Левски: Бивши играчи и треньори

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Re: Бивши играчи и треньори

Мнениеот Levski 1914 » 07 дек 2011 14:32

milen.hristov написа:
Levski 1914 написа:Наставникът на Локомотив Пловдив Емил Велев се присъедини към Наско Сираков и заяви, че легендата на Левски с пълно основание нарича "сините" "селски отбор", превърнат в такъв от Тодор Батков.

"Сираков има право да казва, че Тодор Батков е превърнал Левски от един европейски отбор в селски тим. Хората, които са виновни за моето изгонване, сега си понасят последствията. За мен Левски е затворена страница, не искам да се връщам. Естествено не искам да се заканвам толкова много, тъй като в живота нищо не се знае", заяви Велев.

Тоя продължава с всеки изминал ден да ми пада все повече в очите. Вече започвам да си мисля, че бяха прави феновете като го хранеха и псуваха преди две години!

Това всички го знем,Лудогорец изглежда и има по-европейска организация от Левски.Но когато го каже някой истински левскар като Емо Велев се нахвърлят върху него,но той им го каза на всичките след един мач, че са наркомани и пияници.Може и да не е идеалния треньор но при него е спечелена последната титла.
Кокала за това и беше махнат от Батков, защото Велев не му мълчеше, и както той така и Дани Боримиров не му казваха колко е велик, безценен и незаменим.Нещо заради което преди тях бяха изгонени и Стоилов и Сираков.

Кокала, както и Боримиров, както и Сираков, както и Стоилов, както и много други започнаха да говорят чак когато напуснаха клуба! Всички до един си мълчаха като п***и докато бяха на работа и никой от тях не посмя да си отвори устата. Колкото до последната шампионска титла на Левски - тя щеше да е мираж, ако го нямаше Гонзо да вкарва голове.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 07 дек 2011 15:31

Ситуацията в Левски не ми харесваше. Начинът на работа не ми харесва в момента. И точно по тая причина приех да бъда треньор във Враца. Това заяви Антони Здравков по време на представянето му като нов наставник на Ботев (чуйте в прикачения звуков файл).

„Мисля, че това е затворена страница за мен и не е уместно да я коментирам”, добави Здравков.

:) Сигурно са му забранили да пуши с Гонзо в съблекалнята :lol: :lol: :lol:
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 дек 2011 18:22

Levski 1914 написа:
milen.hristov написа:
Levski 1914 написа:Наставникът на Локомотив Пловдив Емил Велев се присъедини към Наско Сираков и заяви, че легендата на Левски с пълно основание нарича "сините" "селски отбор", превърнат в такъв от Тодор Батков.

"Сираков има право да казва, че Тодор Батков е превърнал Левски от един европейски отбор в селски тим. Хората, които са виновни за моето изгонване, сега си понасят последствията. За мен Левски е затворена страница, не искам да се връщам. Естествено не искам да се заканвам толкова много, тъй като в живота нищо не се знае", заяви Велев.

Тоя продължава с всеки изминал ден да ми пада все повече в очите. Вече започвам да си мисля, че бяха прави феновете като го хранеха и псуваха преди две години!

Това всички го знем,Лудогорец изглежда и има по-европейска организация от Левски.Но когато го каже някой истински левскар като Емо Велев се нахвърлят върху него,но той им го каза на всичките след един мач, че са наркомани и пияници.Може и да не е идеалния треньор но при него е спечелена последната титла.
Кокала за това и беше махнат от Батков, защото Велев не му мълчеше, и както той така и Дани Боримиров не му казваха колко е велик, безценен и незаменим.Нещо заради което преди тях бяха изгонени и Стоилов и Сираков.

Кокала, както и Боримиров, както и Сираков, както и Стоилов, както и много други започнаха да говорят чак когато напуснаха клуба! Всички до един си мълчаха като п***и докато бяха на работа и никой от тях не посмя да си отвори устата. Колкото до последната шампионска титла на Левски - тя щеше да е мираж, ако го нямаше Гонзо да вкарва голове.

