Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот BRF » 13 мар 2017 20:11

tevez написа:Много информации се появиха за причините, но каквото и да е истината, каквото и да е направил, чак такъв бой не трябва. Ако с нещо е провокирал, удари му 2 шамара и да се махне от сектора, но чак счупен череп и разбита уста... Това не е ММА.
Бил циганин, бил с червено яке, не пеел песни, всичко може да е вярно, но само момчето и тези, които са го били, може да кажат истината.
В края на мача този с мегафона, който беше цял мач и разпяваше нас, направи забележка на един човек, че цял мач чоплил семки и не е изпял една песен... Имаше и други, които не пееха, но значи ли това, че не искат Левски да бие и по-малко левскари ли са?
Жалка работа. Дано тази инициатива да се открие момчето и да се съберат пари за лечението му да е успешна.

Чак толкова ли е зле,че и пари да са нужни за лечението му?

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 13 мар 2017 21:01

BRF написа:
tevez написа:Много информации се появиха за причините, но каквото и да е истината, каквото и да е направил, чак такъв бой не трябва. Ако с нещо е провокирал, удари му 2 шамара и да се махне от сектора, но чак счупен череп и разбита уста... Това не е ММА.
Бил циганин, бил с червено яке, не пеел песни, всичко може да е вярно, но само момчето и тези, които са го били, може да кажат истината.
В края на мача този с мегафона, който беше цял мач и разпяваше нас, направи забележка на един човек, че цял мач чоплил семки и не е изпял една песен... Имаше и други, които не пееха, но значи ли това, че не искат Левски да бие и по-малко левскари ли са?
Жалка работа. Дано тази инициатива да се открие момчето и да се съберат пари за лечението му да е успешна.

Счупен череп, а и сигурно още рани по тялото, а момчето е бедно, едва ли има пари за лечението му.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 13 мар 2017 21:24

tevez написа:
BRF написа:

Счупен череп, а и сигурно още рани по тялото, а момчето е бедно, едва ли има пари за лечението му.

Щял ден следя ситуацията с детето и наистина ме е срам .
Евала на хората който са го намерили и се организират да помогнат ... има все още човеци !!!
Имам желание и аз да помогна ... скромна парична сума и фланелка на Левски .
Моля , някой да пише тук или на лично ... за съжаление нямам регистрация в forum.levski.com а и нещо не ми се отворя тема за детето .

Благодаря !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

blue_lavina

Мнениеот blue_lavina » 13 мар 2017 21:38

Аз го видях, че прескочи оградата и залиташе на една страна като хаптал, не разбрах точно защо яде лобут, но е факт че който не скача и пее песни за Левски е блъскан и псуван, а който дреме и мълчи като на театър има други сектори за таквиз, Сектор Б е светиня !!!
Сърце, душа....... за Левски София

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 13 мар 2017 21:48

Аз:Здарвей,може ли да те питам нещо?

Иван:Да
Аз:тебе ли те биха вчера
Иван:Дам за съжаление
Аз:Днес цял ден ми отне да те открия и разбера как си.Доста трудно ми беше,но се радвам че успях.Разкажи ми моля те какви наранявания имаш
Иван:Ми дето скочех от оградата ме боли доста крака
Аз:На главата,лицето?
Иван:Имам надута устна носа ве боли на граната имах като набито навътре
Аз:Имаш ли нужда от помощ някаква?
Иван:Смисъл
Ми от каква нужда
Нямам добре съм боли ве но ще вине
Мине*
Аз:Има идея сред няколко момчета които сеорганизирахме снощи,ако имаш нужда да ти се помогне по някакъв начин..незнам и аз точно.за това исках да ми разкажеш как си,какво ти има и т.н.
Иван:Няма проблем брато добре съм но те сигурно са били пияни или дрогирани
Аз:Тия които са те били-със сигурност.Ще поговорим с момчетата,най малкото подарък един можем да ти измислим
Но след като говоря ще ти пиша
Иван:Добре
Аз:Доста хора ме питаха и ме обиждаха че те защитавам
понеже си бил циганин.За мен не е проблем
Иван:Не съм
Аз:сега ще ти пратя една снимка от стадиона
да ми кажеш
ти ли си
Иван:Понеже съм черток и мислят че съм циганин
Чернок*
Аз:Това ти ли си?
Аз:ОК.
Прати ми друга твоя снимка,от днес
Иван:Ти на колко си
Аз:доста голям
42
Иван:Ма да не я качите някаде
Аз:Не.Доста по разумен съм

