Локо (го)- Монтана 2 6.50
Нефтохим-Лудогорец X 6.00
Дунав- Левски Х 3.10
Цска-Ботев Х 5.00
Пирин Локо (пд) 1 2.80
Славия-Черно море 1 3.25
Или гледаме най-оспорваното първенство в света или някой изкарва много кинти .
Или някой или всички:)
До тук нито един журналист в нито една телевизия дори не обели дума за изравнителния гол на нафтата в 90 та минута.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Когато единственото положително , макар и мъничко нещо в тези катастрофални три мача се казва...Станислав Иванов, всякакви коментари са излишни.
Котараци, пещерняци и всякакви ...-ци раздадоха на Диамунтен и подобни сволачи толкова пари, с които можеше да се построят две свръхмодерни бази за школата. Без резултат.
Сега Лц ще го направи. И повярвайте, основната им цел ще са именно децата на Левски. Вероятно ще я постигнат.
Кой иска детето му да мръзне като куче, кой? 5 набора едновременно да тренират на един терен-кой?
Кой иска детето му да гледа как се взимат всякакви шимпанзета, а рожбите на школата напускат със скандали, кой?
Не направим ли спешно нещо, си губим школата. А без нея вече и бъдещето на отбора е поставено под въпрос.
След немного време новите тренери на ДЮШ Лц-филиал София ще почнат да отправят оферти към родителите.
Котараци, пещерняци и всякакви ...-ци раздадоха на Диамунтен и подобни сволачи толкова пари, с които можеше да се построят две свръхмодерни бази за школата. Без резултат.
Сега Лц ще го направи. И повярвайте, основната им цел ще са именно децата на Левски. Вероятно ще я постигнат.
Кой иска детето му да мръзне като куче, кой? 5 набора едновременно да тренират на един терен-кой?
Кой иска детето му да гледа как се взимат всякакви шимпанзета, а рожбите на школата напускат със скандали, кой?
Не направим ли спешно нещо, си губим школата. А без нея вече и бъдещето на отбора е поставено под въпрос.
След немного време новите тренери на ДЮШ Лц-филиал София ще почнат да отправят оферти към родителите.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
В лудогорец близките 2-3 год. Едвали ще играят юноши!
Полза от тяхната школа засега няма.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Старши треньорът на Левски Елин Топузаков ще си тръгне от клуба след мача в събота. Дарик радио научи, че това е категорично решение, което не зависи от изхода на двубоя.
Младият специалист вече е уведомил собственика Спас Русев и изпълнителните директори на Левски.
Запознати твърдят, че Топчо не усеща подкрепа от страна на ръководните фактори в "синьо". Легендарният бранител е мотивиран да спечели последния си мач начело на любимия тим, защото отлично знае неговата тежест.
AЛЕЛУЯ!
Ако ще слагат Митов или Кокала,файдата е нулева.Топчо явно трябва да натрупа опит и тогава да се опита да води Левски,но сега ясно се вижда,че не му се получават нещата.Въпроса е кой,ще дойде след него ?
- metodito
- Контакти:
Player написа:Да не би да не знаете на Митрев миналото, че така се обиждате, че вратаря не бил от школата ни? Иначе хода е изумителен... направо съм без думи. Ако нямат доверие на втория и третия вратар, защо изобщо са в отбора? Да бяха взели Митрев преди началото на сезона, щом не им вярват или някой друг... Или си мислят, че Боян ще пази всеки мач и ще е винаги здрав, а другите ще са за попълване на бройката. Изплюха се върху момчетата. Тъкмо им се отворил шанса и им показаха, че за никои. Отвратително ръководство. Какво значение има даден мач от първенството ни и дори и Митрев да не допусне гол, какво от това. Не че има някакви гаранции, че ще пази по-добре от тях... Особено като си спомням едни мач с едни със същата емблема на Герена, където се блъсна в защитник и онези вкараха гол подарък...
Аз не смърдя срещу Божката конкретно, макар и да имам резерви малко към него като вратар (освен, че е нисичък, не знам дали не е късоглед), а заради хода им, който праща на майната две кадърни момчета. Или поне Кръстев. Както казах, гледах го в подготовката, не помня срещу кои игра и мача срещу Дунав, където нямаше вина за попаденията (страхотно спасяване на оня финтовия удар в началото). И в един мач на националите го гледах мисля - младежите. Те ни внушават от няколко години как ще налагат млади футболисти, но това е прах в очите. Близнаците ги пускаха за по три минути в края на решени мачове и после: "ма, що се сърдите?". За последните седем-осем години има интегрирани ТРИМА млади футболисти в първия състав: Божо и Дидо Иванов, който се счупи, и Антонио, който го продадоха рано-рано. Остана един. За това време обаче що бежанци се изредиха не е истина. За тези години, ако беше водена последователна политика щяхме да имам един опитен състав от 24-25 годишни наши момчета+ някой по-опитен+някой легионер де наистина заслужава, като Роман или Йорга. Това са колко години вече. Айде да не са осем. В последните шест години да беше. Абе... нямам думи.
Последна промяна от metodito на 01 мар 2017 22:55, променено общо 1 път.
Кръстев бе резрва в Б група как го прецени,че става за Левски?
- metodito
- Контакти:
mikata написа:Кръстев бе резрва в Б група как го прецени,че става за Левски?
По това, което съм виждал от него в три мача. А и има стойка на вратар. Не, че това означава нещо. Той и Ники Михайлов е стройно момче, ама...
Освен това, та той нали тренира с мъжете. Идва Божката, без да се познава със защитата (много важно за един вратар), който няма и игрова практика в мачове и застава на вратата. WTF?
А то това кой е резерва кой е титуляр... Мехди е на терена, а Де Ноойер и Краев на пейката. Значи ли, че загубения Бурабия е по-добър. Човекът не може да подаде един пас на десетина метра. На празна врата изпуска.
mikata написа:В лудогорец близките 2-3 год. Едвали ще играят юноши!
Но те мислят в перспектива.
У нас има страхотен яд. Ония, големите футболисти, се плацикаха по плажовете в Кипър, ама децата ни мръзнаха на Герена като кучета. Ако някой ми предложи на детето нормални условия, как мислиш?
На клубен ентусиазъм ли ще го карам, или ще си спомня как след тренировката завалийките плюят, кашлят и храчат навън, щото колко са им дробчетата, та да гълтат ледения въздух?
Аз може да съм и в кръвта левскар, но съм преди всичко баща. Така изборът е лесен и почтен. И той не е в полза на Левски.
И никой не може да ме вини за това. Щом има пари за перуански травестити, а няма за покрит терен-съжалявам!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Нали Боримиров каза,че ще правят зала.