Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот 1982 » 08 мар 2017 00:37

Дъртият комунист май "размисли" и сега щял да се "върне" в Левски ...... не, че си е и тръгвал, де. :lol: :lol: Наистина мега жалък театър спретна, не знам какви са му Пи Ар-ите и съветниците, но излагацията му е тотална.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 08 мар 2017 10:51

1982 написа:Дъртият комунист май "размисли" и сега щял да се "върне" в Левски ...... не, че си е и тръгвал, де. :lol: :lol: Наистина мега жалък театър спретна, не знам какви са му Пи Ар-ите и съветниците, но излагацията му е тотална.

Слаб играч. Не му мина блъфа.
"Бетна" много голяма сума (предаде акциите в касата на клуба). Феновете го "рейзнахме" (мощно освиркахме Цвета Овчарова, когато спомена него и Виваком в зала Универсиада), след което той подви опашка и "фолдна"(събра легендите на по чашка).
:) :) :)
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 мар 2017 11:34

1982 написа:Дъртият комунист май "размисли" и сега щял да се "върне" в Левски ...... не, че си е и тръгвал, де. :lol: :lol: Наистина мега жалък театър спретна, не знам какви са му Пи Ар-ите и съветниците, но излагацията му е тотална.

Излагация? Чак пък. Ченгеджийски номера. Сега ще пооткрадне някой лев от касата на клуба и когато си замине ще цъфнем всички, а този младеж де се води спортен директор ще обере пешкира. Примерно, както казва Гонзо. Но е тъп комунист. Ако беше разтропан гешефтар, щеше да направи така, че да купи титла на "Левски" и да ги закара в групите я на ШЛ, я на ЛЕ. След което да спечелиш три-четири милиона евро и да хукнеш. С два милиона в днешно време във футбола може да направиш чудеса. Само че той е шАфьор. Ще крадне и ще бега.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 08 мар 2017 12:25

Сега чакаме декларация от ветераните в подкрепа на Спас. ;)

Нищо не ни пречи да бъдем оптимисти още два месеца както казва Вълка.Ами после?

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 08 мар 2017 13:29

От „Герена“ вече са договорили бившият капитан на младежкия национален отбор Александър Цветков. С клуба на халфа – Черно море, има подписан мораториум за трансфера, който ще стане факт от лятото.
Куриозното е, че точно Цветков донесе най-голямата мъка този сезон в „Подуяне“. Благодарение на два негови гола Черно море изхърли Левски от турнира за купата на България.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 08 мар 2017 13:36

onegavon написа:Сега чакаме декларация от ветераните в подкрепа на Спас. ;)

Нищо не ни пречи да бъдем оптимисти още два месеца както казва Вълка.Ами после?

Може да им е дал по някой лев да припознаят....опа тва в един друг отбор ставаше, дето ветераните си променяха мнението на 180 градуса от днес за утре :lol: :mrgreen:

Тоя Цветков хубаво, ама го взимаме, защото свиваме бюджета и ще играем с българи, или с мисълта да атакуваме ЛЕ с него...защото за първото е ОК, става, ама ако е за второто :? :?

Де Нойер при това положение (а може и Гошето) да са пътници, макар Костадинов да каза че иска да играе за нас :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 08 мар 2017 14:18

Ветераните няма как да убедят публиката да застане зад СР след целия този цирк с акциите! 99% от публиката не го обича
с него и без него има едни 6млн. които остават за харчене, той негови пари няма да даде(не съм и убеден ,че има толкова).Защо обаче е този цирк? И дали той размисли или го върнаха пак насила?

