rane написа:[Някои си живеят в онова време и измъкване от него няма.
А други живеят в телевизиите на Шиши и измъкване няма.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
rane написа:[Някои си живеят в онова време и измъкване от него няма.
metodito написа:rane написа:[Някои си живеят в онова време и измъкване от него няма.
А други живеят в телевизиите на Шиши и измъкване няма.
rhaegar написа:metodito написа:Да де, но Мъри поне се опита, въпреки закономерностите. МИчтаеше. Ако се сравнява Оксер с АЗ в исторически план... То на Оксер в името им стои jeunesse. И Лига 1 все пак. Не се бяхме прибрали, а тези натиснали. А АЗ не ни натискаха, а ние се бяхме прибрали. Не знам що си наопаки така. На черното - бяло казваш. Друг въпрос е защо 85% от мача не ни натискаха.
Нали това се опитвам да ти обясня, Мето. Разликата между Левски и Оксер тогава и Левски и АЗ сега е несравнима. Бездната е отворена толкова много, че не можете да го осмислите и гледате само имена. Донякъде сме си виновни ние, донякъде е вина на УЕФА, която има интерес от отбори от богати страни, не от наша милост, но е факт, че aко днес играем с осмия от френското за миналия сезон (Ланс), ще ни унищожат и няма да ни дадат шанс да се надиграваме.
metodito написа:А къде са били завършили Оксер във френското. В конкуренцията на Марсилия, Лил, Лион, ПСЖ, Рен.... Тогава нямаше ЛК. Имаше два турнира.
Осми, на 27 точки от шампиона Лион. Вземат купата на Франция и затова играят в Европа, единственият отбор от Лига 1, който отстраняват е ПСЖ на 1/8 финалите. ПСЖ, които завършват девети в първенството, след Оксер.metodito написа: Сами Хупия, Дитмар Хаман, Джейми.. да бе. Човече...
И мен ме боли, че Милан загуби от тези.
Пак не четеш. За времето си бяха добри, днес подобни дървеса не биха попаднали в отбор от английския топ 6. Хупия беше сърцат защитник, играеше отлично с глава и толкоз. Джейми си е абсолютно дърво и изкара цялата си кариера в този отбор, защото през времето му там Ливърпул си беше посредствен отбор, с малки изключения. Хаман днес би бил приличен в някой Борнемът и това е макс, а аз харесвах Хаман навремето.
metodito написа:Аз пък гледам, наречи го идеалистично, на нещата. Както казах, ако играем в Ередивизи или в Лига 1, с настоящата база, инфраструктура, и тъ нъ, ще изпаднем. Но сравненията са некоректни. Тук става за два мача на два отбора, два колектива, знаеш. На практика, Брага не ни биха в два мача. На практика, един дето струва €22 милиона ни отстрани. Ти за това даваш такива пари. Да направи задна ножица в нужния момент. Това е някаква ...вселенска закономерност. А можеше ли да стигнем до дузпи и да ги отстраним? Щеше да е вселенски несправедливо, но да. Евротурнирите не са като първенствата. Преди срива на завесата, нашите като срещнат такива са изяждали тревата. Не заради идеологически глупости. А да се докажат като индивидуалности и като колективи: Ние сме по-добри. А онея, де да знам какво са си мислели Байерн, гостувайки на "Бончук"... Помниш ли БАТЕ? Преди нас бяха отстранили един много добър отбор на Андерлехт. Който беше редовен участник в завършващите фази на Купата на УЕФА. Гледал съм репортажите и от двата мача. БАТЕ бяха счупили Андерлехт и там, и в Беларус. Тея магарета, щото за мен нямаше нищо футболно в тях, си бяха навили на пръста като колектив, че "Това е нашият момент". Какво значение има, че ги надиграхме и в двата мача? Така че, това, което е на хартия и това, което е на терена, са две различни неща.
П.С. Има и много други примери. Като например срещите на Лудогорец с Реал и Лацио, На хартия е абсурно. На практика...
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
blue avalanche написа:NOMER14 написа:Двубоите на отстраняване нямат нищо общо с мачове в групова фаза.
А ние защо не стигаме до "груповата фаза", а Лудогорец стигат?
Пак казвам: да спрем да се сравняваме с Лудогорец в ЕКТ. Не е в наш интерес.
