Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот tatusindo » 20 дек 2011 12:47

Иво Тонев щял да връща Гара в Левски ....... Новина на Гонг :)

П.П. Не му вярвам на Тонев и изобщо не ми се нрави неговото назначение, но със сигурност е по-добре от Г.И. .....
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 20 дек 2011 12:49

tatusindo написа:Иво Тонев щял да връща Гара в Левски ....... Новина на Гонг :)

П.П. Не му вярвам на Тонев и изобщо не ми се нрави неговото назначение, но със сигурност е по-добре от Г.И. .....

Гарата няма да се върне в Левски. Почти сигурно е - http://football.sportal.bg/news.php?news=340983 ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 20 дек 2011 12:52

turbogena написа:Дано върнат Ники Илиев! Определено ще свърши много повече работата ,например от Хаздай начело на ДЮШ :arrow:

Хаздай като цяло не го харесвам, и смятам, че няма място дори като чистач в Левски ! Факта, че са го хванали да взима рушвети (или беше обвинен в това) говори достатъчно за него самия ! Последния скандал с Викторио Павлов говори достатъчно за него ! Ако това за Ники Илиев е вярно, защо не, но в случай, че това не е някаква партенка, и също така не се визира смяна на Николай Костов ? :)

@metodito, лека поправка, за мен кризата в Левски започна след края на участието ни в ШЛ, просто отбора беше набрал скорост и мачкахме наред ! И оттам насетне...тотален крах !

Между другото не виждам за какви "две нулеви години" говорим, при положение, че титлите на Литекс бяха известни още след дербито с Чорбата, т.е. септември 2009та ! Тогава се "появиха слухове" за това, а в последствие всички видяхме кво стана ! Относно Купата на БГ, еми първо съдийска тесла срещу Черно Море във Варна, после рулетката на дузпите в Ловеч не ни даде шанс да продължим напред ! Всеки който реве за "трета нулева" първо не вярва в отбора и като,че ли титлите са най-важното нещо ! Аз лично се надявам отбора да заиграе хубав футбол, пък победите ще си дойдат с времето! Не е ли далеч по-важно отбора да играе заради феновете, а не заради титлите ?! Такъв страх ли имате, че ако Левски се провали и тази година, някой ще ви е*ава за тва, или кво ?
Герена е почти празен на всеки мач, а форумите са пълни с "Левскари" :idea: Замислете се малко...не боли ;)

П.П. Иво Тонев ще опита да върне Гарата, което не значи, че ще го върне...има малка разлика :)
Изображение

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Мариян Огнянов с 2,55 алкохол!

Мнениеот Old_death » 20 дек 2011 12:54

Синьо сърце написа:
Old_death написа:Няма значение кой и с колко промила е карал.След случая със Стависки съм категорично на мнението,че закона трябва да се затегне.Всеки,който е хванат да кара с над разрешеното от закона съдържание на алкохол,да бъде осъден на затвор!ПТП,при което водача е употребил алкохол,да се разглежда като опит,ако няма жертви,или предумишлено убийство,ако има такива.Водача да получи ефективна присъда без право на замяна или парична гаранция!Няма такива ситуации от рода,пийнал и му се докарало.Всеки знае,че след употреба на алкохол,независимо от количеството,реакциите на водача се забавят.За това карането в нетрезво състояние трябва да се разглежда като предумишлено.

И глоба 5 000 лева! Има таксита за по пет-шест кинта, по провинцията е даже по-евтино! Има фирми,дето ти прибират колата, ако си се запил някъде ненадейно! А не да караш неадекватен и да се претрепеш или да утрепаш някой друг!
И за протокола-Мариян Огнянов е циганин и това е факт! Освен това още утре сутринта трябва да бъде изхвърлен от Левски!

За мен карането след употреба на алкохол трябва да се разглежда и съди като криминално деяние.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 20 дек 2011 13:18

1. Ричард Еромоигбе, май 2007 г.

Нигериецът катастрофира с личния си автомобил на булевард „Мария Луиза", близо до ЦУМ, с наличие на 1,9 промила алкохол в кръвта. Шофьорската му книжка моментално бе отнета, а ръководството на Левски му наложи и сериозна финансова санкция.

2. Юсеф Рабех, февруари 2009 г. Рано сутринта мароканецът катастрофира след запой в дискотека в Студентски град. Дрегерът отчита 1,2 промила, а направената кръвна проба още повече - 1,8. След един месец Рабех е осъден на четири месеца условна присъда, с три години изпитателен срок. През август, същата година, той повтаря упражнението, след което скоропостижно е освободен от Левски.

3. Божидар Митрев, март 2010 г.

Вратарят се напива подобаващо по случай раждането на своя син, а лошото е, че след това сяда зад волана. Арестуван е с 1,36 промила в кръвта.

4. Лъчезар Балтанов, декември 2010 г.

В квартал „Люлин" Балтанов, с 2 промила алкохол, се блъска в джип „Мицубиши" със своята „Мазда". Постъпката е шокираща, защото Лъчо не е сред изявените купонджии в отбора. Причината става ясна малко по-късно - играчът се е напил от мъка, защото баща му е болен от.рак и е в много тежко състояние.

5. Гарра Дембеле, декември 2010 г.

Истинският бохем Дембеле бе хванат да кара пиян (1,64 промила) и с фалшиви документи в Студентски град. Малиецът се държал арогантно с полицаите, което утежни още повече положението му. Той бе осъден на 8 месеца условна присъда, с три години изпитателен срок. :arrow: Временно класиране по промили в Левски :arrow: Към момента Мариян Огнянов оглавява класирането по промили алкохол в кръвта в Левски. Както Football24.bg първи съобщи, халфът катастрофира вчера с 2,55 промила. Той обаче твърди, че брат му е карал возилото, но това предстои да бъде уточнено. Приложено ви показваме временното класиране.

1.Мариян Огнянов (или брат му) 2,55 промила

2.Юсеф Рабех 2,04 промила

3.Лъчезар Балтанов 2 промила

4.Гара Дембеле 1,64 промила

5.Божидар Митрев 1,36 промила

6.Ричард Еромоигбе 0,9
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 20 дек 2011 14:35

Списъкът расте :lol: Рашид Тиберканин не беше ли и той у кюпа?

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Шок! Баждеков бесен: Минаваме на Пума

Мнениеот Бижутера » 20 дек 2011 14:46

Няма как хем да е по-хубаво, хем да е по-евтино. Сегашният Найки е добър, ама пустите пари...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 20 дек 2011 14:49

Абе какво само го рекламирате тоя глупав сайт?!?!? Чудите се от къде да си измучете "сензации"
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Re: Статуята на Левски ще се вижда от 20 км

Мнениеот storm » 20 дек 2011 14:51

Стига рекламира тоя смотан сайт...
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 20 дек 2011 14:57

Аз зная от един месец,че сме подписали за новия сезон с Пума,каза ми го познат който има магазин " Пума".
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Върни се в “Левски”