Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Живко6461
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Живко6461 » 03 мар 2017 09:40

mikata написа:Боримиров и той се оплете яко!

Боримиров ... Директори, началници, треньори ... Много на брой. Почти всички левскари, истински левскари, дали много на "Левски", и ... нищо повече. Защо са на тези длъжности? Виж предното изречение.

gihuelo
Контакти:

Re: Николай Митов - фен тема

Мнениеот gihuelo » 03 мар 2017 10:19

ЕМИЛ написа:
mikata написа:
PSvilenov написа:Левски - Берое 3-3
Левски - Славия 1-1

толкова за тоя мога да кажа

Мача със Славия бе нагласен,Батков продаде шампионската титла на Агата!

Глупости . Просто Славия бяха взели доста пари да ни скочат и автогола им олесни нещата .

За мен късмета обърна гръб.
Преди това Левски победи в 90 минута и Лудогорец и Цска и Миньор и изравни на Берое за купата пак там някъде

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 03 мар 2017 11:41

Не знам дали гледа някой мача на Левски с Чавдар ( юношки), но това момче с номер 11 ( русия с дългата коса) прави страхотно впечатление. Има много футбол в него. Гледал съм го и друг път, най - вероятно ще ни го вземат някъде от чужбина докато навърши 16,17..
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 03 мар 2017 11:46

doktora25 написа:Стефан Грозданов кога? Като стане на 80? По-свободен не може и да бъде и щом се е заел с това, с което се е заел, значи не мисли скоро да се оттегля. Левски не трябва да има треньор под 55 години, особено сега, а Грозданов е един от най-опитните и интелигентните и умее да извлича максимума от играчите.

Бай Гроздан не е ли в пенсия ? Не знаех, че се занимава с нещо активно.

Бил е при нас, знае какво може да се очаква, един от малкото тактически грамотни треньори, доказал, че може да работи с ограничен материал като качества на играчите.

Ако дойде може да играем тип Дедо, добре подреден отбор, който пуска малко голове и си чака шансовете, всичко което Топчо унищожи за нула време. Направо да го взимаме.

Със Жадното според мен ще играем юрбулешката т.е. грабвайте телата, дано не съм прав и се развил като треньор (а дано ама надали).
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 03 мар 2017 11:48

olimpi написа:
doktora25 написа:Стефан Грозданов кога? Като стане на 80? По-свободен не може и да бъде и щом се е заел с това, с което се е заел, значи не мисли скоро да се оттегля. Левски не трябва да има треньор под 55 години, особено сега, а Грозданов е един от най-опитните и интелигентните и умее да извлича максимума от играчите.

Бай Гроздан не е ли в пенсия ? Не знаех, че се занимава с нещо активно.

Бил е при нас, знае какво може да се очаква, един от малкото тактически грамотни треньори, доказал, че може да работи с ограничен материал като качества на играчите.

Ако дойде може да играем тип Дедо, добре подреден отбор, който пуска малко голове и си чака шансовете, всичко което Топчо унищожи за нула време. Направо да го взимаме.

Със Жадното според мен ще играем юрбулешката т.е. грабвайте телата, дано не съм прав и се развил като треньор (а дано ама надали).

В момента председателства сдружение на треньорите у нас.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 мар 2017 12:12

Срамна работа! Изгавриха се с още една легенда. Как можаха да постъпят така с Топчо? "Разбрахме от медиите..." Може ли такива тъпаци да са начело на "Левски". Гаврят се, както искат. Направи официална среща, събери медиите, благодари на Топчо и представи Митов. Как можа Боримиров да го направи така.

Иначе конкретно за смяната, както казва колегата...
Общо взето сменихме Бийвъс с Бъдхед.

Кокала много ясно, че няма да е. Той ще ошамари Борето. Единственият, който можеше малко от малко да оправи нещата бе Кокала.

Успех на Митов, но...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Николай Митов - фен тема

Мнениеот metodito » 03 мар 2017 12:16

gihuelo написа:За мен късмета обърна гръб.
Преди това Левски победи в 90 минута и Лудогорец и Цска и Миньор и изравни на Берое за купата пак там някъде

И аз така мисля. Това за продадената титла е кощунство даже да го мисли човек, камо ли да го казва. Но не толкова съдбата, колкото това, че не затворихме мача с втори гол и Митов си мислеше, че Славия сами ще се бият. Както и с Берое го мислеше....

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 03 мар 2017 12:16

Бившият треньор на Левски и настоящ на Астана Станимир Стоилов даде интервю за DIEMA SPORT, което ще бъде излъчено в цялост в събота в студиото преди „вечното дерби“, което стартира от 13.30 ч., час преди самия мач.

В част от интервюто, на въпрос дали би се завърнал в Левски в този труден момент за клуба, Стоилов изригна:

„Какво толкова е трудното в момента на Левски с 12 милиона лева бюджет?! Това, ако е труден момент, другите трябва да се самоубият! Левски разполага с 12 милиона лева бюджет, а играе срещу отбори с 2-3 милиона бюджет. Ако това е труден момент, значи аз нещо не съм наред, или нещо не мога да смятам“, остър бе Стоилов.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 03 мар 2017 12:24

12 милиона бюджет и няма 100к да се платят премиите?

12 милиона бюджет и от години не сме правили трансфер с пари, всичко свободни трансфери и трансфери за по 50к?

аре моля ти се.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 03 мар 2017 12:47

Левски продължава да се управлява аматьорски :idea:

70-80 бона само за заплати за месец на резервите: Деса,Лукин и Сандберг :twisted:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”