Живко6461 написа:gihuelo написа:mikata написа:... Йоргачевич е на 35г.
Така е ,но е добър вратар а и публиката го обича
Ако остане едва ли ,ще е резерва .Митрев и него не го виждам да е дошъл за да стои на пейката
Йоргачевич е добър вратар и макар и на 35 години е безспорния титуляр в "Левски". Но какво се цели с привличането на Митрев? Тогава за какво са Кръстев и Шейтанов?
Какво ли?! Повтарям го като луд до безкрай. Тези са простаци безсърдечни, които нямат никакво доверие към младите! Те ги съсипват!
Гледал съм два пълни мача на Кръстев и мога да кажа, че това е страхотен вратар! Шейтанов никога пък няма да хване ръка. Това е съсипия. Всички знаем вратарите от школата какво са ни дали. И няма да спра да повтарям, че вратар и деветка трябва да са българи и то по възможност от школата. За деветка е сложно, но вратари въобще не е. Ето Кръстев. Чудесен млад вратар. Шейтанов... ми не съм го гледал момчето, но ако е син на баща си, какво пречи да е втори вратар на Кръстев, когато Йорга се пенсионира? Дали според вас е нарочно - заличаването на самоличността на "Левски", която ВИНАГИ се е свързвала с наши момчета (или българи от други отбори, но играещи за "Левски" със сърце) или е случайно, по инерция? Народопсихология, която диктува, че чуждото винаги е по-добро? Или яките мениджърски интереси. Октоподът сграбчил клуба в последните десетина години?
ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ДЕЦАТА и срещу нас, които искаме да гледаме на терена футболисти, които знаят защо са там. Вчера Станислав влезе и с първото си оттиграване направи рейд и точно центриране към онзи безхаберник Мърдуна. Нар и Мехди цял мач не направиха нищо такова!
СРАМ!
Помнете ми думите, когато гледате "Левски" - ЦСКА-София и виждате едни бездушни наемници и от двата отбора, които се мърдосват по терена и са готови да си стиснат ръцете за хикса. Ако може даже да не играят.