Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот BRF » 24 авг 2022 12:54

1914.1902 написа:https://www.youtube.com/watch?v=Jx50Sb-vmlk

Левски беше в групите, както отбеляза един колега. Няма как ЦСКА-София (София) да ги изпревари.

Аз пък едни не разбирам,как Виктория Пилзен бил случайно попаднал отбор в групите на ШЛ,пък вие сте направили голямо геройство като сте влезли то не знам си кой опит?Последния път като играхме в квалификации се натресохме на актуалния шампион Ливърпул!По-предния път на Галатасарай,а 1997 на Стяуа!Не ви знам вие колко пъти пробвахте и какви отбори победихте за да влезете в групите освен 7-ия в класирането на Италия,но все пак това ви се е паднало това сте били!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 авг 2022 12:55

realno написа:Припоци, от 7 години ни вест, ни кост за ЦСКА. Да не би да е умрял? Нещо да сте чували по въпроса? Притеснявам, да не би да сте му сторили нещо, като ви знам що за стока сте. :(

Чувахме го от вас преди 3 месеца-червени боклуци и бий чорбата по главата!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 24 авг 2022 13:01

BRF написа:

Левски беше в групите, както отбеляза един колега. Няма как ЦСКА-София (София) да ги изпревари.

Аз пък едни не разбирам,как Виктория Пилзен бил случайно попаднал отбор в групите на ШЛ,пък вие сте направили голямо геройство като сте влезли то не знам си кой опит?Последния път като играхме в квалификации се натресохме на актуалния шампион Ливърпул!По-предния път на Галатасарай,а 1997 на Стяуа!Не ви знам вие колко пъти пробвахте и какви отбори победихте за да влезете в групите освен 7-ия в класирането на Италия,но все пак това ви се е паднало това сте били!

Няма как Виктория Пилзен случайно да е в групите на ШЛ - 2013 и 2018 също бяха, а сега и през 2022. Те са участвали и в групи на ЛЕ, а и са продължавали от тях.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 24 авг 2022 13:20

BRF написа:
realno написа:Припоци, от 7 години ни вест, ни кост за ЦСКА. Да не би да е умрял? Нещо да сте чували по въпроса? Притеснявам, да не би да сте му сторили нещо, като ви знам що за стока сте. :(

Чувахме го от вас преди 3 месеца-червени боклуци и бий чорбата по главата!

Някои стари навици трудно се забравят. :)))

П.С. С времето ще придобием новия навик - бий припока по главата, бий, бий, бий... :)))
Последна промяна от realno на 24 авг 2022 13:54, променено общо 1 път.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 24 авг 2022 13:22

Dust написа:
peliforewer написа:Понеже наблюдавам, че от вчера много Ви вълнува павилиона гласен за фен магазин, да поясня, като след 4-5 месеца евентуално ще започваш да строиш стадион с предвиден съвременен феншоп защо да се хвърлят пари на вятъра за кой знае какъв магазин.Това е временен вариант който ще върши работа на този етап.Магазин като Технополис да направят на Армията определени ерудити тук пак ще му намерят кусури.

В държавата България най-дългосрочните са временните варианти.
След 4-5 месеца ще започне да строи стадион, но някой друг път (Куче в чекмедже)

Чудно как след "4-5" месеца ще се строи :))) след като самите "строители" си поставиха срок за голямото бум-бум-чао Народна Армия на 1ви април :))))
Честно поне това с дата им се получи хах

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 24 авг 2022 13:48

ugly bug написа:
damyanov1963 написа:
ugly bug написа:
1914.1902 написа:
ugly bug написа:
damyanov1963 написа:А вие там кога?

Скоро!
Само колоса Харпун да не ни спре устрема..

Колко скоро? Според някои ваши фенове в този вариант на ШЛ е по-лесно да стигнеш до полуфиналите, отколкото през 1967 и 1982. Време е да го покажете.

Със сигурност ще е преди вас !
Първо се научете как да биете отбори от вашата черга като Харпун пък после ще му мислите

Ние вече бяхме там.

Ами за къв чеп се напъвате тогава..
Ако е само за да се докажете като Евроидиоти, то ние си ви знаем много добре. Няма нужда !

Когато ние отстранихме отбор от серия А, за да влезем в групите на ШЛ, където падахме от Барселона, Челси и Вердер вие се радвахте, като евроидиоти, че отстранихте абсолютния дебютант в ЕКТ Хайдук Кула с гол на чужд терен в последната секунда. Е, после Мура и Тулуза ви го върнаха.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 24 авг 2022 13:57

BRF написа:

Ти се водиш за част от умните припоци, макар че припок и акъл са като магаре и космос, но нейсе, не си проЗ, като онзи, дето вика, че Клити имал 35% от Левски :)

Та специално за теб, защото ние боравим с факти, а не с припошка пропаганда, ето ти разбиване на мита (не е с голяма буква, като 10 мити припощина :)), че Левски бил влязъл по милост в групите на ШЛ. Така, цъкаш тук и гледаш Third qualifying round - https://kassiesa.net/uefa/history/seedcl2006.html. Светка ли ламБата - о, каква изненада, Левски е поставен, повтарям поставен в последния кръг преди групите на ШЛ. Поставен по времето, в което нямаше шампионски потоци и други, а за ШЛ се класираха по право само първите отбори от топ 5 първенствата.

Погледна ли го отново - Левски е поставен в последния кръг преди групите на ШЛ. Не само е поставен, ми под него има още 4 отбора, преди да дойдат непоставените. Хайде сега си сметни, дори и да има още един поставен италиански преди Левски, дали пак ще сме поставени? Ми да, ще сме. И сега погледни непоставените - та Киево и Осасуна бяха най-страшните възможни, а можеше да ни се падне Ружомберок или Работнички. РЕално Левски изтегли късата клечка тогава с Киево, ама какво ли да обяснявам на припоци :)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 24 авг 2022 14:12

Бухахаха признатите от световната преса за евроидиоти верно ли правят абсурдна пропаганда за някакви измислени от тях успехи ха-ха.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 24 авг 2022 14:22

Harpuna написа:
Martinez1948 написа:Тия ибаха мамиту на ЦСКА, та на Литекс ли няма. Но-о-о обединената червената общност ще се справи ! .... колко пък да е обединена, колко пък да е червена тази общност ?

Къде е тая червена общност ? При отбора с числата ли е ?

Кюстендилския бек в коментара си е пояснил къде е тази прословута общност.
Имаше и едно изказване след емблемата мислехме, че ще сме по няколко хиляди на мач /като във В група/ , а си си останахме същите /припсове/ на стадиона.
Та така... нито е при числата нито е при тиретата... блуждае ходи наляво, надясно... евро мачове , финали... ама като цяло не се застоява много много.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 24 авг 2022 14:36

Каква шизофренична абракадабра се получи. Преди 6 години Енималс биеха фенове, юноши... които не припознаят хибрида - и Гг за техен Алах. Бая припознаха.
Същите биячи, сега бият , битите от тях .. понеже припознали и подкрепят Гг.
А пък Гг е обвинен в селячество, в това че е направил един готин маркетингов трик и други земни грехове.

Тази крими-хорор-комедийна ситуация поражда бая въпроси ? Но въпроси могат да се породят only в хора със съзнание , за другите ... просто констатацията от случката ще бъде спусната те само трябва да изчакат.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Върни се в “Левски”