Благодаря

За нищо

Аз:Като се разберем с другите момчета ще пиша пак.
А,само да те питам
ти левскар ли си ,или просто обичаш футбола?
Иван:Ако искате недейте се трудете за подарък
Левски и арсенал
Аз:Благодаря.Ще поддържаме връзка.Ако успея нещо да направя,ще ми трябва адрес на който да ти пратя нещата.
ти ученик ли си още или ?
Аз:какво учиш ако не е тайна?
Иван:В гимназия
Аз:Майка ти и баща ти как реагираха?
Иван:Те са разведени аз живея сам
Аз:ох горкия
на колко си
Иван:17
Аз:Ами пари от къде взимаш?
Иван:Баща ми изпраща от кй
Ипър така се издържам
Кипър*
Аз:Ясно.Пази се малък.Ако има нещо-свиркай.
Иван:Добре

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 мар 2017 23:30

blue_lavina написа:Аз го видях, че прескочи оградата и залиташе на една страна като хаптал, не разбрах точно защо яде лобут, но е факт че който не скача и пее песни за Левски е блъскан и псуван, а който дреме и мълчи като на театър има други сектори за таквиз, Сектор Б е светиня !!!

И в Стара Загора ли имаме Б само за нас, бе?
Баси, не бил пял и дай да го убият момчето, заеби.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Ivanskiq
Контакти:

Мнениеот Ivanskiq » 14 мар 2017 10:08

Добър ден! Я да питам аз въз основа на какво хора като Г. Костадинов мислят, че заслужават 100% увеличение на заплатата (лошо възпитание, такова е поколението, национална черта)? Неща от този тип тровят атмосферата в отбора. Що се отнася до ония човешки отпадък, дето бие хората с оранжеви якета, дошли да гледат мач в агитката, където пък смърдяло на трева - София-Запад ли сте, какви сте или се очовечавайте, или ще ви е..м п...та лелина. Сами се сещайте защо. Да не пишете пак декларации да идват хората на стадиона, безмозъчници?

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 14 мар 2017 11:00

Пак видяхме милеещата за благото на Левски агитка от сектор Б в действие. Тия приказки, че това не е театър и тн. доведоха до тази ситуация да има между 500 и 2000 човека по стадионите.

Докато едни млатеха момче от тяхната агитка, в другия сектор имаше хора от всякаква възраст, малки деца, дори и семейства с бебета.
А същите от Сектор Б между другото викаха селяни на Дунав Русе... :roll: По делата ще ги познаете.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 14 мар 2017 11:04

В отговор на молба, отправена към клуба, предоставяме на Вашето внимание информация за издадените билети за последното домакинство на ПФК Левски на 04.03.2017г.:

Сектор А – 3472, Сектор Б – 5566, Сектор В – 2453, Сектор Г – 5601. Общо 17092. Нямаме получена информация от националния стадион „Васил Левски“ за броя на държатели на сезонни билети на клуба, които са влезли на мача. Нашата оценка е, че са били около 900.

Нещо ми се струва ,че едни 4-5000 човека са влезнали без билети

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 14 мар 2017 11:34

10 неотложни въпроса към г-н Спас Русев!
Добър ден, г-н Русев. Казвам се Георги Петков и имам 10 важни, определящи, решителни, касаещи бъдещето на един от най-обичаните отбори в страната, въпроса към Вас. Предлагам Ви публично да отговорите на тях, тъй като не пожелахте да го направите в частен разговор. В поредицата интервюта, които дадохте пък не стана ясно какво точно се случва в Левски, какви са реалните Ви намерения относно клуба, оставате ли, връщате ли се в Лондон, заради някоя голяма, успешна компания ли е всичко и т.н. И тъй като вече неколкократно получихме "становища", съгласно които аз лично съм предоставил мнението на г-н Дмитрий Косарев, с цел уязвяването и опетняването на Вашата репутация и тази на клуба, имате възможността да кореспондирате с нас публично - пред цялата налична (съвсем не скромна по размерите) си аудитория на първия спортен сайт в България.
Забележка: Както вече уточнихме и в разговора си с г-н Косарев, задачата на средствата за масова информация е именно това - предлагането на различните възможни и налични гледни точки по даден въпрос, в случая засягащ редица интереси, а не заемането на страна по него. Когато обаче е изразена само една от две от възможните позиции, аудиторията остава с впечатлението, че има нещо задкулисно и самоцелно. Имате възможността да оправдаете това убеждение, възникнало у част от потребителите ни!

