрогването на договора му.
Аймен Белаид- договорът му изтича на 01.01.2016 и той напуска като свободен агент.
Мигел Бедоя Секейрос- договорът му изтича на 01.06.2016 и той напуска като свободен агент.
Големият въпрос е по коя сметка са постъпили парите от трансферите на първите двама, след като в Левски са постъпили пари само от самооткупването на Йомов.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 17 мар 2017 18:42

Големият въпрос е по коя сметка са постъпили парите от трансферите на първите двама, след като в Левски са постъпили пари само от самооткупването на Йомов.

В джоба на един бивш собственик с мустаци,който затри Левски :twisted:

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 17 мар 2017 19:12

wilge написа:
gihuelo написа:
Е как 37 000? А Вутов? Гари Родригес?Мюлдер?Белаид?Бедоя?- те не бяха ли с трансферни суми?

Не си обърнал внимание на следното. Цитирам анонимника от топ спорт: „в графа "трансфери", в клуба са постъпили "колосалните"...37 хиляди лева.“
Поименно ти отговарям това което знам за тези за които питаш:
Антонио Вутов- продаден януари 2014 г. на Удинезе за 600 000 евро.
Гари Родригес- продаден януари 2014 г. на Елче за 600 000 евро.
Дъстли Мюлдер- прекратен договор на 6 август 2014 г. Левски трябва да му заплати 39 хил. евро просрочени задължения при разтрогването на договора му.
Аймен Белаид- договорът му изтича на 01.01.2016 и той напуска като свободен агент.
Мигел Бедоя Секейрос- договорът му изтича на 01.06.2016 и той напуска като свободен агент.

Има ли и други трансфери за които Левски е получил трансферна сума?

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 мар 2017 20:44

gihuelo написа:Има ли и други трансфери за които Левски е получил трансферна сума?

Това шега ли е някаква? Жо, Гара, не съм сигурен за Арш, Антонио Вутов... това са сериозните последни трансфери, може и да пропускам някой... Симо Райков мисля също, за Пламен Илиев не съм сигурен, дали не го натириха...

Само за Жо, Гара и Вутов трябва да има седем-осем милиона лева, ако не и повече.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 17 мар 2017 20:53

от лято 2010 до лято 2011г. 4,5 млн.евро от трансфери :idea: плюс около 5 млн.лв. от Лига Европа :idea:

http://www.transfermarkt.com/levski-sof ... verein/156
Последна промяна от mikata на 17 мар 2017 20:56, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 мар 2017 20:55

metodito написа:
gihuelo написа:Има ли и други трансфери за които Левски е получил трансферна сума?

Това шега ли е някаква? Жо, Гара, не съм сигурен за Арш, Антонио Вутов... това са сериозните последни трансфери, може и да пропускам някой... Симо Райков мисля също, за Пламен Илиев не съм сигурен, дали не го натириха...

Само за Жо, Гара и Вутов трябва да има седем-осем милиона лева, ако не и повече.

А ако договорите им са сключени не с Левски, официалните, а с някоя фирма, която да ги е преотстъпила на Левски :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 мар 2017 23:08

Господинът от Лондон дали най-сетне ще дойде на някой "мачдей" ?? ....... много е хубаво да обясняваш на феновете какво събитие е "мачдей", как трябвало активно да се посещава това мероприятие и прочее леене на акъл, но когато самият ти си си сложил на финия чеп всеки "мачдей" и си го вееш по света, някакси олекват всичките ти приказки и лъсва целият фалш зад тях ......

Разбирам че е много тежко да си назначен от Държавна Сигурност """"бизнесмен"""", който всяка седмица си блъска главата пред тежкия ребус дали днес да е в Куршевел, на Малдивите или в Сейнт Мориц, ама не е зле и да отделиш малко време за някой тъп мачдей .....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Левски”