П.П. Не му вярвам на Тонев и изобщо не ми се нрави неговото назначение, но със сигурност е по-добре от Г.И. .....
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
tatusindo написа:Иво Тонев щял да връща Гара в Левски ....... Новина на Гонг![]()
П.П. Не му вярвам на Тонев и изобщо не ми се нрави неговото назначение, но със сигурност е по-добре от Г.И. .....
turbogena написа:Дано върнат Ники Илиев! Определено ще свърши много повече работата ,например от Хаздай начело на ДЮШ
Синьо сърце написа:Old_death написа:Няма значение кой и с колко промила е карал.След случая със Стависки съм категорично на мнението,че закона трябва да се затегне.Всеки,който е хванат да кара с над разрешеното от закона съдържание на алкохол,да бъде осъден на затвор!ПТП,при което водача е употребил алкохол,да се разглежда като опит,ако няма жертви,или предумишлено убийство,ако има такива.Водача да получи ефективна присъда без право на замяна или парична гаранция!Няма такива ситуации от рода,пийнал и му се докарало.Всеки знае,че след употреба на алкохол,независимо от количеството,реакциите на водача се забавят.За това карането в нетрезво състояние трябва да се разглежда като предумишлено.
И глоба 5 000 лева! Има таксита за по пет-шест кинта, по провинцията е даже по-евтино! Има фирми,дето ти прибират колата, ако си се запил някъде ненадейно! А не да караш неадекватен и да се претрепеш или да утрепаш някой друг!
И за протокола-Мариян Огнянов е циганин и това е факт! Освен това още утре сутринта трябва да бъде изхвърлен от Левски!
Потребители, разглеждащи този форум: rhaegar и 14 госта