1. Г-н Русев, каква беше основната Ви цел, когато за първи път решихте да се насочите към един от най-обичаните клубове в България, разполагащ с една от най-верните и всеотдайни фенски маси в страната?
2. Защо за Вас е важно благоденствието и просперитетът на клуба, както нееднократно заявихте?
3. Ако не очаквате пряка финансова възвръщаемост, то тогава защо решихте да вложите средства в клуба?
4. Как така се случи, че опасността от фалирането на Левски стана популярна и достъпна до аудиторията едва след Вашето пристигане на "Герена"?
5. Беше ли скрито от Вас нещо, някаква подробност, важен детайл, преди да седнете на "горещия стол" в Подуяне?
6. Вярно ли е твърдението на критиците Ви, според което сте се надявал Левски да е само параван, отклоняващ вниманието от реализирането на някаква друга Ваша бизнес цел в страната?
7. Как разглеждате самият Вие трупането на позитивен и негативен Пи Ар (лоша реклама няма), от страна на сериозни бизнесмени, при опитите им да убедят аудиторията, че истински обичат даден футболен и въобще спортен клуб?
8. Готов ли сте да погасите всички дългове на Левски, ако постигнете определен успех в дадена сфера от своя достатъчно дисперсен бизнес?
9. Редица легенди застанаха зад гърба Ви с емоционална декларация. Какви чувства предизвика тя у Вас и смятате ли, че с действията си в Левски до момента сте я заслужил?
10. Безспорна легенда не само на Левски, но и на българския футбол въобще - Даниел Боримиров, посреща огромна част от негативните коментари и твърдения, като вече няколко пъти публично понася отговорността за голяма част от случващото се в клуба, без значение дали самият той реално е отговорен или не. Как Ви кара да се чувствате това и готов ли сте да поделите част от тези отговорности?

11. Оставате ли или си тръгвате? Последно.
12. Имат ли основание феновете да бъдат притеснени за бъдещето на клуба?
13. Ще има ли козирка новият, доста често празен, сектор на клубния стадион?
14. Как възнамерявате да убедите феновете на Левски да се върнат на трибуните?
15. Кога отново Левски ще бъде шампион на България? Ориентировъчна прогноза?
16. Положително или отрицателно за настоящето и бъдещето на Левски ли бе Вашето ангажиране с клуба?
17. Тодор Батков, Иво Тонев, Спас Русев или някой друг? Кой е виновен за черното петно върху историята на един от най-великите ни футболни клубове?

Изглежда не е възможно да съберем всичко в само 10 въпроса. Лошото е, че има и такива, които не се сетихме да Ви зададем сред вече изброените.
Ще се радваме да отговорите поне на един от тях.
Приятен ден и успех!

https://topsport.bg/levski/10-neotlozhn ... rusev.html

Господинът е написал 10 въпроса, но е поставил 17 и аз за това съм ги разделил визуално. Сигурно смята първите 10 за по- важни. За мен всички са еднакво важни.
Аз предлагам всеки от нас да зададе своите въпроси към г-н Русев. Моите са:
1. До кога смятате да назначавате неподготвени и неквалифицирани кадри в ръководството на клуба?
2. С какво се занимава т.н. скаутско звено, след като Огнянов и Сукуна са привлечени от домашната сцена и всички от щаба имат пряко впечатление от тях, а Яблонски е набелязан от предишното СТР? Какъв е резултатът от търсенето на Чиликов на нови играчи в Западна Европа?
3. Кога ще се обърне внимание на ДЮШ? Имам предвид подобряване на материалната база, въвеждане на нови модерни и съвременни методики на работа с децата? Ще има ли за децата висококвалифициран западен методист и ще се назначат ли нови треньори след прецизен подбор? Особено за големите.
Пишете! Може би някой от СТР има наблюдение върху форума. Току виж вземат мерки. Действително повече така не може!

Върни се в “Левски”