Същият този Гонзо на който секБтор,скандираха ''гонзо звездата...'',''върви да те шиб красимирова и подобни карсоти''.
Да изгоним ГИ пък след това да говидим дали ще мълчи,ако някой изобщо му иска мнението

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 07 дек 2011 18:23

milen.hristov написа:Същият този Гонзо на който секБтор,скандираха ''гонзо звездата...'',''върви да те шиб красимирова и подобни карсоти''.
Да изгоним ГИ пък след това да говидим дали ще мълчи,ако някой изобщо му иска мнението

:shock: Сектор Б е скандирал подобно нещо? Да не бъркаш Б и Г?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 дек 2011 18:33

bigbonusprize написа:
milen.hristov написа:Същият този Гонзо на който секБтор,скандираха ''гонзо звездата...'',''върви да те шиб красимирова и подобни карсоти''.

:shock: Сектор Б е скандирал подобно нещо? Да не бъркаш Б и Г?

не,не бъркам,тогава ходех все още там на мач,все още секторът не беше под робство.Даже и във форума ако се разровиш от тогава ще прочетеш едни думи от по негов адрес от тези които сега го целуват,та дори и ОТ ТОДОР БАТКОВ след мача с Жилина

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 07 дек 2011 21:08

milen.hristov написа:
Levski 1914 написа:Кокала, както и Боримиров, както и Сираков, както и Стоилов, както и много други започнаха да говорят чак когато напуснаха клуба! Всички до един си мълчаха като п***и докато бяха на работа и никой от тях не посмя да си отвори устата. Колкото до последната шампионска титла на Левски - тя щеше да е мираж, ако го нямаше Гонзо да вкарва голове.

Същият този Гонзо на който секБтор,скандираха ''гонзо звездата...'',''върви да те шиб красимирова и подобни карсоти''.

Какво общо има това, че сектор Б е скандирал въпросните неща по адрес на Гонзо (които апропо никога не съм чувал) и това, което аз съм написал? А именно, че ако го нямаше Гонзо в отбора, Кокала щеше да стане шампион с Левски на кукуво лято! И това, че нито един от изброените по-горе не си отвори устата, докато имаше трудов договор с Левски.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 09 дек 2011 16:21

Седрик Бардон е от малкото чужденци, за които в България се сещаме с усмивка. Французинът, който е извеждал Левски като капитан, в момента е в родината си, където работи като треньор. "Тема Спорт" го потърси за интервю, а той бе отзивчив да отговори на въпросите ни, въпреки че бе зает. Ето и думите му, които той каза на чист български:

Здравей, Седрик, къде си в момента и с какво се занимаваш?
- Здравей, сега работя като треньор в отбора на Дисин. Той се намира в шеста дивизия на франция. Предстои ни среща за Купата на страната с Истр u се подготвяме за нея.

Следиш ли българското първенство през този сезон?
- Много по-малко, отколкото преди. Имам доста работа в клуба, в който работя. Опитваме се да развиваме нещата. Не ми остава толкова свободно време, в което да гледам други мачове. Иначе с удоволствие бих следил по-подробно българското първенство.

Колко срещи на Левски от тази есен си гледал?
- Много малко, може би 1-2 мача.

Чуваш ли се с приятели от „Герена", поддържате ли връзка?
- Да, чуваме се с няколко човека. Говорим си и споделяме различни неща. Сега вече не съм в клуба така, както бях преди. По-настрани съм от това, което се случва в Левски.

Говорил ли си скоро със спортния директор Георги Иванов?
- Да, и с него се чуваме и говорим.

Новият треньор на Левски Николай Костов открито заяви, че ще прави селекция от Франция и Португалия. Някой от клуба свързал ли се е с теб за съдействие, ако можеш да помогнеш по някакъв начин...
- Ами, да. В момента гледам играчи за Левски. Мислили сме за това дали мога да помогна. Ще се опитам да го направя.
Георги Иванов и Николай Костов скоро ще са във Франция.

Имате ли вече уговорка да се видите, да гледате някой мач заедно...
- Не сме се уговаряли точно. Ще се чуем допълнително. Ако ще идват, със сигурност ще се видим, за да обсъдим нещата. За момента няма качествени футболисти, които мога да препоръчам, но продължавам да наблюдавам за такива. И на Георги Иванов съм казал, че според мен не трябва да се бърза с тези неща. Искам да подберем наистина качествени играчи, които да отговарят на целите на Левски. Не виждам защо трябва да се взимат футболисти до 1-2 седмици.

Наскоро собственикът на Левски Тодор Батков призна, че касата на клуба е празна и отново ще бъдат привлечени свободни агенти. Има ли такива, които да са достойни за сините във Франция?
- Точно това се опитвам да направя в момента - да намеря такива играчи. Сигурен съм, че има класни футболисти, които са достъпни. Надявам се, че ще намерим точните хора.

