Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот шивача » 24 авг 2022 09:29

Дълговете към нап не ги покриват, щото за уефа те не са важни. Покриват само задължения към персонал и бивши футболисти, мениджърите им. Това се прави, за да може при скорошен фалит да нямат проблеми с уефа. Такива каквито ние имахме и може би още имаме. Затова продължават да трупат дългове към егенцията, където лихвите са убийствени, щото нямат намерение да ги покриват. Това вероятно е последния сезон на припознавачите на ментака на Лафчис?!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 24 авг 2022 09:41

tmanolov написа:Армията от припоци пак е заревала на чужд гроб, дето е празен, вместо да си идат на този на ЦСКА (05.05.1948-09.09.2016) и да си плачат здраво там. Айде пак да изясним фактите на припоците, за да не реват излишно:

П.С. Виктория Пилзен са ултра селско тимче, които азерите разглембиха от бой и двата мача, но нямаха никакъв късмет. А без късмет нищо на този свят не се получава

Фактите са следните:

1. Виктория Пилзен са адски селско тимче, което за нищо не става. А пък чешкото първенство не може да стъпи и на малкия пръст на малтийското.
2. Тодор Манолов е един измамник, който цяла зима ходи и ръси болести благодарение на фалшивия си сертификат, който беше купен за 300лв.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 24 авг 2022 09:52

шивача написа:Дълговете към нап не ги покриват, щото за уефа те не са важни. Покриват само задължения към персонал и бивши футболисти, мениджърите им. Това се прави, за да може при скорошен фалит да нямат проблеми с уефа. Такива каквито ние имахме и може би още имаме. Затова продължават да трупат дългове към егенцията, където лихвите са убийствени, щото нямат намерение да ги покриват. Това вероятно е последния сезон на припознавачите на ментака на Лафчис?!

Не са важни защото държавата в лицето на НАП си затваря очите и "удостоверява" с някакъв хвърчащ лист пред БФС, че с този клуб всичко е точно. Ако моите данъци не ги търсят и аз няма да се натискам да ги плащам...
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 24 авг 2022 09:59

Очаквам в скоро време нова кампания в стил "Продай си чорапите (ако са ти останали) и спаси Лефски".
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 24 авг 2022 10:04

Ozzimozzi написа:
шивача написа:Дълговете към нап не ги покриват, щото за уефа те не са важни. Покриват само задължения към персонал и бивши футболисти, мениджърите им. Това се прави, за да може при скорошен фалит да нямат проблеми с уефа. Такива каквито ние имахме и може би още имаме. Затова продължават да трупат дългове към егенцията, където лихвите са убийствени, щото нямат намерение да ги покриват. Това вероятно е последния сезон на припознавачите на ментака на Лафчис?!

Не са важни защото държавата в лицето на НАП си затваря очите и "удостоверява" с някакъв хвърчащ лист пред БФС, че с този клуб всичко е точно. Ако моите данъци не ги търсят и аз няма да се натискам да ги плащам...

Оф, аре пак - заради грипа беше наложено извънредно положение, съгласно което нито един дълг не може да се събира принудително, ерго Левски има споразумение с НАП, но не плаща по него, обаче НАП не може(ше) да направи нищо, щото закона за грипа не му позволява. Това дава възможност хем да не се плаща, хем да си чист и НАП да ти издадат таква бележка, ерго БФС да те лицензират. Нещо неясно дотук? Сега вече няма грип и извънредно положение, ерго, ако не си платим кинтите/не разсрочим, ще си ни го набият троен и чао, Гергино. Такъв е законът и засега Левски е изряден, така както със закупуването на Литекс от Чавдар и прекръщаването му на ЦСКА-София формално беше изпълнено условието за под 150 км (Етрополе е на 60-70 км), пък с покабата на Литекс беше някакси замазан факта, че не каним осмодивизионен отбор в А група, която пък беше нова и т.н. Тука е така
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 24 авг 2022 10:06

nosmoky написа:
tmanolov написа:Армията от припоци пак е заревала на чужд гроб, дето е празен, вместо да си идат на този на ЦСКА (05.05.1948-09.09.2016) и да си плачат здраво там. Айде пак да изясним фактите на припоците, за да не реват излишно:

П.С. Виктория Пилзен са ултра селско тимче, които азерите разглембиха от бой и двата мача, но нямаха никакъв късмет. А без късмет нищо на този свят не се получава

Фактите са следните:

1. Виктория Пилзен са адски селско тимче, което за нищо не става. А пък чешкото първенство не може да стъпи и на малкия пръст на малтийското.
2. Тодор Манолов е един измамник, който цяла зима ходи и ръси болести благодарение на фалшивия си сертификат, който беше купен за 300лв.

Шъ мъ убийш - аз поне съм максимално коректен и честен и пред себе си, и пред останалите. А ти си припок, който под чужда регистрация чете форума на Левски :)

П.С. Баси, колко ли припока съм уморил със смътртожадното си ходене без маска, ама пък със сертификат - заеби, то затова няма вече публика на Екотой Кочинпарк арена :)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 24 авг 2022 10:06

1914.1902 написа:Изображение

Изображение

А снимки на някоя от конкурса на reef - когааааа :)
Непринуден написа:

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 24 авг 2022 10:08

Каква чужда регистрация ? Аз съм ви модератор във форума. Така, че силно ти препоръчвам да внимаваш, че да не те банна.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 24 авг 2022 10:15

tmanolov написа:.... съм уморил със смътртожадното си ходене без маска, ама пък със сертификат - заеби ....

Вие в Европа ходите без гащи та голяма работа че си ходел без маска тук.
:-)
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 24 авг 2022 10:25

nosmoky написа:Каква чужда регистрация ? Аз съм ви модератор във форума. Така, че силно ти препоръчвам да внимаваш, че да не те банна.

А добре, много умело се прикриваш значи, шом тук пишеш основно в темите на умрялото дружество (агент под прикритие един вид) - банвай на воля, не се притеснявай :) Някои хора упорито си живеете в метавселената и там всички сте рамбовци и модератори :)
Непринуден написа:

Върни се в “Левски”