ПП. Нали и ние бяхме в "груповата фаза". И?
metodito написа:rhaegar написа:metodito написа:Да де, но Мъри поне се опита, въпреки закономерностите. МИчтаеше. Ако се сравнява Оксер с АЗ в исторически план... То на Оксер в името им стои jeunesse. И Лига 1 все пак. Не се бяхме прибрали, а тези натиснали. А АЗ не ни натискаха, а ние се бяхме прибрали. Не знам що си наопаки така. На черното - бяло казваш. Друг въпрос е защо 85% от мача не ни натискаха.
Нали това се опитвам да ти обясня, Мето. Разликата между Левски и Оксер тогава и Левски и АЗ сега е несравнима. Бездната е отворена толкова много, че не можете да го осмислите и гледате само имена. Донякъде сме си виновни ние, донякъде е вина на УЕФА, която има интерес от отбори от богати страни, не от наша милост, но е факт, че aко днес играем с осмия от френското за миналия сезон (Ланс), ще ни унищожат и няма да ни дадат шанс да се надиграваме.
metodito написа:А къде са били завършили Оксер във френското. В конкуренцията на Марсилия, Лил, Лион, ПСЖ, Рен.... Тогава нямаше ЛК. Имаше два турнира.
Осми, на 27 точки от шампиона Лион. Вземат купата на Франция и затова играят в Европа, единственият отбор от Лига 1, който отстраняват е ПСЖ на 1/8 финалите. ПСЖ, които завършват девети в първенството, след Оксер.metodito написа: Сами Хупия, Дитмар Хаман, Джейми.. да бе. Човече...
И мен ме боли, че Милан загуби от тези.
Пак не четеш. За времето си бяха добри, днес подобни дървеса не биха попаднали в отбор от английския топ 6. Хупия беше сърцат защитник, играеше отлично с глава и толкоз. Джейми си е абсолютно дърво и изкара цялата си кариера в този отбор, защото през времето му там Ливърпул си беше посредствен отбор, с малки изключения. Хаман днес би бил приличен в някой Борнемът и това е макс, а аз харесвах Хаман навремето.
Аз пък гледам, наречи го идеалистично, на нещата. Както казах, ако играем в Ередивизи или в Лига 1, с настоящата база, инфраструктура, и тъ нъ, ще изпаднем. Но сравненията са некоректни. Тук става за два мача на два отбора, два колектива, знаеш. На практика, Брага не ни биха в два мача. На практика, един дето струва €22 милиона ни отстрани. Ти за това даваш такива пари. Да направи задна ножица в нужния момент. Това е някаква ...вселенска закономерност. А можеше ли да стигнем до дузпи и да ги отстраним? Щеше да е вселенски несправедливо, но да. Евротурнирите не са като първенствата. Преди срива на завесата, нашите като срещнат такива са изяждали тревата. Не заради идеологически глупости. А да се докажат като индивидуалности и като колективи: Ние сме по-добри. А онея, де да знам какво са си мислели Байерн, гостувайки на "Бончук"... Помниш ли БАТЕ? Преди нас бяха отстранили един много добър отбор на Андерлехт. Който беше редовен участник в завършващите фази на Купата на УЕФА. Гледал съм репортажите и от двата мача. БАТЕ бяха счупили Андерлехт и там, и в Беларус. Тея магарета, щото за мен нямаше нищо футболно в тях, си бяха навили на пръста като колектив, че "Това е нашият момент". Какво значение има, че ги надиграхме и в двата мача? Така че, това, което е на хартия и това, което е на терена, са две различни неща.
П.С. Има и много други примери. Като например срещите на Лудогорец с Реал и Лацио, На хартия е абсурно. На практика...
drvasko98 написа:blue avalanche написа:NOMER14 написа:Двубоите на отстраняване нямат нищо общо с мачове в групова фаза.
А ние защо не стигаме до "груповата фаза", а Лудогорец стигат?
Пак казвам: да спрем да се сравняваме с Лудогорец в ЕКТ. Не е в наш интерес.
ПП. Нали и ние бяхме в "груповата фаза". И?
Защото стават шампиони
Потребители, разглеждащи този форум: ReBorn1982 и 11 госта