Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

santi_santi
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот santi_santi » 03 мар 2017 13:00

[quote="metodito"]Срамна работа! Изгавриха се с още една легенда. Как можаха да постъпят така с Топчо? "Разбрахме от медиите..." Може ли такива тъпаци да са начело на "Левски". Гаврят се, както искат. Направи официална среща, събери медиите, благодари на Топчо и представи Митов. Как можа Боримиров да го направи така.

Да не излезе след време,че една легенда се изгаври с клубът!Защото все съм виждал и чувал,треньор да научи от медиите че е уволнен,но за първи път виждам ръководство да научи от медиите ;)

Колкото до Митов желая му успех,а и който и друг да се назначи в момента със сбъркана подготовка,половин отбор контузени и объркани играчи ще редуваме слаби,невзрачни и моментни проблясъци!Това е за съжаление!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 03 мар 2017 13:04

olimpi написа:Бил е при нас, знае какво може да се очаква, един от малкото тактически грамотни треньори, доказал, че може да работи с ограничен материал като качества на играчите.

Ако дойде може да играем тип Дедо, добре подреден отбор, който пуска малко голове и си чака шансовете

Не му е това силата на Грозданов. Той може да си избере евтини футболисти, които може да нямат кой знае какви качество, ама се хвърлят в мача и да ти направи агресивен и боеспособен отбор. Ама да спечели с тактика, с футболисти, които не са негов тип - трудна работа.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 03 мар 2017 13:09

santi_santi написа:Може ли такива тъпаци да са начело на "Левски". Гаврят се, както искат. Направи официална среща, събери медиите, благодари на Топчо и представи Митов. Как можа Боримиров да го направи така.

Да не излезе след време,че една легенда се изгаври с клубът!Защото все съм виждал и чувал,треньор да научи от медиите че е уволнен,но за първи път виждам ръководство да научи от медиите

Бачи Спас е разбрал от медиите, че Топчо говори неправилно и се е разсърдил пак. А Борето просто на него не може нищо да му откаже. Какво да направи, впрочем, да си тръгне и той ли?
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 03 мар 2017 13:23

olimpi написа:
Със Жадното според мен ще играем юрбулешката т.е. грабвайте телата, дано не съм прав и се развил като треньор (а дано ама надали).

[center]Чандъра го беше изпратил миналата година в Съюза на стаж- Томск ,Краснодар -наблюдава тренировки ,записва и т.н ,беше и една две седмици в Испания и Италия покрай участията на младежките формации на ДИТ .......все нещо трябва да е понаучил ;) [/center]

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 03 мар 2017 13:29

защо написа:
olimpi написа:Бил е при нас, знае какво може да се очаква, един от малкото тактически грамотни треньори, доказал, че може да работи с ограничен материал като качества на играчите.

Ако дойде може да играем тип Дедо, добре подреден отбор, който пуска малко голове и си чака шансовете

Не му е това силата на Грозданов. Той може да си избере евтини футболисти, които може да нямат кой знае какви качество, ама се хвърлят в мача и да ти направи агресивен и боеспособен отбор. Ама да спечели с тактика, с футболисти, които не са негов тип - трудна работа.

Аз имам впечатления когато беше в Локото. Това че отборът е агресивен, не означава, че не е подреден. При Дедо първите мачове играехме висока преса преса и доста положения станаха от пресечени топки.

Бай Гроздан това го може,, но както и да е за сега треньор е Жадното и му пожелавам успех.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 03 мар 2017 14:00

Схемата почти ми се изяснява вече, с това заемане на поста на Митов.
Лицето Румен Чандъров-заклет Левскар вече чко е опипал почвата.
Не мога да повярвам мпй съгражданин ще стане собственик на Левски.
Според мен нещата отиват в тази посока,само се питам Левски,ще взима ли и кога лиценза на Септември Сф.
LEVSKI_FOREVER

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 03 мар 2017 14:54

zlatan написа:...
Според мен нещата отиват в тази посока,само се питам Левски,ще взима ли и кога лиценза на Септември Сф.

Може пък да му преотстъпят акциите и "Левски" да се размине с чужди лицензи и тирета.
Има едни дългове ...

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Re: Николай Митов - фен тема

Мнениеот PSvilenov » 03 мар 2017 14:57

gihuelo написа:
ЕМИЛ написа:
mikata написа:
PSvilenov написа:Левски - Берое 3-3
Левски - Славия 1-1

толкова за тоя мога да кажа

Мача със Славия бе нагласен,Батков продаде шампионската титла на Агата!

Глупости . Просто Славия бяха взели доста пари да ни скочат и автогола им олесни нещата .

За мен късмета обърна гръб.
Преди това Левски победи в 90 минута и Лудогорец и Цска и Миньор и изравни на Берое за купата пак там някъде

То кой ли не беше . Ботев Пловдив също . Гари му бяха специалитет головете в 80 и някоя си минута . Не бих казал , че това е късмет все пак . Митов ги е накарал да си повярват и да играят докрай. Това му го отдавам без съмнение , няма да си кривя душата ,но е изключително прост некадърник . С 2 мача погуби целият сезон . Срещу Иртиш после не знам за тия 2 мача имахме ли една свестна атака . И пак казвам - говорим за период в който имахме Гари Родригез, Базил де ВКарвальо , Христо Йовов , че защо не и Жоао Силва , дори Илиян Йорданов ,който вкара доста голове баш този сезон .

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Николай Митов - фен тема

Мнениеот Кашчей » 03 мар 2017 15:53

PSvilenov написа:
gihuelo написа:
ЕМИЛ написа:
mikata написа:
PSvilenov написа:Левски - Берое 3-3
Левски - Славия 1-1

толкова за тоя мога да кажа

Мача със Славия бе нагласен,Батков продаде шампионската титла на Агата!

Глупости . Просто Славия бяха взели доста пари да ни скочат и автогола им олесни нещата .

За мен късмета обърна гръб.
Преди това Левски победи в 90 минута и Лудогорец и Цска и Миньор и изравни на Берое за купата пак там някъде

То кой ли не беше . Ботев Пловдив също . Гари му бяха специалитет головете в 80 и някоя си минута . Не бих казал , че това е късмет все пак . Митов ги е накарал да си повярват и да играят докрай. Това му го отдавам без съмнение , няма да си кривя душата ,но е изключително прост некадърник . С 2 мача погуби целият сезон . Срещу Иртиш после не знам за тия 2 мача имахме ли една свестна атака . И пак казвам - говорим за период в който имахме Гари Родригез, Базил де ВКарвальо , Христо Йовов , че защо не и Жоао Силва , дори Илиян Йорданов ,който вкара доста голове баш този сезон .

Но мъни, но фън!
Гошо Петков направи мача на живота си тогава и не някой друг е виновен, че не спечелихте. Чета тук ..Батков взел 500 бона от Домусчиев, за да накара сигурно Везалов да си вкара автогол. Как ги пишат някои хора тия неща, ум ми го не побира?!
Между другото, ако се бяхте кротнали, като се разбра, че парите са кът, да не държите на титли, купи и ЕКТ, а да си оправите къщичката, сега сигурно щеше да е друго. Ръководството ви дали може да заведе иск срещу Тонев, заради сектора, ако е взел еднолично решение?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 03 мар 2017 16:19

Купи и титли отдавна не са в очаквания на изстрадалите ни фенове . Вече се молим за топ 3 за да може да изхвърчим от вторият квалификационен от Европа лятото .

Върни се в “Левски”