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 08 мар 2017 14:30

След 2-4 от Лудогорец...не знам, как да го напиша по-мило. Ако "Левски" играе с тези момчета ще изпадне. Наистина много се афектирах и оптимизма ми се изпари.
Принципно съм човек, който обича да гледа подобни възрастови формации. Вече нямам толкова време, но то нещата там са ясни- физика; техника; движение без топка; прочит на играта и тактическа грамотност.
Първото и най-важното нещо е да видиш физиката на младите футболисти. Физическите данни днес и на двата отбора бяха ужасни. Максимум 3-4 имаха приемлива физика, за да имат шанс при мъжете. Разбира се, не всичко е физика. Ако имаш талант, то може да компенсираш по-лошите физически дадености, с които разполагаш. Уви, спиране тип "къс пас" не е отговора. Всеки знае, че първото докосване е фундамент в играта на всеки играч. Ще се въздържа да правя обидни квалификации, всеки може да не си спре топката, но да се случи на всички от полевите ти футболист...как да си говорим за футбол?!?
И двата отбора ми направи впечатление, че имат 1-2 заучени техники за преминаване на съперник и всички футболисти използват тях! Скандално!
11 номер от "Левски", който мисля, че е национал за своя набор, направи няколко залъгвания около корнера и в двете полувремена. Дори да беше успял в намеренията си (а той просто много се забави) е тотално грешно решение. Това никога няма да може да го прави при мъжете още дълги години. Единственият шанс подобни грешни решения да останат незабелязани е, ако те са успешни. Но това го могат много, много малко футболисти на такава възраст.
След като съм се убедил, че футболистите са със спорна физика за възрастта си и още по-спорни технически възможности, то очаквам да видя движението им без топка. Тези момчета не търсиха топката. Играчът с 8 номер беше ужас. Не може упорен халф да се движи така! Преди 40-50 години, може би, но сега е непростимо! От това следва, че не могат да изнесат качествено топката.
Придвижването им в отбрана и подсигуряването - поне в този двубой беше ужасно, много ужасно! До петата минута лошите шутираха два пъти от чиста позиция. Лудогорци бяха по-добри в това отношение (поне в този мач). Най-вече подсигуряването краен бранител - бек
Движението без топка във фаза атака - епизодично.
Изпълнението на статични положения - трагедия, трагедия, трагедия!!! Не може при всеки корнер, играчите да са в малкото наказателно поле и там да бъдат търсени. Дори да вкарат 10 гола така, то в мъжкия футбол, това просто няма да се случи!
Тактическата грамотност....тук не визирам конкретно играта в определена схема. Да, "Левски" смени няколко схеми, второто полувреме игра с трима в отбрана. Крилата се завъртяха през първото след гола на Лудогорец. Тук по-скоро акцентирам върху визията, как точно да се случват нещата. Най-лошото е, когато гледаш един отбор и не виждаш смисъл в действията му и какво цели с поведението си на терена. Аз не видях никаква мисъл в играта на "Левски"! Абсолютно никаква! Добре, че капитанчето (мисля, че беше Иванов) се върна на няколко пъти, за да се види нещо футболно.
Ае спирам да ги храня момчетата, но наистина имах малко по-големи очаквания.
Резултатът не е от съществено значение за мен. При 0-2, имаха няколко шанса в рамките на минута за 1-2, а стана 0-3 след хубава контра на гостите. Имаше греда. Претенции за още една дузпа при 0-2. Но е смешно да се обсъжда резултата, когато налице са толкова огромни проблеми. Все още съм силно афектиран!
САМО "ЛЕВСКИ"!
Последна промяна от Sardukar на 08 мар 2017 14:35, променено общо 2 пъти.
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 08 мар 2017 14:34

Спас Русев пред Топспорт

Къде гледахте дербито Левски - ЦСКА?

- Гледах го на Френските алпи, където бях на ски. Имах голямо желание да гледам тази футболна среща. Домакините ми инсталираха специален сателит, на който успях да проследя двубоя.

Хората с пари а и тези който нямат, но са интелигентни биха отговорили кратко и ясно : Бях в чужбина и го гледах там.
Разбрахме колко му струва картата за Челси, разбрахме ,че и сателитите се движат където той каже :)
В алпите е имало поне още 200 българи ама никой не се фука къде е бил. На тоя ако Николета Лозанова му стане любовница вестниците и фейсбук няма да могат да им смогнат

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 08 мар 2017 15:01

Инсталирали му сателит ли? :lol: :lol: :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Левски”