mikata написа:Боримиров и той се оплете яко!
Боримиров ... Директори, началници, треньори ... Много на брой. Почти всички левскари, истински левскари, дали много на "Левски", и ... нищо повече. Защо са на тези длъжности? Виж предното изречение.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
mikata написа:Боримиров и той се оплете яко!
ЕМИЛ написа:mikata написа:PSvilenov написа:Левски - Берое 3-3
Левски - Славия 1-1
толкова за тоя мога да кажа
Мача със Славия бе нагласен,Батков продаде шампионската титла на Агата!
Глупости . Просто Славия бяха взели доста пари да ни скочат и автогола им олесни нещата .
doktora25 написа:Стефан Грозданов кога? Като стане на 80? По-свободен не може и да бъде и щом се е заел с това, с което се е заел, значи не мисли скоро да се оттегля. Левски не трябва да има треньор под 55 години, особено сега, а Грозданов е един от най-опитните и интелигентните и умее да извлича максимума от играчите.
olimpi написа:doktora25 написа:Стефан Грозданов кога? Като стане на 80? По-свободен не може и да бъде и щом се е заел с това, с което се е заел, значи не мисли скоро да се оттегля. Левски не трябва да има треньор под 55 години, особено сега, а Грозданов е един от най-опитните и интелигентните и умее да извлича максимума от играчите.
Бай Гроздан не е ли в пенсия ? Не знаех, че се занимава с нещо активно.
Бил е при нас, знае какво може да се очаква, един от малкото тактически грамотни треньори, доказал, че може да работи с ограничен материал като качества на играчите.
Ако дойде може да играем тип Дедо, добре подреден отбор, който пуска малко голове и си чака шансовете, всичко което Топчо унищожи за нула време. Направо да го взимаме.
Със Жадното според мен ще играем юрбулешката т.е. грабвайте телата, дано не съм прав и се развил като треньор (а дано ама надали).
Общо взето сменихме Бийвъс с Бъдхед.
gihuelo написа:За мен късмета обърна гръб.
Преди това Левски победи в 90 минута и Лудогорец и Цска и Миньор и изравни на Берое за купата пак там някъде
Бившият треньор на Левски и настоящ на Астана Станимир Стоилов даде интервю за DIEMA SPORT, което ще бъде излъчено в цялост в събота в студиото преди „вечното дерби“, което стартира от 13.30 ч., час преди самия мач.
В част от интервюто, на въпрос дали би се завърнал в Левски в този труден момент за клуба, Стоилов изригна:
„Какво толкова е трудното в момента на Левски с 12 милиона лева бюджет?! Това, ако е труден момент, другите трябва да се самоубият! Левски разполага с 12 милиона лева бюджет, а играе срещу отбори с 2-3 милиона бюджет. Ако това е труден момент, значи аз нещо не съм наред, или нещо не мога да смятам“, остър бе Стоилов.
Потребители, разглеждащи този форум: futbolqga, Google [Bot], tmanolov и 25 госта