Тук упорито се заговори за нов сериозен спонсор в Левски. Според теб задължително ли е да бъде намерен такъв?
- Тодор Батков издържа сам Левски от доста време. Със сигурност му е тежко и няма как да е иначе. В момента кризата е сериозна навсякъде. Във всички държави се усеща, няма пари, а това е много лошо. Без пари няма как да стане както във футбола, така и във всяко друго нещо. Ще е хубаво, ако Левски намери нов спонсор, който да подпомага Тодор Батков, но проблемът е голям и се простира извън границите на България или Европа.

Лятната селекция на Левски бе предимно от чужденци. Повечето обаче разочароваха доста, как си го обясняваш?
- Затова казвам, че не трябва да се взимат прибързани решения. В 80% от случаите, в които се прави така, се получават грешки. Може би това е станало и през лятото. Трябва да работим последователно, за да постигнем успехи.

Преди няколко седмици даде интервю пред сайта на родния ти клуб Лион, в което казваш, че в България хората са те гледали малко по-различно. Какво точно имаш предвид с тези думи?
- Така е, в чужбина, когато играеш добре и се справяш, хората те гледат по друг начин. Откъм добрата страна. Във Франция няма как да има такова отношение към мен, но в България го усетих. Хората се отнасят добре с теб, имат уважение и симпатия, това е приятно.

Кой ти е най-запомнящият се миг в Левски?
- Голът ми срещу Оксер във франция, с който поведохме в резултата, и, разбира се, класирането за групите на Шампионската лига. Няма как да забравя тези моменти от живота ми.

Ще се завърнеш ли в Левски някой ден?
- Ще Видим. Кой знае - само Господ знае... аз не съм Господ (смее се), така че не мога да ти кажа. Времето ще покаже.

Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 дек 2011 23:43

Валери Домовчийски игра цял мач за Дуисбург при победата с 3:1 срещу Карлсруе в среща от 18-ия кръг на втора дивизия на германското първенство по футбол.

Бившият нападател на Левски не успя да се разпише в мрежата на гостите, но тази работа свършиха Горан Шукало, Емил Юла и Даниел Брозински. Точен за Карлсруе за 1:2 беше Богдан Мюлер.

Победата изкачи Дуисбург на 11-о място в класирането.

Отборът на Домовчийски е с актив от 19 точки и има аванс от седем над зоната на изпадащите, като първи под чертата е именно Карлсруе.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 10 дек 2011 08:16

„Много е рано да се дават някакви оценки за работата на Ники Костов. Нека да го оставим на спокойствие да поработи, да си направи зимната селекция и подготовка. Чак лятото може да се даде някаква оценка”, това каза Даниел Боримиров.

Бившият футболист и спортен директор на Левски, който през октомври бе осъден да заплати глоба в размер на 700 лева и получи забрана да посещава спортни мероприятия в страната и чужбина за срок от една година, отговори на няколко футболни въпроса по време на юбилейното тържество на Антон Генов в столичен хотел.

„Не мога да кажа, че през 2011 година нещата в българския футбол са се получили. И на клубно ниво, и с националните отбори не се получиха. И при Левски е така, но там поне разликата е стопена на 3 точки, а Левски е показал, че може да стопява и по-голяма разлика. Надявам се през новата година и с новия треньор, Левски да покаже ново лице. Мисля обаче, че тимът има нужда от нови попълнения и свежа кръв, която да помогне на отбора”, не скри Боримиров.

Той коментира и нивото на родния футбол в сравнение с предишни години: „Първенството ни е по-интересно от преди. Имаме 4-5 отбора, които ще се борят за първото място. От тази гледна точка е радващо, че хората ще могат да наблюдават през пролетта по-интересни мачове. Надявам се с играта си тимовете да върнат феновете на стадиона”.

В личен план , за бъдещето си и дали би се върнал в Левски Даниел Боримиров каза: „Тази година ми предстои да завърша треньорската си школа и от Нова година ще мисля. Бъдещето ще покажа дали ще стана треньор някъде. За сега не искам да коментирам дали имам предложения”.

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 13 дек 2011 08:52

Яд ме е, че взехме ментака Костов! Вчера Георги Тодоров е напуснал Етър. Под негово ръководство газихме наред, човека всяка спокойствие и увереност в съблекалнята и е синя легенда. Тоз недоказания е много конфликтен и лошо ни се пише, ако нямаме добутвания и машинации
Изображение

Върни се в “Левски”